Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul má před svatbou s Karen a s přáteli pořádá mládenecký večírek. Vymění si klobouček ženicha s kamarádem Jimem, opije se a ráno se probudí vedle tanečnice Becky. Becky netušila, že je ženich. Karen je na cestě k Paulovi a Becky spěchá pryč bez kalhotek, které nemůžou najít. Později je Paul ukryje do nádržky na toaletě. Jim mu radí, aby Karen všechno zapřel. Je si jist, že Paul se s Becky už nikdy nesetká. Paulova eskapáda neunikne knězi Ferrisovi, který bydlí v sousedství. Když ale Paul jede do práce, narazí na Becky v budce na mýtu. Becky se objeví i na přátelském setkání obou rodin. Je totiž Kareninou sestřenicí. Paul se jí snaží vyhýbat, ale Karen je nakonec vzájemně představí. Oba dělají, že se neznají. Paulův bratr Pete vychvaluje Karen a může na ní oči nechat. Paul si s Becky chce znovu promluvit. Becky mu řekne, že brzy usnul a že mezi nimi nic nebylo. A slíbí, že nikomu nic neprozradí. Karen mezitím přijde na Beckyiny kalhotky, ale Paulovi se podaří z toho vymluvit. Na scéně se objeví Ray, bývalý partner Becky. Je policistou, má cholerickou povahu a Paula napadne. Dá mu kompromitující fotografie s Becky. Paul s Becky se vloupají k němu do bytu a odnesou si negativy. Ray narafičí do Paulova auta kokain a Paul je zadržen... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Paul si hodlá vzít jednu rozkošnou krásku, ale poté, co se spustí na rozlučce se svobodou s její sestřenicí, nic už nevypadá tak dobře, jako na začátku. Možná to není žádný světoborný kus, ale já se docela pobavil. Malinko mne zaráží tak nízké hodnocení celkem oddychové komedie s příjemnými herci, ačkoliv je fakt, že trapných momentů je tam dost a celkově je to hovadina vycucaná z prstu u nohy. Nemyslím si však, že by si zasloužila přímo odpad. Když to srovnám s dalšími podobnými výblitky, je to ještě dobrý průměr. 50% ()

cross 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten typ filmu, který ač vás vůbec ničím nepřekvapí, stejně ho musíte mít rádi. Romantické škádlení milostných okamžiků doplněné vydařenými vtípky a scénkami je přesně to, co dokáže hřejivě uspokojit dušičku a zároveň vyloudit blahodárný úsměv na rtech. Co na tom, že drtivou většinu scének každý jen trochu otrlejší divák musí do puntíku předpokládat a že občas scénárista upustí uzdu své fantazie víc než by bylo zdrávo... Já se bavil skvěle a o to jde především. ()

Reklama

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Taková odpočinková blbinka. Příběh, tam vlastně ani není, vyvrcholení kýčovité a laciné. Přesto mi tento film zase nepřipadal nějak hrozný. Nudný pro mě nebyl, místy jsem se zasmála, a někdy člověk musí upustit od těch všech intelektuálních snímků, u kterých musíte nepřetržitě přemýšlet. Ulítlá, možná mírně podprůměrná, ale mě prostě ničím nepopudila.4/10 ()

Oxytocin 

všechny recenze uživatele

Jedná se o zdařilou romantickou komedii. Nevím, čím to je, ale má svoje kouzlo. I scény, kde se nic nemluví jsou vtipné (např. když brácha snoubence popisuje, jak je jeho nastávající dokonalá a kámoš v pozadí nad řečí usíná a až mu padne hlava úplně, ...) a pak samozřejmě i lehkými žertíky jako když se otec snoubenky zeptá otce budoucího ženicha jestli hraje kulečník a on odpoví "Jestli myslíte, jestli si rád hraju s kuličkami, tak ano"... Mnohem více a horších filmů si zaslouží hodnocení, které aktuálně tento film má (48%). Příjemný a hezký film ze života :) ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Komedie, která baví jen zajímavými a až mile absurdními situacemi, ve kterých se nachází hlavní hrdina. Jinak se však jedná o velmi těžkopádnou komedii, která se snaží být příliš na sílu vtipná, což nikdy nemůže dopadnout dobře. Radost pohledět na hvězdy teen filmů té doby – miloučkou Selmu Blair i sympatickou sestřenici Julii Stiles. Jinak slabá, naštěstí však ne přímo ubíjející, komedie. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama