Reklama

Reklama

Re: Zero kara hadžimeru isekai seikacu

(seriál)
  • Japonsko Re: ゼロから始める異世界生活 (více)
Trailer 3
Japonsko, (2016–2024), 26 h 3 min (Minutáž: 24–50 min)

Předloha:

Tappei Nagacuki (kniha)

Hrají:

Rie Takahaši, Júsuke Kobajaši, Rie Murakawa, Jumi Učijama, Inori Minase, Činacu Akasaki, Mamiko Noto, Takehito Kojasu, Hideaki Tezuka, Jumiko Kobajaši (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Velmi náhle a bez varování je student Subaru Natsuki, který se právě vracel z obchodního domu, přenesen do jiného tajemného fantasy světa. Bez jakéhokoli vysvětlení, jak se zde ocitl, čelí mladý chlapec největší výzvě svého života. Vše se ještě zhorší, když je během prvotního průzkumu svého okolí přepaden skupinou lupičů. Naštěstí jej v nejhorším zachrání mladá bělovlasá dívka s tajemnou magickou kočkou. Aby se Subaru dívce odvděčil, tak jí nabídne pomoc při pátrání po kapsáři, který dívce ukradl jistý pro ni důležitý předmět. Když se však dostanou zloději na stopu, jsou přepadeni a oba umírají. V momentě, kdy se již chlapec rozloučil se světem, se však náhle stane něco nečekaného! Subaru stojí opět na začátku své cesty v tomto tajemném světě a je na stejném místě i v čase, kdy se objevil poprvé... (Jeoffrey)

(více)

Recenze uživatele SonGokussj k tomuto seriálu (1)

Re: Zero kara hadžimeru isekai seikacu (2016) 

Po značném uvážení a zchladnutí po poslední episodě se pouštím do hodnocení. Oproti mému normálnímu stylu - krátkého a výstižného. Re:Zero je anime, na které se dá kouknout jen jednou. Hlavním motorem jsou cliffhangery. Jakmile jsou souvislosti známé, nemá ho co udržet. Pokud se divák ve výsledku podívá komplexně na celý seriál, vyjde mu, že je to polo-generický harém, maido-gorfest, phantasy-game-magic-world. Diváka drží násilí, krev, zvraty a holky. A to je vše. O hlavního hrdinu se nemusí nikdo celé anime bát, protože vždy "vhodně" procitne. Přes to všechno: musím uznat, že jsem si tu jízdu, až na poslední díly, extrémně užíval a být těch 25 episod vydaných naráz, jsem přikován k židli. Proto obstojných, i když si to nezaslouží, 75% ()

Reklama

Reklama