Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou... (Freeman Ent.)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (282)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Když to porovnám s naší vánoční večeří v pizzérce, očekávám o něco menší útratu a o dost rychlejší novoroční úklid. Sranda bych řekl bude ale zhruba stejná. Sice nepočítám s tím, že by někdo přitáhnul soby, sáňky nebo štětky, ale zas nebudeme muset nikoho zfetovat a odrovnat až na ÁRO, aby byla práce i po svátcích. Šéfik totiž nemá ségru. Trailer vypadal našlapaně jako Gábina na startu dnešní stíhačky, jenže se ukázalo, že kromě kanclu byl film vedle jak ta jedle. Ve finále má tahle pařba naprosto reálný výsledek, a sice pěknou kocovinu. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Do tohoto filmu jsem šel jen kvůli obsazení, vůbec jsem nevěděl o co půjde a s výsledkem jsem spokojen tak napůl. Snímek má nějaké ty skvělé momenty, ale má i svá hluchá místa a vzhledem k tomu, že se jeho děj odehrává o Vánocích, má jasně předvídatelný konec. Nejlepší momenty přinesl samotný večírek, ten navíc divákovi osvětlil, že je rozdíl mezi sněhem a sněhem. Dobře se mi dívalo na Olivii Munn, což se nedá říct o Kate McKinnon. ()

Reklama

Lopezka1982 

všechny recenze uživatele

NO tak od filmu jsem moc nečekala, jediný důvod proč jsem šla byl, že mám ráda Jennifer. Film o ničem, děj také, přesně humor, který mně nepřijde vtipný, ale lidé v sále se smáli ... pár vtipných situací tam i bylo, ale spíš trapný, nikdy více to již nemusím vidět, romantika také žádná, takže dvě hvězdy s odřenýma ušima :) ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jakkoliv to vypadalo,že by se tentokrát tvůrci mohli trochu odvázat,nakonec to nedopadlo a výsledkem je standardní rutina nevybočující v žádném směru z toho na co jsme v posledních letech zvyklí.Za mě tu byl velký potenciál,ale zůstalo jen u něj.Vyloženě neurazí,ale moc sem se nesmál a to je u komedie celkem špatně...60% ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Zoufalá situace si říká o zoufalé činy. A bohužel, tenhle film se snaží tlačit na pilu a rozhodně není tou nejlepší „Pařbou“ ze všech. Na jednu stranu mohu uznat snahu o charakterovou stránku, která překvapivě funguje dobře. Ale zbytek je změť přílišné šílenosti, absurdity a nelogiky. Ano, o tom všechny „Pařby“ jsou, ale zde se necítím dostatečně přesvědčen. Ke konci jsem se už dost nudil. 35% ()

Galerie (69)

Zajímavosti (3)

  • Na konci natáčení v Atlantě se nábytek a rekvizity z filmu darovaly Nábytkové bance Metro Atlanta, organizaci, která bezplatně rozdává nábytek lidem, kteří se stěhují do stabilního bydlení a kteří byli dosud bez domova nebo byli oběťmi domácího násilí. (BMW12)

Reklama

Reklama