Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jonathan Ecks (Antonio Banderas) je bývalý špičkový agent, který opustil řady FBI, když jeho manželka zahynula při explozi. Od té doby pustne a jeho život ztrácí smysl. Od bývalého šéfa Julia Martina se však jednoho dne dozví, že jeho žena není mrtvá: má novou identitu a žije ve Vancouveru jako manželka bohatého a vlivného Roberta Ganta. Ten vyvinul miniaturní zařízení, které se dá oběti vpravit do těla, aby ji v potřebném okamžiku zlikvidovalo. Ecks se vrací do akce. Jeho úkol je jasný: zlikvidovat Ganta a zjistit, co se stalo s jeho manželstvím. Na to se však musí spojit s agentkou s přezdívkou Sever (Lucy Liu) z DIA (Department Intelligence Agency), která byla dlouhá léta jeho nenáviděnou protivnicí a konkurentkou. Také Sever patří ve svém oboru ke špičce. A také ona v srdci skrývá bolestné trauma: kdysi přišla o dítě. Dávní nepřátelé na život a na smrt se bok po boku vydávají do vražedně nebezpečné akce, aby našli svou minulost. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (168)

silent cut odpad!

všechny recenze uživatele

Proč tady někdo kritizuje scénář? Tohle byla určitě improvizace... KAOS je Trierův pseudonim a natočeno to bylo podle dogmatu...no...možná ne, ale i tak mohl být bomba, ale... Lucy Liu v té době kouslo klíště a nějaký prazvláštní toxin jí umrtvil obličej...skoro nemohla mluvit a tak jenom roztomile šilhala...jenže co se stane, když charlieho andílkům seberete nadsázku, stylovost a pár hlášek? ano... Severová, což je vlastně takový malý dabingovž žert...Martin Severa má lobby a my nemusíme otrocky překládat Kanálovou jako kanálovou...Lucy...Kam jsi to dala svá roztomilá šilhavá očka... Antonio...Vikingové mě i přes drobné výhrady bavili, ale tohle je stanice Kostnerova a ten vlak jede tam co se ve slunce západu tančí s poštovní brašnou a s vlkem... Bylo by toho víc, ale řeknu už jen jedno. Ten film nestojí ani za těch 60Kč! za které se prodává na dvd... PS ten disk je unikátní, protože nejde znehodnotit... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Ballistic: Ecks vs. Sever je až po okraj natlačené desiatkami klišé. Rozhodne nezaprie a ani sa o to nesnaží, že jeho tvorcovia sa inšpirovali, kde len mohli. To, ale ak sa to podarí, nie je zase taký veľký „zločin“. Je totiž otázkou, či je lepšie pustiť sa na neprebádanú cestu, ktorá síce môže viesť k filmu, ktorý by mohol byť míľnikom svojho žánru, ale pravdepodobnejšie je, že skončí ako úplný prepadák alebo či je prozreteľnejšie natočiť titul, ktorý ťaží z osvedčených princípov, ktoré sa snažia ešte vylepšiť. Herecké obsadenie je hviezdne, ale nie opozerané. Úlohy Ecksa sa ujal Antonio Banderas a rozhodne to nebola voľba zlá, postava muža zničeného zdanlivou stratou zmyslu svojho života, mu prekvapivo sedí a na plátne je to poznať. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Antonio Banderas mal roku 2002 uz peknych par rokov po filmoch ako Najemni Vrazi so Stallonem a Desperado, a tak natocil tuto podpriemernu koninu. Vlastne uz viac odpad nez podpriemer. Herecke vykony priserne, dejova linia je umela az strach, nic nesuvisi s nicim a rezioser Kaosayananda je rutiner bez kuska invencie. 5 % ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Vybavíme si to sami.“ – „Vidím, že sa vám to darí.“ Uf, tak tadiaľto cesta akčných filmov nevedie. Pritom som si myslel, že takmer NONSTOP akčný film (obsahujúci scénu, v ktorej Lucy Liu rozpráši komando kukláčov dvoma obuškami, následne obsadí džíp a rotačákom vystrieľa aj ich kamarátov) sa mi už z princípu MUSÍ páčiť. S narastajúcim počtom minút (a v spomalenom zábere explodujúcich vozidiel) som však pocítil únavu, rutinu, nudu a stereotyp. Je to nakladačka a ako každá nakladačka, i táto je únavne ukričaná a nabúchaná. Časom všetky údery, priestrely a kopance (a strašný scenár s miestami dosť vtipnými siláckymi hereckými výkonmi) už ani nevnímate. Radšej pozeráte na hodinky a čakáte na vyslobodenie. Pravdaže, existujú aj iné „nonstop akčné filmy“. Tie však nenudia, lebo majú lepší scenár, hercov a režisérov. TELO NA TELO však nič také nemá. Je to béčko v najhoršom zmysle slova, kde scenár slúži len na rozpútanie čo najvyššieho počtu monumentálnych akčných scén. Antonia Banderasa (DESPERADO), Lucy Liu (CHARLIEHO ANJELI), Gregga Henryho (ODPLATA) a ani Raya Parka (X-MEN) nemožno viniť z toho, že by boli v akcii neschopní a že by sa na nich zle pozeralo. Ale tento film je taký zlý/slabý/nezaujímavý/nezáživný, až nie je ani zábavný svojou prehnanou militantnosťou. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Představte si, že jsou to O-Ren Ishii a El Mariachi a usnete při tom o pět minut později.. Kaosova thajská masáž rádoby sebevědomé akce a tupé vaty mezi ní. Antonio s prošedivělým strništěm se tváří docela znuděně - snad jsem v jeho zadní kapse kalhot i na chvíli zahlédl kontrolku, co se razí v píchacích hodinách. A Lucy Liu, tvrdá, jak deset dní starý chleba? Lima píše, že by si před ní Terminátor uchcal do gatí (myšleno asi nějaký technický olej). Já jsem přesvědčen, že by měl spodky špinavé i vzadu a snažil by se tvrdit, že to řídké je unikající vazelína.. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Game Boy vytvořil dle filmu stejnojmennou hru, která se uvedení dočkala rok před premiérou snímku. Právě to mohlo způsobit, že hra se nakonec dočkala větší popularity než samotný film. (Terva)

Reklama

Reklama