Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vtipný a nonšalantní Samuel (Omar Sy) si užívá bezstarostný život na francouzské Riviéře. Jednoho dne ho však navštíví víkendový flirt Kristin (Clémence Poésy) a oznámí mu, že dítě, které drží v náručí, je jeho. Předá mu holčičku a uteče. Samuel vyráží s malou Glorií do Londýna, kde Kristin marně hledá. Nakonec mu nezbývá nic jiného než si najít práci a ve velkoměstě se usadit. Samuel se okouzlujícím způsobem pouští do výchovy malé Glorie. Během následujících osmi let se ukáže, že je nejen milující, ale i hodně netradiční táta. S humorem se vypořádává s nástrahami každodenního života osamělého Francouze v Londýně. Rodinná idylka se však záhy změní, když se zničehonic před jejich dveřmi objeví Kristin.... (Bohemia MP)

(více)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (364)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Hezký příběh ze života. Nikdy nevíte co se může stát a život občas dokáže být i takto drsný. Ovšem z drsné situace se může stát vaše životní štěstí. Vztah Samuela a Glorie je hezký, je fajn sledovat jak Sam svoji dceru vychovává. Trošku nudnější mi pak přišla pasáž na závěr, kdy se začali přetahovat s Kristin o to, komu bude svěřena do péče. Jinak Omar Sy opět vynikající výkon. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem francouzskou verzi "Kramerová versus Kramer" a dostala jsem v podstatě její hodně odlehčenou verzi. Prvním dvaceti minutám kraluje Omar se svým komediálním talentem, představitelka malé Glorie (taky Gloria, ha!) mu následně zdatně sekunduje. Jejich životní styl je neuvěřitelný a nepůsobí příliš reálně, ale já jsem si tu jízdu užívala s nimi, nenáviděla jsem Kristin a na závěr jsem si i poplakala (z důvodu, který by mě po přečtení synopse a zhlédnutí traileru vůbec nenapadl...). ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Drtivá ždímačka, kde trn pod nehet zarazí jediná scéna u lékaře.  Líbila se mi hra s divákem, kdy vás film donutí de facto nenávidět na první pohled sobeckou matku dítěte, abyste vzápětí pochopili, jak jsou tyhle soudcovské pocity zbytečné.  Prvoplánové pak tohle zcela určitě je, ale ten plán rozhodně není laciný. Bolestně pozitivní čtyřka. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

SPOILERS! Strašně pitomej, neskutečně na city hrající vykalkulovanej konstrukt. Proti Omarovi nic nemám, ale hraje tu zase takového vysmátého, pozitivního debílka jako v The Intouchables. Což o to, vtip funguje, za pochvalu stojí hlavně obtoustlá buzna Bernie, která mne bavila. Ale celé je to taková dvouhodinová kolekce deus ex machin, naši dvoučlennou rodinu stíhá jedna krutá rána osudu za druhou - nestačí jeblá matka (#kramervskramer) ani prolhanej fotr, přidáme ještě pointu se semínkem a dozdobíme trochou zhoubné, neléčitelné nemoci -, aby bylo hodně hodně veselo. Ve finále to vůbec pateticky netlačí na pilu a nechce se vám zardousit všech šest (!) scénáristů. Fakt ne... 50% ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Vtipný, milý, hřejivý i emotivní film, který prostě zahřeje na srdci.  Omar Sy je velký sympaťák a s tou holčičkou měl takovou přirozenou chemii. Hned jsem si je oblíbil. Takový idealistický vztah.  Není to žádné velké úmění, naopak spíše sázka na jistotu. Ale  nechybí tomu ani filmařské invenční nápady (autonehoda, ze které na konec vyleze pouhé natáčení filmu) a řekl bych, že je to dohromady moc pěkné i se na to pěkně divá. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2016 na Filmovém festivalu v Arrasu (Francie). (BMW12)
  • Natáčelo se od 21. září do 10. prosince 2015 v Londýně, Paříži a Nice. (BMW12)

Reklama

Reklama