Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vtipný a nonšalantní Samuel (Omar Sy) si užívá bezstarostný život na francouzské Riviéře. Jednoho dne ho však navštíví víkendový flirt Kristin (Clémence Poésy) a oznámí mu, že dítě, které drží v náručí, je jeho. Předá mu holčičku a uteče. Samuel vyráží s malou Glorií do Londýna, kde Kristin marně hledá. Nakonec mu nezbývá nic jiného než si najít práci a ve velkoměstě se usadit. Samuel se okouzlujícím způsobem pouští do výchovy malé Glorie. Během následujících osmi let se ukáže, že je nejen milující, ale i hodně netradiční táta. S humorem se vypořádává s nástrahami každodenního života osamělého Francouze v Londýně. Rodinná idylka se však záhy změní, když se zničehonic před jejich dveřmi objeví Kristin.... (Bohemia MP)

(více)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (364)

Figu 

všechny recenze uživatele

Tohle brutální bušení na city mě nedělá moc dobře, kor když se jedná o malý dítě. To vždycky musím kouknout hned po titulcích na ty naše drobečky a povzdychnout si, že s nima snad vždy bude vše libový... No k filmu. Omar Sy je velikej talent a svoje herectví umí parádně prodat! Po Nedotknutelných nám to opět dokázal. Vztah otec/dcera jsem jim pěkně zobal plnejma a i když mě ukrutně sraly ty právnický pasáže a soudní procesy, Demain tout commence na mě zapůsobil hodně silně! 75% ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Nic proti sladkobolným dojímavým filmům, ale I dva jsou rodina jsou manipulativním a povrchním kalkulem, který je už v základech nepříjemně rozervaný mezi snahou o vážnou vztahově-rodičovskou sondu ve stylu současných evropských dramat a nevhodně zvoleným přelivem hollywoodské komediální stylizace, přičemž oba tyto protikladné přístupy se navzájem vyrušují. Výsledek je, jako by tvůrci chtěli natočit novou verzi Kramerová vs. Kramer, ale aby to na diváky působilo spíš jako Velký táta se Sandlerem, což spolehlivě ubíjí jakýkoli dojem realističnosti. První čtvrthodina je ještě v podstatě super, zbytek je však uměle působící křeč, která je na komedii příliš trpká a na drama příliš plochá, průhledná a nevěrohodná. ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Zpočátku je to asi stejná taškařice, jako Babovřesky, ale jak holka vyroste tak se na to dá koukat. Začne to hrát na vážnější notu a hrdiny začnete mít rádi. Divné bylo, že později jejich rodina fakt prochází dost vážnými dramaty a nemá to absolutně dopad na to dítě. Tý holčičce je všechno šumák. Hodně tomu pomáhá Omar Sy, kterej má ryzí komediální talent. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $47,818,000▐ Tak už aj Francúzi kopírujú, tentokrát Mexický film Bez návodu(Instructions Not Included). Škoda že nejak bezúčelovo, nemá to správne grády, dosť na silu tam funguje dramatická vložka a ani tie zábavné úseky moc nedostanú. Herecky akési bez zápalu, malá je podarená ale to je asi tak všetko. /40%/ ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Omar Sy už je pro mě asi nejpřednějším francouzským hercem rodinných komedií s příchutí dramata současnosti. To, v jakých filmech se totiž objevuje, je radost pozorovat. Narážka na Eddie Murphyho, která zazněla ve filmu, je mimochodem dost na místě. Je mu hrozně podobný. A svým pozitivním přístupem k hraní spolu s jeho osobností, nezkazí žádný film…včetně tohoto. I dva jsou rodina má opět krásně natočený, lidský a úsměvný příběh, pro který stojí za to si na něj počkat. Je to trošku cajdák, ale během filmu Vám bude tak krásně příjemně, že Vám to vlastně bude úplně jedno. Svým laskavým humorem totiž dokáže pohladit na duši. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se od 21. září do 10. prosince 2015 v Londýně, Paříži a Nice. (BMW12)
  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2016 na Filmovém festivalu v Arrasu (Francie). (BMW12)

Reklama

Reklama