Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arnold Schwarzenegger si zopakoval roli terminátora v klasickém akčním snímku zkušeného Waltera Hilla. Nekompromisního kapitána sovětské policie Ivana Danka doprovází na každém kroku jeho legendární účes i ukecaný americký parťák v podání Jamese Belushiho. Poprvé v americkém filmu se diváci přenesou do Chicaga přímo z Rudého náměstí v Moskvě. (NFA)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (349)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Je to prumernej film ktery zveda Arnoldova ucast coby sovetskyho policajta akce neni nijak vyjimecna ale hlasky jsou hutne a kvalitni Arnie tvori s Belushim celkem sehranou dvojku a jejih slovni prestrelky nemaj chybu zaporak je solidne slizkej nepatri to sice uplne mezi top filmy s Arnoldem ale presto jsem byl spokojen takze za ctyri ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Čím starší film je, tím je i lepší. V dnešní době už takový snímek uvidíte těžko. Mrtvoly vršící se jedna přes druhou, všichni mluví sprostě. Prostě stará dobrá osmdesátá léta. Schwarzenegger (ve vrcholné formě) je klasický sovětský "robot" a James Belushi zase klasický neschopný americký policajt. Takže není nouze o zábavné situace ani o akci. Myslím, že takovou honičku v autobusech už nikdo nikdy nenatočí. Ach jo, zase na mě dýchlo dětství. Mimochodem, kdo z vás si všiml "Otíka" Jánose Bána z VESNIČKO MÁ STŘEDISKOVÁ? :-) ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Arnold je opět výborný, zbytečně nepřehrává a se svým motherfucker výrazem s přehledem zastíní vše v rozpětí od Moskvy až po Chicago. Jeho kapitalistický parťák Belushi, přestože svým vystupováním získá nějaké sympatie, už je zde jaksi jen kvůli většímu zviditelnění Arnoldovy ikoničnosti. Příběhově se pak jedná o jedno z těch průměrných osmdesátkových béček, kromě hromady mrtvých a zmrzačených zajímavé především tím, že chladného a zásadového Sověta zde hraje ztělesnění novodobého amerického snu - ale zaplaťpánbůh za to.. 60% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zkažený Kapitalista a Rudý Socialista - dva indiáni na válečné stezce proti neruské bledé tváři z Gruzie obchodující s bílým prachem. Než ho pošlou pod velením ostříleného náčelníka Waltra Krvavého Kopce do věčných lovišť, cíleně pobaví vzájemnou konverzací postavenou na rozdílnosti kmenů a nechtěně Rakušanem tvářícím se za všech okolností jako T-800 v uniformě kapitána sovětské policie. A teď mě prosím omluvte, jdu nakrmit papouška.. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Arnold Scharzenegger jako rusák docela sedí a občas vypsutí i nějakou tu svojí dobrou hlášku, ale rozhodně to nedosahuje kvalit jeho pozdějších filmů, ale i tak to jde, jenže to co tenhle film mělo táhnou nejvíc se moc nepodařilo a to spojení Belushi Arnold, to prostě moc nefunguje a tak celej film, kterej je na tom postavenej, zapadá ()

Galerie (97)

Zajímavosti (36)

  • Herec Laurence Fishburne (Stobbs) je v titulcích filmu uveden ještě pod jménem Larry, pod nímž vystupoval v počátcích své kariéry. (rakovnik)
  • Ivan Danko (Arnold Schwarzenegger) ve filmu používá zbraně Desert Eagle ráže .357 a Smith & Wesson Model 29 ráže .44. (dc125)
  • Film je věnován památce Bennie E. Dobbinse, koordinátora kaskadérů, který zemřel na infarkt během natáčení. (Džejkop)

Související novinky

Stallone: Méně brutality, víc srandy

Stallone: Méně brutality, víc srandy

08.04.2011

Nebojte, netýká se to dvojky Expendables, která by se měla začít natáčet na sklonku léta. Tento film chce Sly dokončit ještě předtím. V akční krimi Headshot si zahraje nájemného zabijáka z New… (více)

Reklama

Reklama