Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vtipný a nonšalantní Samuel (Omar Sy) si užívá bezstarostný život na francouzské Riviéře. Jednoho dne ho však navštíví víkendový flirt Kristin (Clémence Poésy) a oznámí mu, že dítě, které drží v náručí, je jeho. Předá mu holčičku a uteče. Samuel vyráží s malou Glorií do Londýna, kde Kristin marně hledá. Nakonec mu nezbývá nic jiného než si najít práci a ve velkoměstě se usadit. Samuel se okouzlujícím způsobem pouští do výchovy malé Glorie. Během následujících osmi let se ukáže, že je nejen milující, ale i hodně netradiční táta. S humorem se vypořádává s nástrahami každodenního života osamělého Francouze v Londýně. Rodinná idylka se však záhy změní, když se zničehonic před jejich dveřmi objeví Kristin.... (Bohemia MP)

(více)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (364)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Drtivá ždímačka, kde trn pod nehet zarazí jediná scéna u lékaře.  Líbila se mi hra s divákem, kdy vás film donutí de facto nenávidět na první pohled sobeckou matku dítěte, abyste vzápětí pochopili, jak jsou tyhle soudcovské pocity zbytečné.  Prvoplánové pak tohle zcela určitě je, ale ten plán rozhodně není laciný. Bolestně pozitivní čtyřka. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Asi to bude sportovní komentář se spoilerem, tak nečti, jestli chceš překvápko. I když teda... Pokud člověk viděl trailer, může ho překvapit leda tak vypnutý topení v sále, protože takhle nebonzovala ani Eliška od sousedů. Film prostoduchý jako Lojza, který nebojí vsadit na to, že si bělošská holka nepamatuje, s kolika černochama před devíti měsíci chrápala. Ovšem navzdory tomu, že příběh je stejnou rutinou, jako výsledky Zlatého slavíka v mužské kategorii během posledních padesáti let, dýchala na mě fajn atmosféra a ne urputná snaha vydělat si na zimní kabát. ()

Reklama

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Drama napsané pro Omara jak prdel na hrnec, dlouho jsem neposmrkal a neprobulel takovou část filmu jako dnes. Komedie zcela zřídka, ale drama až až. Omar zase excelentně, drama mu prostě sedí a tohle mě opravdu zasáhlo jak jen mohlo, vím, že u každého záleží na rozpoložení mysli a jak se zrovna cítí, dnes to byla trefa do "černého". Gloria Colston je velice talentovaná a doufám, že o téhle půvabné mladé dívence ještě hodně uslyšíme a uvidíme ji v dalších filmech, ať už francouzských nebo anglických (amerických). Dějově naprostá paráda, neshledal jsem žádné nedostatky, příběh silný jako trám, herci famózní, hudba dodávala scénám tu správnou náladu, dost pomáhala těm potokům slz. Nemůžu si pomoci, ale tento snímek si ode mne zaslouží 5* bez diskuze, 95% musíme nechat rezervu i pro nějaká další díla. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Čo môžem k tomuto filmu povedať? Pokiaľ ste ho ešte nevideli, tak jednoznačne využite fakt, že je v kinách a choďte sa naň pozrieť ešte dnes. Omar Sy tu absolútne exceluje a podáva jeden zo svojich najlepších výkonov, aké som asi videl z jeho strany. A najmä má možnosť s čím aj pracovať, pretože scenár k tomuto filmu je tak skvele napísaný, že ani raz nemám z filmu pocit, že by nudil. Postavy sú skvelé, myšlienky sú skvelé a keď si človek v závere všetky scénky premietne, všetko do seba zapadne. Všetko tu funguje. Atmosféra je skvelá, komédia funguje, dráma je efektná, herecké výkony sú skvelé, scenár je perfektný. Myslel som si, že koncept je už obohraný, ale dokázali z neho tvorcovia vyťažiť absolútne maximum. A je to absolútne dokonalé. Pre mňa jeden z najlepších filmov roku. Zatiaľ. Ale jednoznačne je to druhý tohtoročný film, ktorý si zasluhuje moje najvyššie hodnotenie. A nebudem ani viac kecať, proste naňho choďte. Nebudete ľutovať. Hodnotenie: A+ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Příběh tohoto filmu je trochu očekávaný, není na něm nic moc tak vyloženě překvapivého, ale musí se mu nechat, že byl tak dobře obsazen, že vás prostě strhne. Omar Sy je natolik skvělým hercem, že zvládne každou scénu, ať už frajera, nebo otce milujícího dceru, nebo zdrceného muže. Vše mu sedí dokonale. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2016 na Filmovém festivalu v Arrasu (Francie). (BMW12)
  • Natáčelo se od 21. září do 10. prosince 2015 v Londýně, Paříži a Nice. (BMW12)

Reklama

Reklama