Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk Říha sice nedostal nakládačku od Rómů, ale „Snědá tíseň“ se stala přes noc fenoménem. Navíc majitel Severky, Eda, má špatnou náladu. Do jeho hospody přicházejí Rómové. Všechno je špatně… (Česká televize)

Recenze (92)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejslabší díl seriálu, který táhnou hlavně "cigorky" a jejich chování, ať už přenervóznělej cigoš v Chánově, který teda paradoxne odhaduje nejlépe Luďana :D Potažmo stará garda u Luďana doma. Ale linka okolo Dáši se dostává až do takové absurdní podoby, že jí chtěj úplně všichni. Sice pořád dobré, ale chybí tomu nějaká ikonická hláška nebo scéna, která by ten díl potáhla ještě víc nahoru. Uvidíme, kam to Klekí-petra nakonec se Snědou tísní dotáhne. ()

A_Shearer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nepříjemnej sešup. Dosavadní díly tlačily děj pořád dál, do překvapivejch poloh a nebraly si servítky. V 5. díle se neposune vlastně vubec nic, vše jede v předem nalajnovaných a průhledných kolejích, nic nepřekvapí a začíná to vypadat, že mačkat v Mostě humor lze jen skrz vožíračku a přesdržku. Ale potřetí za sebou už to prostě nefunguje. Scény působí už trochu nuceně, děj se točí v kruhu a vlastně ani nezaujme. Doufám, že je to jen nádech před další pořádnou jízdou! ()

Reklama

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nejvyšší čas skončit s tím umělým hodnocením, co říkáte?Tomuhle přece nemůže dát nikdo normální více, jak dvě hvězdy, natož pět.Degradujete tím vše, co bylo za více jak 80. let natočeno.Opravdu by mně zajímalo, kolik utrartil štáb za ty lidi, co tu píší hodnocení jak přes kopírák a uměle navyšují hvězdy ostošet.Jedna věta, jedno slovo a pět hvězd.ČSFD už začíná sloužit jen k tomu, aby si člověk přečetl o čem je film (seriál) kdo tam hraje a hodnocení je už zcela k ničemu.Sračka na podporu cikánů 82 % je úlet! ()

Garch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zdá se, že opravdu MOST! může být mostem i pro část zatvrzelců k přijetí různosti, které je neohrožují. Mají to Prušinovským a Kolečkem geniálně zabaleno do smršti hlášek, které nejsou vycucané z prstu. A někdy i velkých pravd: "Kuře má dvě stehna, a tohle čtyři"! ;-) ... + mě potěšila drobnost: vydolovávání knedlíků z té hrubě namražené lednice (dobový zvyk za totáče). PS "Bych měl se sebou něco dělat - aspoň koupit ty hole." (tak to je mi povědomý:-). ...PS: Zdeněk Godla zvládl TV rozhovory s Martinem Veselovským a především sebestředným Janem Krausem ohromně lidsky a bravurně. Je prostě Osobnost. ()

roller odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ještě horší než jsem čekal! Scéna se psem asi nejhorší. No jo, holt nápady došly (byly-li to kdy vlastně nápady) a "srandovní" témata byla vyčerpána. A bude hůř. Bezpochyby. Agitka propagace LGBT a hodných cikánů spěje neochvějně k obrození Luďana v lepšího člověka, který pochopil, že existence 52 variant pohlavní identity je OK. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (4)

  • Cca v čase 16:04 připíjejí romové na Luďana (Martin Hofman), na jejich bílého otce, na Klekí-Petru. Klekí-Petra je postava z Mayových románů o Vinnetouovi, kde byl označován jako bílý otec Apačů. (Cenobita)

Reklama

Reklama