Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Inspektor Jack Cates zasahuje u benzinové pumpy, přičemž dojde k zastřelení jednoho muže a nakonec k výbuchu celé čerpací stanice. Musí se pak zodpovídat před komisí a hrozí mu vězení. Pravda může vyjít na povrch, pokud se mu podaří najít drogového bosse Eismana, a tak se okamžitě pouští do pátrání. Navštíví ve vězení Reggieho, který byl s Eismanem zapleten, a snaží se ho přesvědčit ke spolupráci. Marně. Po propuštění však Reggie usoudí, že bude rozumné spojit s Jackem síly, protože na něj čekají najatí zabijáci... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

Shit 

všechny recenze uživatele

Hodně průměrný, tohle se jenom snaží ještě něco vytřískat z povedenýho prvního dílu, neřikám že je to úplně špatný, podle mě to je ale dost nezáživně udělaný a to i když se Eddie Murphy strašně snaží a občas se mu přece jenom podaří nějakej vtípek, jako třeba jeho šílenej zpěv na začátku filmu. záporáci taky nejsou zas tak špatně vybraný a jako motorkáři, vypadaj v rámci možností drsně, ale zase to je tak podivně udělaný, že i tak primitivní záporák jako je motorkář neni moc zajímavej . Viděl jsem už hodně podobnejch filmů, ale zaujaly mě mnohem víc než tohle, ale i přesto to Murphy vytáh aspoň na ty 3* a to i s tak těžkou koulí na noze jako je Nick Nolte ()

PetrJulian 

všechny recenze uživatele

Hodnotím poté, co jsem první díl zatím neviděl, takže nemůžu srovnávat, a samostatně tento film nedopadá nijak špatně. Sice ničím nevynikne, nezapsal se do dějin filmu, ale pobaví. Mně aspoň jo. A pokud je, jak mnozí říkají, horší než "jednička", pak první film, až ho uvidím, ohodnotím nejspíš o stupínek výš. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Osm dlouhých let se na dvojici dost podepsalo a ústřední dvojce šla zase s hereckými kvalitami trochu níž, i když hvězda Eddiho byla v podstatě na vrcholu. Nolteho jsem nikdy nemusel, ale tentokrát si svoje vcelku odehraje a je fajn, jak autoři navázali na první díl včetně mnoha drobností. Asi nikdy nepochopím některé americké zvyky jako nechat auto pár let v "dlouhodobém" parkovišti, kde mi dobijou baterii pod kapotou, ale pár milionů v kufru nechají:)). Přesto určitě zábavnější a svižnější jízda než první díl. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Obyčajná krimi komédia s jednoduchou zápletkou a nerozvitým dejom. Herci sa dajú, Eddie je sem tam vtipný, vtipný natokľko, že je s toho trochu komédia. Dalo by sa to natočiť lepšie a bez vtipu. Mohol byť z toho pekný akčňák, samozrejme s inými hercami. Je to vlastne jednoduchá oddychovka na večer. 60%. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Murphy předvádí, že je hvězda a Nolte se snaží tak moc až občas ujede a přehrává. Jinak je to pokračování, které sice neotráví, ale taky ničím neobohatí. Prostě proklouzne obrazovkou, předvede několik vtípků, trochu průměrné akce a nepříliš poutavou historku, která bude z vaší paměti stornována mnohem dřív než v zákonné lhůtě třiceti dnů. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Natáčalo sa od 3. januára do 18. apríla 1990 v Kalifornii a Nevade. (m.a.t.o.)
  • Pero s vyzliekajúcou sa ženou, s ktorým sa Cates (Nolte) hrá, sa objavilo aj v inom filme Waltera Hilla, Extrémny predsudok (1987). (m.a.t.o.)
  • Producenti uvažovali o natáčaní ďalšieho pokračovania, no to sa nikdy neuskutočnilo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama