Kamera:
Jeff CutterHudba:
Theodore ShapiroHrají:
Jason Bateman, T.J. Miller, Olivia Munn, Kate McKinnon, Jennifer Aniston, Jamie Chung, Abbey Lee, Courtney B. Vance, Vanessa Bayer, Randall Park, Jillian Bell (více)Obsahy(1)
Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou... (Freeman Ent.)
Videa (14)
Začátek velmi povedený, vtipný, především díky postavě managera. Postupem času se to celé okouká a jednoduchá zápletka je mnohdy otravná tím, jak se pokouší o nějaké zvraty. Problém filmu je, že je postav příliš a bohužel ve většině případů otravných. Tvůrci se snaží dát každé prostor a vzniká tak slepenec scén, které buď pobaví nebo úplně znechutí. Jedná se opravdu o tuctovou zábavu a inteligentní humor zde nenajdete. Nad závěrem zvednete oči v sloup, ale nakonec si řeknete, že to nebylo úplně nejhorší......5/10 ()
Českým názvem to připomíná Pařbu ve Vegas, Pařbu v Bangkoku a Pařbu na třetí, tak díky obsazení a kvality Jennifer Aniston a Jasona Batemana mi zas připomíná Šéfy na zabití. Celkově nenáročný film, který moc neurazí, ani moc nepotěší i když pár dobrých scének a vtipů se vyskytlo. Třeba Kate McKinnon v roli ombudsmanky ve firmě. Titulky mi přišly divné. Příjemná ČSFD projekce.Firemní večírky doporučuji organizovat jinak. ()
Když to porovnám s naší vánoční večeří v pizzérce, očekávám o něco menší útratu a o dost rychlejší novoroční úklid. Sranda bych řekl bude ale zhruba stejná. Sice nepočítám s tím, že by někdo přitáhnul soby, sáňky nebo štětky, ale zas nebudeme muset nikoho zfetovat a odrovnat až na ÁRO, aby byla práce i po svátcích. Šéfik totiž nemá ségru. Trailer vypadal našlapaně jako Gábina na startu dnešní stíhačky, jenže se ukázalo, že kromě kanclu byl film vedle jak ta jedle. Ve finále má tahle pařba naprosto reálný výsledek, a sice pěknou kocovinu. ()
Není to až taková tragédie, ale pokud máte za sebou několik dílů Hangoveru, tak už vás v jakékoliv "pařmenské" komedii těžko něco překvapí a upřímně rozesměje. Takže ti, kteří předtím nepařili s Bradley Cooperem, si můžou přihodit hvězdu navíc, pro ostatní to bude jen neškodná jednorázovka, ze které hodně rychle vystřízliví. ()
Neznalého diváka může český překlad trochu zmást, ale samozřejmě to nemá s trilogií Hangover nic společného. Vlastně jak se to vezme: bordel po párty je tam stejný, ovšem chybí tomu nápaditost a jistá dávka té správné vyšinutosti. A tak je Pařba o Vánocích pouze další průměrná komedie s několika fajn hláškami, scénami a odkazy, na kterou se dobře kouká, ale už se k ní nevrátíte. Udělat dnes opravdu dobrou komedii je oříšek a do roka jich bohužel vychází jen hodně málo. ()
- Jedná se o již pátou spolupráci mezi Jasonem Batemanem (Josh Parker) a Jennifer Aniston (Carol Vanstone). Společně si zahráli ve snímcích Rozchod! (2006), Záměna (2010), Šéfové na zabití (2011) a Šéfové na zabití 2 (2014). (MessiM)
- V době, kdy se Carol (Jennifer Aniston) dozví, že jsou všechny lety zrušené, tak si bere knihu „Dívka ve vlaku“ od spisovatelky Pauly Hawkins a odchází. (Yoshimitsu)
- Na konci natáčení v Atlantě se nábytek a rekvizity z filmu darovaly Nábytkové bance Metro Atlanta, organizaci, která bezplatně rozdává nábytek lidem, kteří se stěhují do stabilního bydlení a kteří byli dosud bez domova nebo byli oběťmi domácího násilí. (BMW12)