foto

Brent Jennings

  • nar. 1951
    Little Rock, Arkansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Audrey
Bipolar
Cry Now
2013 Go for Sisters
2011 Moneyball
2010 My Girlfriend's Back
2007 Honeydripper
2004 Gas
Something for Nothing
2001 Bojkot (TV film)
Head Games
2000 Podzimní premiéra
1999 Blue Ridge Fall
Doživotí
Hodiny před popravou (TV film)
Intimate Betrayal (TV film)
1998 "Defektiv" BOONE
Povídky ze sousedství (TV film)
Zprostředkovatel (TV film)
1997 Don King: Jenom v Americe (TV film)
Smutný kluk
1996 Kukuřičné děti: Zjevení
Soul of the Game (TV film)
1995 Stín pochybnosti (TV film)
1994 In the Line of Duty: The Price of Vengeance (TV film)
Suverén (TV film)
1992 Exploze
Tikot
Ztracené dítě (TV film)
1990 Dalších 48 hodin
1988 Had a duha
Kansas
Nehoda na silu 7 (TV film)
Rudé horko
Vražda Mary Phaganové (TV film)
1986 Child's Cry (TV film)
Outrage! (TV film)
The George McKenna Story (TV film)
1985 Svědek
1984 Strach v New Yorku
1983 Provinční vražda (TV film)
1982 Parole (TV film)
Sám v temnotě
1980 Brubaker

TV seriály

2020 All Rise (TV seriál)
Dancing at Los Angeles (E21)
Merrily We Ride Along (E20)
Bye Bye Bernie (E14)
Nesvá (TV seriál)
Lowkey Done (S04E06)
2019 Fotbalový talent (TV seriál)
Regulate (S01E14)
Legacy (S01E13)
m.A.A.d City (S01E10)
Lodge 49 (TV seriál)
The Door (S02E10)
Le Reve Impossible (S02E09)
Zugzwang (S02E08)
další epizody (10)
2018 Fotbalový talent (TV seriál)
All We Got (S01E05)
Lodge 49 (TV seriál)
Full Fathom Five (S01E10)
Apogee (S01E09)
Something from Nothing (S01E08)
další epizody (10)
2016 Murder in the First (TV seriál)
Rise of the Phoenix (S03E09)
The Barbers of Seville (S03E04)
Shameless (TV seriál)
The F Word (S06E03)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Takový normální den (S08E02)
2014 Zajatci předměstí (TV seriál)
Les Lucioles (S03E12)
Catch and Release (S03E08)
2013 The Crazy Ones (TV seriál)
The Spectacular (E02)
2012 Doteky osudu (TV seriál)
Politická hra (TV seriál)
Resignation Day (E06)
Pilot (E01)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Mražený jogurt (S01E02)
Drsná Harry (TV seriál)
Když láska odejde (S02E13)
2011 Shameless (TV seriál)
Killer Carl (S01E06)
2010 Glee (TV seriál)
Boží sendvič (S02E03)
2007 Za rozbřesku (TV seriál)
What If He's Not Alone? (E07)
Chirurgové (TV seriál)
Čas od času (S03E20)
Médium (TV seriál)
Mother's Little Helper (S03E07)
Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Anděl smrti (S03E11)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Poslední vůle (S01E02)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Přestupek (S02E07)
Lincoln Heights (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Kudrnatá holka (S02E07)
2005 Médium (TV seriál)
Penny for Your Thoughts (S01E15)
2004 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
Amends (S03E13)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 City of Angels (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Návrat domů (S07E01)
1998 To Have & to Hold (TV seriál)
1997 413 Hope St. (TV seriál)
Advokáti (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Když byla zlá (S02E01)
Pohotovost (TV seriál)
Vidíš to, co já? (S04E10)
Past (S04E01)
1996 Buddies (TV seriál)
Moesha (TV seriál)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
Minor Adjustments (TV seriál)
Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
Správná pětka (TV seriál)
All-Nighters (S01E21)
Policie New York (TV seriál)
A.D.A. Sipowicz (S02E22)
1994 Me and the Boys (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
4B or Not 4B (S01E02)
Superman (TV seriál)
Where I Live (TV seriál)
1991 Antagonists, The (TV seriál)
Brooklyn Bridge (TV seriál)
Roc (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1989 Hardball (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
Superboy (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Orpheus 3.3 (S02E16)
1985 Mary (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
The Home Invaders (S01E19)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
Miami Vice (TV seriál)
Heart of Darkness (S01E02)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Chocolate News (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky