Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou „El Mariachi“ je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek! (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (471)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem víc od Rodrigueze. Měl si stím víc pohrát na to jakou tam měl hereckou posilu viz Depp, Rourke atd.. jejich postavy hlavně teda Rourka mi přišli nevyužité. Depp tam měl pár hlášek ,,je to tak dobrý že až to dojím vemu zbran a pujdu zastřelit kuchaře" :D jinak jako docela nuda. Podle mě minimum akce, furt se tam něco řeší, rozhodně mín hlášek než v prvním díle. O dost slabší odvar no. ()

Gimli 

všechny recenze uživatele

Jedna hvezdicka je za Johnnyho Deppa a hudbu. Jinak je treti dil mariachi trilogie naprosto nezvladnuty. Vypraveni je zmatene, pribeh zbytecne prekombinovany. Elegance a vtip prvnich dvou dilu jsou ty tam. Akcni sceny (snad krome napadu s okovy) jsou jen horsi verzi jiz videneho v El Mariachim a Desperadovi. Ztrata casu, penez a jedno velke zklamani. ()

Reklama

EdaS 

všechny recenze uživatele

Další Rodriguezův nedotažený projekt - hodně mu škodí překombinovanost děje (chtělo by to opravdu natáhnout stopáž a věnovat se jednotlivým postavám nebo naopak počet důležitých postav snížit) a použití videa. Taky je pravda, že Banderas zůstává hluboko ve stínu Johnnyho Deppa, který ukradne každou scénu, kde se objeví. Jako ve většině dalších Mistrových "nedodělků", i tady byl velký potenciál, který zůstal nevyužit. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Načo sa rozpisovať. Veď všetci vieme o čom je snímok "Vtedy v Mexiku". Takže odcitujem len text songu pražskej kapely Tři Sestry, ktorý podľa mňa najlepšie vystihuje atmosféru tohto snímku. "Kolem kaktusy, je horko tak to si na hlavu nasadím sombrero grande. Viva Zapata! Mě hoří za pata - mám v Porto Pueblo rande. Snad má mě ráda a piňacoláda. Na cestu neškodí, když je chlap macho. Do kapsy tortilly a láhev tequilly. Má milá mi přihřeje nachos. Strašlivý vedro a můj mezek Pedro klopýtá okolo malého ranče. A to není celý, taky je skvělý, že tu slyším výt Komanče. Jsem speedy Gonzalez, však radši bych zalez tam, kde je nejbližší kojotí nora. Však nehledě k tomu, že pospíchám domu, mě vyhlíží krásná seňora. Vylétla kulka, z mé hlavy je půlka, než jsem spad, už bylo od krve poncho. Teď nade mnou stojí, už pět neděl svoji, má milá a sousedů Pancho. Mexiko, Mexiko sombrero grande tequilla. Donde esta zapateria, čeká mě milá. *** ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $29miliónovTržby USA $56,359,780Tržby Celosvetovo $98,185,582║ Nehorázne spackaní film, takto vyzerá keď Robert Rodriguez asi nemá chuť do natáčania, všetko to príde také na silu robené, bez skutočnej šťavy. Katastrofa! /10%/ ()

Galerie (68)

Zajímavosti (21)

  • V době natáčení režisér Robert Rodriguez hledal kapelu, která by zněla jako Los Lobos, ale nemusel by za ní jezdit z texaského Austinu do Kalifornie. Kolega Carl Thiel mu ukázal Del Castillo. Rodriguez byl nadšen a spolupráci navázal tak, že Ricka Del Castillo požádal o lekce hry na kytaru. Pak mu začal nosit ukázky z filmu a ptal se, co by k tomu zahrál. První scénou, které dal Rick Del Castillo zvuk, byla chvíle, kdy Carolina (Salma Hayek) odhalí sadu nožů pod sukní. Rick Del Castillo také hrál za El Mariachiho (Antonio Banderas) těžké kytarové pasáže. Spolupráce vyvrcholila založením Rodriguezovy dvorní kapely Chingon. (Mautycka)

Reklama

Reklama