Reklama

Reklama

Suvenýry

Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
USA, 1989, 4 min

Život na poličce může být pro sněhuláka uvězněného ve skleněné polokouli skličující, zvláště když je obklopen suvenýry ze slunných míst zeměkoule. Když se vyčerpaný sněhulák nakonec osvobodí ze svého “vězení,” jeho plány na dovolenou jsou zmařeny. (HBO Europe)

Recenze (159)

Cival 

všechny recenze uživatele

Pohodová atmosféra + výborné gagy + tři pointy v závěsu za sebou = geniální krátký animáč, kterýmu není co vytknout. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Na to jak je to staré se to rozhodně povedlo. Konec je trochu nečekaný, hudba lehce vnucující, ale i tak je to hezké a ma svojí dobu působivé. Přitom až 6 let na to Pixar natočil Toy Story. Docela skok --- 75 % --- ()

T2 

všechny recenze uživatele

"Jedna z najlepších krátkometrážnych rozprávok!" __Zakladateľ Pixaru a režisér John Lasseter bol vždy vo svojej tvorbe originálny a aj v tomto prípade opäť dokázal, že aj na malom priestore dokáže ponúknuť mix zaujímavého príbehu spojeného z výborným humorom. /95%/ __tento short "Knick Knack" pozri na: 2DVD k rozprávke Hľadá sa Nemo na bonusovom disku alebo na DVD Pixar: Kolekce krátkých filmů. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Roztomilý příběh jednoho sněhuláka, který během 4 minut dokáže skvěle pobavit a jako krátkometrážní ukázka Pixarovské umění ohromí. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Veľkolepý Pixar svoju revolučnú trikovú prácu samozrejme neodštartoval až trhákom TOY STORY, ale dávno, dávno, dávno pred ním napríklad cibril svoje počítače krátkometrážnymi počinmi. SUVENÝRI sú o nadržanom snehuliakovi, ktorý túži po vedľa sa opaľujúcej kráske a pre to, aby jej natrel chrbát, je schopný urobiť čokoľvek. Kompletný kraťas na YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=Cb74UZ9cjh4 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vybornej kratkej filmecek o problemech jednoho snehulaka. Pekna animace, dobry forky a dojemnej konec, to vse s peknou hudbou. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Předfilm k animáku Hledá se nemo. Musím říct že tento "kraťas" mě pobavil víc než samotný film. Už jenom ten nápad filmu, kde se sněhulák pokouší dostat ze své zasnežené koule. K tomu přidejte roztomilou hudbu a dostanete báječný 4 minutový gag. ()

zputnik 

všechny recenze uživatele

Další snímek od společnosti PIXAR - konkrétně od tvůrce Johna Lassetera - nám ukazuje pár momentů ze života jednoho sněhuláčka. Veselé, humorné, s příjemnou hudbou a skvělými vtípky. ()

Melies 

všechny recenze uživatele

9 / 10 Človeku až rozum zostáva stáť nad tým, čo všetko sa dá stihnúť za tak krátky čas - tam, kde iné filmy potrebujú na vyvolanie skutočných emócií dve hodiny, Pixaru stačí jeden pohľad do smutných snehuliačich kukadiel. Krásna, dojemná a vďaka svojej stopáži zvodne prchavá anekdota, ktorú máte chuť pozerať zas a znova. ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Tak tahle groteska o sněhuláčkovi, jak se snaží dostat ven z těžítka, mě dostala. A ta hudba, ta hudba! :-) ()

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Výborná groteska v moderním stylu. Jen jsem nepochopil, proč to má název Knick knack, ale o to stejně neběží. Jde ut o sněhuláka a jeho snahu dostat se ke krásce. Dá se říct, že je to ve stylu Krásky a zvíře. :o) ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

sněhuláčka mi bylo opravdu líto. Tohle si určitě nezasloužil. Aneb jeden z průkopníků animovaného filmu s úžasným vizuálem, havajskou hudbou, pohodovou atmosférou a vypointovaným závěrem.. ()

Reklama

Reklama