Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul má před svatbou s Karen a s přáteli pořádá mládenecký večírek. Vymění si klobouček ženicha s kamarádem Jimem, opije se a ráno se probudí vedle tanečnice Becky. Becky netušila, že je ženich. Karen je na cestě k Paulovi a Becky spěchá pryč bez kalhotek, které nemůžou najít. Později je Paul ukryje do nádržky na toaletě. Jim mu radí, aby Karen všechno zapřel. Je si jist, že Paul se s Becky už nikdy nesetká. Paulova eskapáda neunikne knězi Ferrisovi, který bydlí v sousedství. Když ale Paul jede do práce, narazí na Becky v budce na mýtu. Becky se objeví i na přátelském setkání obou rodin. Je totiž Kareninou sestřenicí. Paul se jí snaží vyhýbat, ale Karen je nakonec vzájemně představí. Oba dělají, že se neznají. Paulův bratr Pete vychvaluje Karen a může na ní oči nechat. Paul si s Becky chce znovu promluvit. Becky mu řekne, že brzy usnul a že mezi nimi nic nebylo. A slíbí, že nikomu nic neprozradí. Karen mezitím přijde na Beckyiny kalhotky, ale Paulovi se podaří z toho vymluvit. Na scéně se objeví Ray, bývalý partner Becky. Je policistou, má cholerickou povahu a Paula napadne. Dá mu kompromitující fotografie s Becky. Paul s Becky se vloupají k němu do bytu a odnesou si negativy. Ray narafičí do Paulova auta kokain a Paul je zadržen... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +Julia Stiles -hroznej dabing hlavního hrdiny, pitomej scénář a našli by se další věci/// U tohoto filmu mě zaujal plakát a obsazení. Ovšem úroveň filmu je strašná. Je zde patrný křečovitý pokus z toho vytřískat co nejvíc, ale nedaří se. Nejvíce by to vystihovali slova jako trapné, pitomé, stupidní. Nejvíce je to patrné u chování postav, dialogů a různých scének z třetí pubertální. Je to škoda, herci mají rozhodně na víc./// Celkem 43%/// ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Paul si hodlá vzít jednu rozkošnou krásku, ale poté, co se spustí na rozlučce se svobodou s její sestřenicí, nic už nevypadá tak dobře, jako na začátku. Možná to není žádný světoborný kus, ale já se docela pobavil. Malinko mne zaráží tak nízké hodnocení celkem oddychové komedie s příjemnými herci, ačkoliv je fakt, že trapných momentů je tam dost a celkově je to hovadina vycucaná z prstu u nohy. Nemyslím si však, že by si zasloužila přímo odpad. Když to srovnám s dalšími podobnými výblitky, je to ještě dobrý průměr. 50% ()

Reklama

cross 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten typ filmu, který ač vás vůbec ničím nepřekvapí, stejně ho musíte mít rádi. Romantické škádlení milostných okamžiků doplněné vydařenými vtípky a scénkami je přesně to, co dokáže hřejivě uspokojit dušičku a zároveň vyloudit blahodárný úsměv na rtech. Co na tom, že drtivou většinu scének každý jen trochu otrlejší divák musí do puntíku předpokládat a že občas scénárista upustí uzdu své fantazie víc než by bylo zdrávo... Já se bavil skvěle a o to jde především. ()

MartinezZ odpad!

všechny recenze uživatele

Uvažoval jsem o jedné hvězdičce a to kvůli hezkým tvářičkám dvou ústředních dívek. Nic jiného v téhle "romantické komedii" nestálo ani za zlámanou fusekli. Komického mi na tom nepřišlo nic, romantického taky ne. Ústřední postava má rozlučkový večírek se svobodou (kde dobře polovinu osazenstva ani nezná), načež se neuhlídá, ožere a s jednou z těch kurviček se vyspí. A po zbytek filmu se to snaží před všemi ututlat, ovšem zjistí, že tu kurvičku vlastně miluje. Možná ústřední postavu soudím tvrdě, ale skutečně mi z něj bylo poměrně nevolno. Film je jedno velké imbecilní klišé. A za tohle jsem zjistil, že bych byl ochoten udělit půl hvězdičky, což bych sice stejně zaokrouhlil na tu jednu, ale vnitřně bych cítil ten odpor (to je žvást jak... z blbýho filmu). nakonec jsem si ale řekl, proč bych filmu, který jsem zkouknul asi za dvacet minut (ne, skutečně se na to nedalo koukat po celou dobu) měl dávat jen kvůli dvěma vypudrovaným tvářičkám nějaké úlevy. Prd, odpad! to je a basta. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Sic ve vedlejší roli Julia Stiles, přesto mě na tuhle potrhlou podprůměrnou komedii zlákala ;-) A jako vždy byla perfektní.. Bohužel jenom ona.. Scénář neurazí, nenadchne a bohužel ani moc nepobaví.. Klasická zápletka se svatbou a těmi (ne)pravými, která samozřejmě (jak jinak) končí nepolámanými srdci a hepáčem.. Přesně ten typ filmů nad kterým nemusí divák moc přemejšlet - stačí, když sleduje hýbající obrázky ;-) ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama