Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Proslulý archeolog Robert Burns (STEVEN SEAGAL) najde ve starověkých ruinách východní Číny vzácné artefakty. Měly by být zrestaurovány, ale čínská mafie Tong má vlastní plány. Burns zjistí, že mafie využívá cenné památky jako schránky k pašování drog do zámoří. Od té chvíle si nemůže být jistý životem. Je falešně obviněn ze smrti svého asistenta a uvězněn. Po propuštění je zapojen do vládního plánu na likvidaci mafie a stává se návnadou v nastražené pasti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (183)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Seagal je tlustej, čínský mafiáni jsou tlustý... Jinak režie dosahuje rozměrů téměř "Uwe Bollovských" pořád někde něco hučí nebo je to aspoň zpomalený. Všichni tam maj furt strašně trapný čínský filosofický kecy. Dále mě dostal hlavní Boss kterej je celej film v jedný místnosti a sedí na sedačce a pořád dokola řiká "Musíme vyřešit problém ať to stojí co to stojí" nebo další super výrok "Profesor se stal problémem." Bitky jsou debilní a debilně setříhaný nebo ve tmě jelikož je Steve tlustej a už mu to prostě nejde. Vrcholem filmu je bitka s opičím mužem (to jsem se opravdu smál). Jediný co stojí za zmínku je asi Michelle Goh v roli čínské policistky jelikož je opravdu hezká. Seagal má navíc hlas jak vychlastanej Hellboy, ale nestěžuju si protože na Zabijáka jsem se podíval právě proto že je debilní. Celkem jsem se pobavil. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Začátek docela nadějnej a originální. Seagal jako archeolog který se náhodou přimotá k pašování drog, to tady ještě nebylo... Nicméně v půlce filmu se karta obrací a stává se z toho klasická Seagalovská storka o pomstě, takže pak už na nějakou originalitu zapomeňte. Nicméně tento film v produkci Milenium films má přeci jenom aspoň minimální profesionální kvalitu a i když je blbej až to bolí, tak tu máme aspoň solidní porci bitek ve kterých se i objevuje velké sádlo osobně a tady rozhodně ještě nevypadal špatně. Co mě nasralo je to množství debilních a naprosto samoúčelně používaných zpomalovaček. Jinak by akce byla i celkem přehledná, ale místy se ten film snaží bejt až moc cool. Každopádně původní odpad mi v tomto případě přijde poněkud přísný a za těch aspoň pár soubojů a přijatelnou Seagalovu image si to tu 1* zaslouží i když nelze popřít, že v té době měl Stevo ještě rozhodně na víc.20% ()

Reklama

Terter odpad!

všechny recenze uživatele

Obtloustlý (jak jinak) Steven Seagal v roli archeologa s trochu pohnutou minulostí (jak jinak) rozbíjí čínskou mafii. V tom mu pomáhá (jak jinak) krásná mladá žena. Kupodivu ale Steven není tím nejhorším na celém tomhle bijáku. Co totálně rozbíjíí tenhle film, je jeho scénář - tedy ne, že by seagalovky kdy oplývaly nějakou originalitou nebo hloubkou, ale tady je to opravdu ukázka scénaristické impotence. Pro příklad nemusím chodit daleko: když na začátku filmu Burns prchá se svou kolegyní v autě, jeden z pronásledovatelů pronese: "musíme je zastavit, než se dostanou na hranici." Během této několikaminutové "akční sekvence" ten samý padouch tuhle větu zopakuje ještě asi dvacetkrát, asi aby opravdu každý pochopil, že je musí zastavit, než se dostanou na hranice. Víc snad není třeba dodávat. ()

HiddenDragon odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla sila. Kdyby bylo misto hvezd ciselne hodnoceni od 0 do 5, tohle by bylo minus 10. Povedlo se jim zde pos..t snad vsechno co se da. Od prisernych zaberu, dialogu a hercu az dokonce po nazev filmu v uvodnich titulcich, ktery vypada jak kdyby ho kreslilo slepe dite v programu Malovani. V dnesni dobe (2013) ma kazda beckova videohra lepsi triky a pribeh nez tenhle paskvil, ktery vypada jak kdyby ho radne obtloustly Seagal natocil za penize ze sveho invalidniho duchodu. Vyhnete se mu obloukem, je urazka brat to i jako oddechovku. Po 15 minutach jsem si musel dat poradnyho panaka, abych mel silu to dokoukat. Nakonec jsem to vzdal a v pulce to zacal brat jako parodii, jinak bych si asi vystrelil mozek z hlavy. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Připravili ho o práci, zabili mu manželku, zapálili dům - vzali mu vše a ještě se ho pokouší opakovaně zabít. A to neměli dělat, protože si zvolili špatného člověka a probudili v něm tygra zabijáka, známého dříve jako DUCH . Typický ničím neobvyklý film Stevena Seagala, kterému dávám své 2 * za scénáristický nápad, bojové akce a za pocity, které ve mě ten děj vyvolává ( např. hláškou - kdo krade málo, skončí na dlouho ve vězení, kdo krade ve velkém, stane se králem ) !! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Sofii v Bulharsku. (rafix)

Reklama

Reklama