Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou... (Freeman Ent.)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (282)

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Jalová zápletka bez jakékoliv invence. Standardní průběh diváka pobavit nemůže, stejně tak nudná Aninston, která je k pláči. Faktem je, že debilnější závěr nebylo ale vůbec jednoduché vymyslet. Jen si představte, že krachující firma v jedné minutě vymyslí suprdupr připojení k world wide webu a žádný zaměstnanec tedy nemusí být propuštěn. Paráda. 31% ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Office Christmas Party je bohužel další marný pokus navázat na úspěch komedie "The Hangover". Všechny gagy a scény mají totiž mnohem větší potenciál, než jaký jim zde črtají tvůrci. Ve finále se tedy nemůžete zbavit dojmu, že celý film je pouze skvěle obsazenou, avšak pouze z poloviny využitou podívanou, která časem zcela zapadne ve vodách filmového průměru. „Hey, Santa! Wanna party?“ ()

Reklama

URBAN 

všechny recenze uživatele

Není to Pařba ve Vegas, ale člověk se u tohoto zasměje. Ze začátku to má spíše slabší rozjezd a v některých místech ztrácí drive, ale na to si člověk zvykne. Jennifer Aniston do tohoto filmu přináší konzervativnost, která se tu opravdu nehodí a právě v mnoha částech díky ní ztrácí film drive, ale tato postava se nakonec dokázala taky trochu odvázat. ( 19.3.17/PC ) ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Tak toto sa vianočnou klasikou určite nestane. V bársakej tupej teenee puberťáckej komédii uvidíte, čo znamená ozajstná pařba. Neuveríte mi, ale v závere mi to pripomenulo 2001: Vesmírnu odyseu - technicky "brilantným" spôsobom sa podarilo nakopnúť internet a celý NY jasal ako neandertálci pri monolite. Cenu za najodpornejšieho tvora opäť vyhrala prdiaca Kate McKinnon (ktorá v roku 2016 stihla dodrbať okrem tohto ešte Ghostbusters a Masterminds). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdybys vzal všem pití a rozsvítil, bude to tu jako v práci." Tak to je potřeba přitvrdit. Mě tedy příliš nepotěšilo, že za takřka veškerou zábavu může strejda Kokain, ale pařba to rozhodně nebyla špatná. A jelikož ještě občas cítím tlak v trenýrkách, tak musím poděkovat za obsazení tupé Savannah, bojovné Carol i svůdné Tracey, neboť s těmi bych si užil i na mnohem nudnějším večírku. Z mužského obsazení bych tam vzal jen černého "Tarzana" Waltera, jehož ztracená serióznost rozhodně stála za opětovné nalezení. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (3)

  • Na konci natáčení v Atlantě se nábytek a rekvizity z filmu darovaly Nábytkové bance Metro Atlanta, organizaci, která bezplatně rozdává nábytek lidem, kteří se stěhují do stabilního bydlení a kteří byli dosud bez domova nebo byli oběťmi domácího násilí. (BMW12)

Reklama

Reklama