Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá. To je ale jenom začátek. Když se jde seznámit s rodiči své životní lásky, zjistí, že jejího tátu velmi dobře zná. Právě mu totiž připravil neprůstřelné krytí na víkendové zálety. Lavina šílených událostí, malérů a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A jakmile jedna prekérní situace odezní, už je tu druhá... a třetí... a čtvrtá. Alibi na klíč je komedie, která vás naučí říkat pravdu. Anebo si sehnat pořádný alibi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (266)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Fantastická komédia. Skvelý tretí režijný aj herecký počin Philippe-a Lacheau-a. Fantastické fórky, totálne vymakané "náhodné a nečakané komplikácie", skvelé parodické vsuvky na súčasné aj minulé filmové trendy, nečakané vyústenia rôznych situácii, jednoducho pecka. Dlho som sa takto nezasmial. Mám dojem, že frantíci sú jediní, ktorí ešte dokážu točiť komédie aj pre dospelejších a nielen tupých teen hajzlíkov ako Amíci. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Hoci je pravda, že viete od začiatku kam bude "Alibi.com" smerovať, je treba uznať, že film je dostatočne zábavný a má skvelé momentky a kreatívne postavy, ktoré vedia ten koncept predať a nepôsobí to, že sa dočkáme len obrovského množstva klišé. Klišé sú totiž v pohode, ak slúžia aj na niečo iné, než aby boli len klišé. Philippe Lacheau a Elodie Fontan okrem toho majú dosť dobrú chémiu a veida spolu všetky scénky predať. Film však primárne funguje vďaka jeho situačnému humoru, ktorý má dobré načasovanie. Je nám jasné, že toto klamstvo sa nebude dať tajiť večne, a že každá bublina praskne. No spôsob, ako sa to všetci snažia kamuflovať, ako sa do toho začnú viac a viac zamotávať, pričom jednou z kľúčových vecí v tomto filme sa stane (a to si nerobím srandu) zebra. Neviem s určitosťou povedať, že by išlo o novú komediálnu klasiku, nakoľko predsa len je treba povedať, že ten koncept klamstiev nie je v ničom nový a poznáme to z toľkých filmov, ale keď je to urobené dobre a funguje to, nemám s tým žiadny problém. Je to jeden z tých filmov, čo si môžete dať na pohodový oddychový večer a zasmiať sa. Ale zase komediálny zázrak tu tiež nehľadajte. Prečítajte si o čom to je, a viete čoho sa dočkáte. Hodnotenie: B ()

Reklama

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Není to taková pecka jako když nám před rokem v letňáku promítali Superblba, ale styl a vtipy zůstává na dobré úrovni. Znovu se sešli skvělí herci, situace se humorně tlačí do absurda, ale zároveň samotný nápad byl prostě brilantní. Jako komedie na večer, kdy si potřebujete zvednout náladu to funguje a na dvojku se podívám taky rád. Je vidět, že tento chlapík žije filmem, videohrami a přestože scény působí někdy lacině, je to všechno jen né klišé a nabubřelá rádoby sranda. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

v rámci žánru pořád nadstandard,nicméně oproti oběma dílům Babysittingu to tentokrát Lacheau dost často potápí zbytečnými momenty a faktem,že velmi brzy opouští dobrý nápad a jede po snadno odhadnutelné linii.Korunu tomu všemu pak nasadí zbytečně hysterickým a přehnaným koncem,který se hodně nepovedl...70% ale zavřené obě oči ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Philippe Lacheau a jeho partia francúzskych komikov si strihli opäť jednu z ich povestných komédií. Ide opäť o absolútnu blbinku, ktorou zabijete jeden maximálne dva večery ak sa donútite si to pozrieť znova. humor aj scény sú vtipné ale keby som film pozeral znova nemá ma moc čím prekvapiť a nedostane sa ku mne potrebná emócia ktorú by som potreboval. Podobné pocity som mal aj pri predchádzajúcom filme ktorý som s touto partiou pozeral a je pravda že som sa dobre pobavil ale keď som film dopozeral nezanechalo to vo mne žiaden pocit toho že sa oplatí film pozrieť si znova. Moje pozitívne pocity zdvíha Elodie Fontan , ktorá je vážne nádherná herečka a jej prítomnosť dodáva filmu potrebný sexappeal. Bez nej by to bola vážne iba pánska jazda. Na základe týchto pocitov musím zhodnotiť že sa jedná o priemernú komédiu a pre to musím dať aj priemerné hodnotenie. 45% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • Autoři scénáře se při psaní inspirovali skandálem, který se odehrál v červnu v roce 2015. Tehdy hackeři napadli webové stránky Ashley Madison, které mají neoficiální nálepku „pro nevěrné manžele“, ukradli z nich data a vypustili je do světa. Tím odhalili řadu nevěrníků, mezi nimiž nechyběli i vlivní lidé, majitelé velkých společností nebo známí politici. (asdfasdf)

Reklama

Reklama