Reklama

Reklama

VOD (1)

Léto je tu a s ním i nová práce a začínající láska. Nálada se ale mění ve chvíli, kdy Dustinovo rádio zachytí vysílání v ruštině. Will cítí, že něco není v pořádku. (Netflix)

Recenze (63)

doriana.g odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po jedné a půl epizódě: To teda ne. Už ve chvíli, kdy ta děcka ( hoši stále stejně a snad i víc rachitičtí a s mikádem, ale prý dospívající, páč líbající se) kvůli Be(L)zezubovi vyběhla kopec, jsem se zase nasrala. Byl tam pravděpodobně romantický pár - nejistý afroamerický hubený chlapec vypil všechnu vodu a jeho sebevědomá dobře živená Amazonka se na to celou dobu dívala a až pak mu vyplísnila. Já nevím. Možná je to v Americe jinak, ale holka jako tahle by ho v reálném životě logicky už po druhém loku usměrnila. Stačilo říct. A pak by bylo všechno v normálu. Ale ne, tady se dělají z černochů/mužů sobci a ze zrzek/žen ukřivděné kravky.... Navíc - ta děcka jsou čím dál ošklivější. A čím dál hůř hrají. Hlavně krvavá nudle, ta už je fakt nesnesitelná... A co nás čeká v druhém díle? https://www.csfd.cz/film/618049-my/prehled/ Trapas.... - Ukradené? Zaplacené? Netuším. Ale vím jistě, že na tuhle kopu sraček se už dívat nebudu. P.S. Je mi líto Winony a Davida, hrají tak hrozné hovna!! Ale chápu, prachy nesmrdí. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První minuty v Rusku, byly podobné jako první minuty v Chicago ve druhé sérii, ale problémem bylo, že Rusové se staly průměrným vyobrazením nepřítelské strany, kde nějaký Voloďa zabije hlavního vědce, téměř jen tak a to nepočítám tu musculidní parodii u bazénu, je tohle komedie, nebo mysteriózní fantasy s prvky hororu? ... První díl mě velmi zklamal... ()

Reklama

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto bezchybnej úvod, který je energický, optimistický, a který geniálně kombinuje komedii a vztahové melodrama. Ať už jde o Hoppera v roli otcovské figury (jakožto muž říkám že jeho knír je nejvíc sexy věc co kdy uvidíte), milostnou chemii mezi Jonathanem a Nancy, trable Joyce jakožto matky samoživitelky (flashback s Bobem perfektně zahrál na emoční strunku) anebo eskapády naší milovaný dětský party, to vše tvoří báječnou letní limonádu, která prostě nemá chybu. No a Billyho flirtování s Mrs. Wheelerovou je totální comedy gold. Již dlouho jsem se tak extrémně nenasmál. Víc takových feel-good epizod! ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zrejme je publikum tohto serialu o hodne mladsie, ako som si myslel. Ked teda totalne cringe "vztahovku" mladuckych deti hodnoti tak neskutocne vysoko (82%). Pribeh ani mystery sa okrem 2och kratuckych scen vobec nevyvija. A nespravi to ani zaverecna asi 30sekundova "tahacka" nadrzaneho plavcika. Klise ruskeho tovarenskeho ekvivalentu tiez nestaji za nic, hoci zrejme bude dominantny v dalsich castiach.  Velmi slabe...30% snad sa to niekam posunie v dalsom dieli..toto malo nulovu atmosferu. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufám, že autorům nedošly nápady, protože z první epizody to na to rozhodně vypadá. Nevíte koho dát jako záporáka? Dejte tam Rusy, koho jinýho jste čekali sakra? Všichni se tam akorát cucaj, řeší pubertální sračky a pořádnej příběh nikde. Klišé je to taky plný jako ranní hajzl. Doufám, že to tímhle tempem nebude pokračovat celou sérii a že to nebude jenom fanservis s cucáním. Hodnocení: 6/10 ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Na tabuli je pět čárek. Když ale kolegyně uvádí skóre Steve Harringtona (Joe Keery), napočítá jich šest. (Duoscop)
  • V úvodu zazní z rádia píseň „Never Surrender“ od Coreyho Harta. (Kacitr)

Reklama

Reklama