Reklama

Reklama

VOD (1)

Léto je tu a s ním i nová práce a začínající láska. Nálada se ale mění ve chvíli, kdy Dustinovo rádio zachytí vysílání v ruštině. Will cítí, že něco není v pořádku. (Netflix)

Recenze (63)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodní epizoda měla pomalé tempo zřejmě proto, aby se divák po roční pauze aklimatizoval, uvědomil si, kdo je kdo, kdo je s kým, a kde vlastně všichni jsou. Mrzí mě ale, že se tvůrci nedokázali vyhnout staronovému módnímu trendu, takže už zase můžou za všechno ti odporní Rusové (t.č. Sověti)- hanba jim! Hmm, trochu laciné... ()

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dávka nostalgie je zpět a v plné síle. Linka se vztahem a "tatíkem" Harbourem naprosto luxusní. Z nadpřirozené části jsme toho moc neviděli a mě by ve skutečnosti vůbec nevadilo, kdyby jsme se jednou dočkali nějaké"spin-off" série, kde by se řešily jen vztahy mezi postavami, jelikož o ty jde ve Stranger Things především. Každopádně svižný začátek, který spolehlivě nabudí. ()

Reklama

boss123 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvej časti pomerne fajn. Klasický úvod a predstavenie hlavných postáv. Deti z hlavnej party samozrejme vyrástli. Až na Dustina ten je akoby stále rovnaký. Len dúfam, že vzťahové peripetie sa nedostanú do popredia a viac sa nám predvedie zlo, ktoré prichádza do Hawkins. Takže prvá epizóda slušných 80%. Som zvedavý, ako sa to rozvinie ďalej. ()

AndewMX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda nabídne přesně to, po čem fanoušci toužili. Postupně vidíme, kam se naši hrdinové za rok posunuli. Z dětí se stávají teenegeři. "We are not kids anymore!" Klidné vody tentokrát rozčeří Sověti, což k 80tkám sedí jak prd** na hrnec. Je celkem srandovní vidět, jak obchodák mění ráz (malo)města. To, co u nás nastalo až o mnoho let později. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsme se konečně dočkali! První díl třetí série do mě zase vdechl zpátky tu úžasnou osmdesátkovou mood a hned jsem měl chuť si otevřít Coke. Stejná parta dětí, co dětí, teenagerů, nová dobrodružství. A když diváka už nebaví hlavní a opakující se zápletka, tak tu máme aspoň roztomilou Eleven cicmající se s Mikem. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • V Sovětském svazu můžeme vidět ruský vrtulník Mil Mi-8, jehož sériový výroba byla zahájena v roce 1965. Patří mezi nejvíce vyráběné helikoptéry. Bylo vyrobeno přibližně 17 000 kusů. (J.F.B.)
  • Na tabuli je pět čárek. Když ale kolegyně uvádí skóre Steve Harringtona (Joe Keery), napočítá jich šest. (Duoscop)

Reklama

Reklama