Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou... (Freeman Ent.)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (282)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Uprimne receno, tenhle film nemuze nejak moc prekvapit svoji zapletkou, ktera je proste dana; firma krachuje - udela se mejdan - budou se dit veci - happy end. To mi bylo jasny hned od zacatku. Otazkou tak bylo, jaky tam budou postavy a jestli se budu bavit. Zacalo to dost trapnyma vtipama, pak se to dostalo na takovej level mezi srandou a trapnosti, az to proste skoncilo. TJ Miller byl docela vtipnej, Jennifer Aniston taky (ta byla navic jeste porad sukatelna) a zbytek byl HM. Olivia Munn se hodi spis do role honicky Sama Witwickyho nez super hackerky a Bateman je mega suchej a vycpelej... Pak jsou tam hodne postavy ruznejch panicu, ktery taky nejsou nijak vtipny. Ale hudba dobra a situacni humor fungoval, takze nakonec prumer. ()

epicek 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem teda o dost víc od filmu, který se tváří jako čistokrevná komedie. Vleklý začátek a až někdy v půlce, kdy se rozjede velká párty to začne být trochu příjemné k podívání. Nevyužitý potenciál a nezachrání to ani božská Jennifer. Ještě, že jsem na to do toho kina v prosinci nešel. Hey, Santa! Wanna party? ()

Reklama

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Dokonalá, vtipná a v mezích správně ujetá nenáročná komedie. Bavili jsme se královsky a budem se bavit určitě i podruhé. Smutným faktem je, že titulky distributor naprosto zprznil, takže jsme se nakonec ani moc nedivili, že se v hledišti kácelo smíchy jen pár jedinců, kteří vládli angličtinou, kdežto zbytek osazenstva si klepalo na čelo, čemu se tak řehtáme..aneb jak zabít potenciál filmu. A btw., podobný vánoční večírek by určitě rád alespoň jednou zažil každý z nás =D ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

[ČSFD projekce] To si jdete takhle na film a máte to štěstí, že si sednete hned vedle týpka, co chlastá lahváče a k tomu přikusuje snad nějaký droždí (smrad to byl hroznej). Z druhé strany pro změnu sedí krávě dost ne nepodobná osoba, která při neustálém šustění sáčku rve do sebe jeho obsah. A aby toho nebylo málo, kousek za vámi sedí týpek, který se snad směje i tomu jak dýchá. Začátek filmu tak u mě vyvolává nenávistné pocity, kdy trojici chcete počastovat všemi sprostými slovy, které znáte a posléze vypadnout na Spáčilovou? Naštěstí týpek po levici s sebou naštěstí neměl celou basu a borka po pravici potom, co asi za 2 minuty sežrala obsah pytlíku nevytáhla nic dalšího, aby naplnila ještě víc jeden ze svých 4 žaludků a borec za mnou asi přestal dýchat, takže byl najednou i klid a člověk se mohl soustředit na film. No jeho kvalita bohužel moc oslnivá nebyla, kvalita fórků lítala jak sinusoida. Herci stabilní, příběh totálně zrecyklovaný. Dlouho bych do kina zase nešel. 59% ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Českým názvem to připomíná Pařbu ve Vegas, Pařbu v Bangkoku a Pařbu na třetí, tak díky obsazení a kvality Jennifer Aniston a Jasona Batemana mi zas připomíná Šéfy na zabití. Celkově nenáročný film, který moc neurazí, ani moc nepotěší i když pár dobrých scének a vtipů se vyskytlo. Třeba Kate McKinnon v roli ombudsmanky ve firmě. Titulky mi přišly divné. Příjemná ČSFD projekce.Firemní večírky doporučuji organizovat jinak. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (3)

  • Na konci natáčení v Atlantě se nábytek a rekvizity z filmu darovaly Nábytkové bance Metro Atlanta, organizaci, která bezplatně rozdává nábytek lidem, kteří se stěhují do stabilního bydlení a kteří byli dosud bez domova nebo byli oběťmi domácího násilí. (BMW12)

Reklama

Reklama