Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou... (Freeman Ent.)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (281)

Lopezka1982 

všechny recenze uživatele

NO tak od filmu jsem moc nečekala, jediný důvod proč jsem šla byl, že mám ráda Jennifer. Film o ničem, děj také, přesně humor, který mně nepřijde vtipný, ale lidé v sále se smáli ... pár vtipných situací tam i bylo, ale spíš trapný, nikdy více to již nemusím vidět, romantika také žádná, takže dvě hvězdy s odřenýma ušima :) ()

epicek 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem teda o dost víc od filmu, který se tváří jako čistokrevná komedie. Vleklý začátek a až někdy v půlce, kdy se rozjede velká párty to začne být trochu příjemné k podívání. Nevyužitý potenciál a nezachrání to ani božská Jennifer. Ještě, že jsem na to do toho kina v prosinci nešel. Hey, Santa! Wanna party? ()

Reklama

luka4615 

všechny recenze uživatele

Office Christmas Party je bohužel další marný pokus navázat na úspěch komedie "The Hangover". Všechny gagy a scény mají totiž mnohem větší potenciál, než jaký jim zde črtají tvůrci. Ve finále se tedy nemůžete zbavit dojmu, že celý film je pouze skvěle obsazenou, avšak pouze z poloviny využitou podívanou, která časem zcela zapadne ve vodách filmového průměru. „Hey, Santa! Wanna party?“ ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Neznalého diváka může český překlad trochu zmást, ale samozřejmě to nemá s trilogií Hangover nic společného. Vlastně jak se to vezme: bordel po párty je tam stejný, ovšem chybí tomu nápaditost a jistá dávka té správné vyšinutosti. A tak je Pařba o Vánocích pouze další průměrná komedie s několika fajn hláškami, scénami a odkazy, na kterou se dobře kouká, ale už se k ní nevrátíte. Udělat dnes opravdu dobrou komedii je oříšek a do roka jich bohužel vychází jen hodně málo. ()

AlfaNumerO 

všechny recenze uživatele

[ČSFD projekce] To si jdete takhle na film a máte to štěstí, že si sednete hned vedle týpka, co chlastá lahváče a k tomu přikusuje snad nějaký droždí (smrad to byl hroznej). Z druhé strany pro změnu sedí krávě dost ne nepodobná osoba, která při neustálém šustění sáčku rve do sebe jeho obsah. A aby toho nebylo málo, kousek za vámi sedí týpek, který se snad směje i tomu jak dýchá. Začátek filmu tak u mě vyvolává nenávistné pocity, kdy trojici chcete počastovat všemi sprostými slovy, které znáte a posléze vypadnout na Spáčilovou? Naštěstí týpek po levici s sebou naštěstí neměl celou basu a borka po pravici potom, co asi za 2 minuty sežrala obsah pytlíku nevytáhla nic dalšího, aby naplnila ještě víc jeden ze svých 4 žaludků a borec za mnou asi přestal dýchat, takže byl najednou i klid a člověk se mohl soustředit na film. No jeho kvalita bohužel moc oslnivá nebyla, kvalita fórků lítala jak sinusoida. Herci stabilní, příběh totálně zrecyklovaný. Dlouho bych do kina zase nešel. 59% ()

Galerie (69)

Zajímavosti (3)

  • Na konci natáčení v Atlantě se nábytek a rekvizity z filmu darovaly Nábytkové bance Metro Atlanta, organizaci, která bezplatně rozdává nábytek lidem, kteří se stěhují do stabilního bydlení a kteří byli dosud bez domova nebo byli oběťmi domácího násilí. (BMW12)

Reklama

Reklama