Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou... (Freeman Ent.)

Videa (14)

Trailer 1

Recenze (281)

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

[ČSFD projekce] To si jdete takhle na film a máte to štěstí, že si sednete hned vedle týpka, co chlastá lahváče a k tomu přikusuje snad nějaký droždí (smrad to byl hroznej). Z druhé strany pro změnu sedí krávě dost ne nepodobná osoba, která při neustálém šustění sáčku rve do sebe jeho obsah. A aby toho nebylo málo, kousek za vámi sedí týpek, který se snad směje i tomu jak dýchá. Začátek filmu tak u mě vyvolává nenávistné pocity, kdy trojici chcete počastovat všemi sprostými slovy, které znáte a posléze vypadnout na Spáčilovou? Naštěstí týpek po levici s sebou naštěstí neměl celou basu a borka po pravici potom, co asi za 2 minuty sežrala obsah pytlíku nevytáhla nic dalšího, aby naplnila ještě víc jeden ze svých 4 žaludků a borec za mnou asi přestal dýchat, takže byl najednou i klid a člověk se mohl soustředit na film. No jeho kvalita bohužel moc oslnivá nebyla, kvalita fórků lítala jak sinusoida. Herci stabilní, příběh totálně zrecyklovaný. Dlouho bych do kina zase nešel. 59% ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Začátek velmi povedený, vtipný, především díky postavě managera. Postupem času se to celé okouká a jednoduchá zápletka je mnohdy otravná tím, jak se pokouší o nějaké zvraty. Problém filmu je, že je postav příliš a bohužel ve většině případů otravných. Tvůrci se snaží dát každé prostor a vzniká tak slepenec scén, které buď pobaví nebo úplně znechutí. Jedná se opravdu o tuctovou zábavu a inteligentní humor zde nenajdete. Nad závěrem zvednete oči v sloup, ale nakonec si řeknete, že to nebylo úplně nejhorší......5/10 ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Občas solidní záblesk, nicméně šlo z toho určitě vytěžit více. Filmu delší dobu trvá než se rozjede. Jako parádní bych viděl scénu v zasedačce, kde se postavy utvrzují, že párty nakonec přecejen bude. Druhé plus vidím v komediálních jistotách Kate McKinnon a Jennifer Aniston, tentokráte v roli chlapa. 60% ()

campix 

všechny recenze uživatele

Pařba o Vánocích je pohodová podívaná na odreagování, které pouze zřídka překračuje hranice vkusu. Rozhodně tedy nijak nepobuřuje a jedná se teda o hodně pohodovou věc pokud potřebujete vypnout. Nepřekvapí nepříliš překvapivou dějovou premisou a velice vydařením obsazením. Určitě nehledejte nic víc. Svému účelu poslouží. Film, který má své publikum a nehraje si na nic jiného. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Do tohoto filmu jsem šel jen kvůli obsazení, vůbec jsem nevěděl o co půjde a s výsledkem jsem spokojen tak napůl. Snímek má nějaké ty skvělé momenty, ale má i svá hluchá místa a vzhledem k tomu, že se jeho děj odehrává o Vánocích, má jasně předvídatelný konec. Nejlepší momenty přinesl samotný večírek, ten navíc divákovi osvětlil, že je rozdíl mezi sněhem a sněhem. Dobře se mi dívalo na Olivii Munn, což se nedá říct o Kate McKinnon. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (3)

  • Na konci natáčení v Atlantě se nábytek a rekvizity z filmu darovaly Nábytkové bance Metro Atlanta, organizaci, která bezplatně rozdává nábytek lidem, kteří se stěhují do stabilního bydlení a kteří byli dosud bez domova nebo byli oběťmi domácího násilí. (BMW12)

Reklama

Reklama