Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Luděk Říha sice nedostal nakládačku od Rómů, ale „Snědá tíseň“ se stala přes noc fenoménem. Navíc majitel Severky, Eda, má špatnou náladu. Do jeho hospody přicházejí Rómové. Všechno je špatně… (Česká televize)

Recenze (92)

AloeB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Černý tesák, Černý panter a Černá perla; Chánov United nebo Ave Roma; a hlavně "nesmíme dopustit, aby z Tondy bylo to.. to... dítě s vlastníma názor názorama. Mít vlastní názor v dnešní době je strašně nebezpečný. Tonda musí zpátky na učňák, to jinak nejde. Víš co včera řekl? Že nesmíme všechny cigány házet do jednoho pytle." Hlášky jsou stále geniální, děj ale slábne. A jestli to povede k tomu, že gádžovský Klekí-Petra pomůže sociálně slabým Romům z Chánova, což očividně bude pointa seriálu, tak si s tím běžte někam. To už je lepší i Istenikovo dilema o jeho předsudcích k trans. ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato epizoda mi naopak přišla lepší, než dvě předchozí, možná i kvůli menší míře někdy zbytečného násilí a také menší míře podbízivosti. I hudební doprovod mi přišel adekvátnější. Ale obecně vzato (i když to se může ještě ukázat, přece jen mě čekají ještě tři epizody) mi ten humor prostě není blízký. ()

Reklama

Praxis 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Černý tesák, Černý panter nebo Černá perla :D ano, přestává to být buranská komedie, ale stává se z toho docela dramatická satirická sonda na téma rasismus a xenofobie. Uvidíme, jestli namlsané Čecháčky udrží i další díly u televize. Ano, díl je trochu slabší, ale rozhodně to neztrácí grády! Ba naopak ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nejvyšší čas skončit s tím umělým hodnocením, co říkáte?Tomuhle přece nemůže dát nikdo normální více, jak dvě hvězdy, natož pět.Degradujete tím vše, co bylo za více jak 80. let natočeno.Opravdu by mně zajímalo, kolik utrartil štáb za ty lidi, co tu píší hodnocení jak přes kopírák a uměle navyšují hvězdy ostošet.Jedna věta, jedno slovo a pět hvězd.ČSFD už začíná sloužit jen k tomu, aby si člověk přečetl o čem je film (seriál) kdo tam hraje a hodnocení je už zcela k ničemu.Sračka na podporu cikánů 82 % je úlet! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Mít vlastní názor v dnešní době, to je strašně nebezpečný." Baví mě ta hysterická linie, ve který se synek mohl vyučit a začít vydělávat, ale místo toho mu znepokojení rodiče asi budou muset platit vysokou školu. Hrůza. Jinak ustavující schůze pod taktovkou bílýho El Cigána byla skvělá a dotace pro Ave Roma se určitě budou hodit. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (4)

  • V čase 42:02 je vidět v odraze skla Luďkova auta mikrofon zvukaře. (rakovnik)

Reklama

Reklama