Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Proslulý archeolog Robert Burns (STEVEN SEAGAL) najde ve starověkých ruinách východní Číny vzácné artefakty. Měly by být zrestaurovány, ale čínská mafie Tong má vlastní plány. Burns zjistí, že mafie využívá cenné památky jako schránky k pašování drog do zámoří. Od té chvíle si nemůže být jistý životem. Je falešně obviněn ze smrti svého asistenta a uvězněn. Po propuštění je zapojen do vládního plánu na likvidaci mafie a stává se návnadou v nastražené pasti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (183)

ArdathBay odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film s "mužem s cejchou smrti". Dialogy by chtělo vysílat v audiu aby vynikla jejich naprostá demence. Obrovský stůl s Triádou, kterou postupně zabijí..hádejte kdo:) a závěrečná likvidace bosse je ultradementní. Doporučuji sledovat v dabingu, který dá "vyniknout" dialogům. Doufám, že se budete bavit minimálně stejně jako já. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Připadá mi, že tento film má předlohu v nějaké hře na automatech (herních, ne výherních). Steven Seagal projde celým filmem přes x bossíků aby se nakonec střetl s velkým šéfem triády. Ostatní postavy jsou tu proto, aby buď umřely nebo se bezduše mátožily v Seagalově stínu. Na počítačových scénách pracoval nějaký fušer. Přesto na začátku filmu je jedna povedená scéna, která nevypadá jako z nějakého odpoledního seriálu na Nově (např. Ztracený svět), kdy profesor Seagal se svou kolegyní ujíždí před střelci k hranici. Programátor zřejmě pustil ke stroji svého malého synka a ten vytvořil celkem povedený Bullettime. O hudebním doprovodu se také nedá říci, že je hudební, až ne jednu písničku v titulkách (pokud do nich vydržíte nebo je nezaspíte). No a písnička s bullettimem nám dá dohromady jednu hvězdičku. ()

Reklama

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

Po dlouhý době jsem se kouknul na nějakýho toho novějšího Seagala a opravdu jsem nestačil zírat. Zápletka je něco šílenýho, režisér je asi nějakej nevlastní Bollův brácha (jestli natočí Uwe něco se Seagalem, tak to teprve uvidíme to pravý dno) a choreografie akčních scén je kapitola sama pro sebe. Seagal někam přijde, naběhne na něj nějakej číňan, Seagal do něj strčí a chlápek odlítne na druhou stranu místnosti a už se nezvedne. To je tak většinou všechno,protože Seagal se kvůli pupku už ani neotočí a ten kabát taky dělá svý. Prostě hroznej shit, i když místy docela zábavnej. ()

ssfan 

všechny recenze uživatele

Na Seagala pouze podprůměrný film, přesto v rámci žánru ještě celkem slušné. Lepší než Cizinec a Černý úsvit. Příběh je sice obyčejný, ale díky velkému množství akce plyne rychle. Je tady několik bitek ve stylu hongkongských filmů, dále nechybí ani aikido techniky. Střílení také najdeme, takže to není tak strašné. Objektivně tak 45% ()

Hadati 

všechny recenze uživatele

Tento film je buď nepochopenou parodií na akční filmy nebo se Seagal už totálně zbláznil. Dokoukal jsem jej jenom proto, že mě zajímalo, co za kraviny tam ještě bude. "Matrixovské efekty" byli k pláči, příběh byl absolutně nereálný. Potom, co Seagalovi zabili manželku jsem čekal alespoň nějaké projevení citu - bez reakce. Velká čínská mafie měla zřejmě velký nedostatek personálu, protože veškerou špinavou práci vykonávali bossové. Hlavní boss se rozhodl Seagala zabít tím, že založil požár ve vlastním sídle. Požár byl však tak pomalý, že si hlavní hrdina mohl zapálit doutník, vykouřit ho a potom v klidu odejít hlavními dveřmi, aniž by se mu cokoliv stalo. To, že v jednom souboji použili čínský kung-fu styl (létající bojovníci) už přesahovalo jakoukoliv soudnost. Jak něco takového můžou dát do běžného akčního filmu? Takových zhovadilostí bych tu mohl vyjmenovat spoustu a spoustu, ale myslím si, že obrázek jste si už udělali. Jednu hvězdičku dávám za dvě pěkné Číňanky, protože to bylo to jediné, na co se tam dalo koukat. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno