Collateral Beauty: Druhá šance

• USA Collateral Beauty (více)
Trailer 7

V době, kdy úspěšný vedoucí pracovník newyorské reklamní agentury (Will Smith) prožívá hlubokou osobní tragédii a zcela se stahuje do ústraní, jeho kolegové vymyslí drastický plán, jehož cílem je přinutit ho překvapivým a hluboce lidským způsobem se vyrovnat se svým žalem. (Freeman Ent.)

Videa (12)

Trailer 7

všechny recenze uživatele

Rozpočet $36miliónovTržby USA $31,016,021Tržby Celosvetovo $88,216,021Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ námet dobrý ale je to tak trošku moc precpané zvučnými menami, až človek nevie na čo sa má sústrediť, dejové zvraty majú svoje miesto, dramatizácia újde, záver sám o sebe silný ale ako celok by to chcelo ešte čo to doladiť aby to bolo deluxe dielko /60%/ ()

marhoul

všechny recenze uživatele

Bolest po ztrátě dítěte je ústředním tématem vánočního filmu, který opravdu není pro každého. Citlivost tématu a přímo úměrné role všech postav, které chtějí drahému příteli pomoci, můžou jednoho otravovat. Na člověka, který se podobnou bolestí setkal, bude film působit velmi silně. Herecké výkony všech byly krásné. Will Smith byl tak opravdový, až z toho mrazilo. Ano, bylo to trošku delší, ale odpouštím. Kapesníky s sebou! ()

Happens

všechny recenze uživatele

Spektrum skvělých herců, slibující úžasnou podívanou, nakonec předvádí průměrný film, milý film plný rádoby emocí bolesti z těžké ztráty, které já, divák, jsem nevnímal jako racionální, spíš přehnaně melodramatické - ostatně jako celou epiku příběhu protkanou tak ohranými frázemi, že jsem nebyl schopen se nechat dojmout. Na konci příjemná, ale očekávaná, přetočená pointa. Film potěší, nenadchne. ()

kaylin

všechny recenze uživatele

Jasně, je to doják, jasně, má to z vás vymačkat nějaké ty emoce a hromadu slz, ale prostě se to v mém případě povedlo. Na jednu stranu je to dáno výborným hereckým obsazením, kde mě bavil každý herec, na stranu druhou pak i překvapením v ději, které jsem tak nějak prostě nečekal, o to víc mě dostalo. ()

Rocky88

všechny recenze uživatele

Na film mě, asi jako většinu populace, nalákala výborná herecká sestava (jen ta kuna Knightley mi nikdy vadit nepřestane). Na prostoru 90 minut (scénárista moc fantazie nepobral) dostaneme citovou vydíračku, která neobjeví nic nového. Nakonec mají bolístku všichni Willovi kámoši a z najatých herců se najednou stanou životní mudrcové. A závěrečné odhalení mě napadlo asi v půlce filmu, nicméně jsem nevěřil, že by to scénárista chtěl překombinovat až takhle. He, byl jsem překvapen. Pokud jste citlivá žena, hvězdičku či dvě si k hodnocení přihoďte. ()

• Rovnako ako dej filmu, tak aj celé jeho natáčanie prebiehalo v New Yorku. (MikaelSVK)
  • Film měl původně režírovat Alfonso Gomez-Rejon, který se kvůli neshodám se studiem New Line Cinema režírování vzdal. (MessiM)
  • Herečka Keira Knightley hraje ve filmu postavu se jménem Aimee Moore. To pochází z francouzského slovesa aimer, takže její jméno znamená více milována. (MessiM)