Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Užívejte si neřestí, „Alibi na klíč“ to za vás vyžehlí. „Alibi na klíč“ je kancelář, která vymyslí a poskytne alibi na cokoliv, co chcete. Na fotbal místo na večeři s příbuznými? Ulejt se z práce? Aférka? Nevěra? Nebo mít prostě chvíli od všeho pokoj? Hrdinové z komedie Alibi na klíč všechno perfektně zařídí a nikdo nemá ani páru. Ale ouha! Věci se někdy umí zamotat. Greg, hlavní hrdina filmu a všech možných alibi, samotný bůh našich neřestí a tajemství, se zamiluje. Bezhlavě, samozřejmě. Vždyť jeho přítelkyně je krásná, sympatická, ve všech směrech úžasná a taky ho miluje. Nicméně nesnáší, když někdo lže, a tak Greg raději tají, co vlastně dělá a čím se jeho agentura zabývá. To je ale jenom začátek. Když se jde seznámit s rodiči své životní lásky, zjistí, že jejího tátu velmi dobře zná. Právě mu totiž připravil neprůstřelné krytí na víkendové zálety. Lavina šílených událostí, malérů a zvratů na sebe nenechá dlouho čekat. A jakmile jedna prekérní situace odezní, už je tu druhá... a třetí... a čtvrtá. Alibi na klíč je komedie, která vás naučí říkat pravdu. Anebo si sehnat pořádný alibi. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (266)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ako som sa len potešil pri čítaní popisu tohto filmu, že aká to bude super komédia s originálnym námetom. No napokon zostali moje očakávania dosť nenaplnené, pretože ten potenciál zostal kdesi na pol ceste. S týmto by sa dalo ešte dosť pohrať. Ale zas nebolo to až tak zlé, práveže ten dej, ktorý sa stále zamotával do klbka klamstiev bol vcelku zaujímavý, akurát tam bolo kopu zbytočných absurdností. Na druhú stranu, to malo aspoň celkom príjemnú komediálnu atmosféru a na niektorých scénkach sa dalo aj pousmiať (na niektorých dokonca aj zasmiať). Ale aj tak bolo to najlepšie na celom filme Elodie Fontan :) ()

majec4 

všechny recenze uživatele

Fakt skvela komedia, ktora mala super tempo. Obcas vam obraz zahltia totalne absurdne sceny, z ktorych jednoducho nechapete. Ok, v ramci zanru akceptovatelne a miestami som sa aj bavil. Samotny film bol fajn, malo to napad, aj povestnu iskru francuzskej komedie. Co som cakal, som aj dostal. Elodie Fontan je velmi pekna baba, no bavilo by ma to aj bez nej. Ona je taka ceresnicka na torte. Skoda, ze dej sa len okrajovo dotykal jeho predmetu podnikania. Pozrel by som si viac pokusov o dokonale alibi na mieru. ()

Reklama

octopuska 

všechny recenze uživatele

Letos asi nej komedie co jsem viděla, bavila jsem se celej film a hlavní hrdina velkej sympaťák. Ideální film, když chce člověk vypnout a jen se bavit. Francouzi stále umí, když chtějí. Je to odkaz na staré dobré komedie 70-80 let. A jelikož dobrých komedií je jak šafránu, chtělo by to více takový počinů. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nezajímavě nudné. 1) Když se crazy komedie, v našem případě francouzské provenience, rozjíždí tak pomalu, že po slabé půlhodině vybudí u nadrženého diváka matný úsměv, je něco špatně._____ 2) Režisérem, scénáristou a představitelem hlavní role je sám o sobě sympatický 37letý Philippe Lacheau (šéf firmy), bohužel však tím se pozitiva filmu vyčerpala._____ 3) Pro úplnost upozorňuji na web alibi.com._____ 4) Výstižný koment: Gilmour93**. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

V podstatě by se dalo tvrdit, že Philippe Lacheau a jeho parta je zárukou velice slušné zábavy, a i když konkrétně právě Alibi na klíč řadím k tomu nejslabšímu, co zatím společně stvořili, tak se pořád jedná o minimálně pohodovou zábavu, která příjemně pobaví a rozhodně nelze čas u ní strávený označit za marný. Dějově jde tedy z jejich dílny asi o nejserióznější podívanou, kde se divák jako v ostatních jejich filmech nedočká až tolika úletů, ujetostí a bláznivých momentů, nejednou balancujících téměř až na hraně parodie, zároveň tím ale film přišel o to nejzábavnější, na čem právě Lacheau a jeho kámoši postavili svůj úspěch, a to na nekorektním, chvílemi až šíleným humoru, kde si neberou s ničím a nikým servítky, Alibi na klíč je ale prostě především téměř normální romantickou komedií, se všemi jejími pravidly. Samozřejmě i zde se objeví pár divočin, které opravdu rozesmějí a v podobných typech filmů se úplně běžně nevyskytují, nicméně kostru filmu tvoří tradiční žánrová linie, pro francouze navíc s velmi typickou zápletkou, plnou záměn a nečekaných překvapení, každopádně celé je to předvídatelné, v podstatě i na tuhle partu dost nenápadité a hlavně směřující k závěru, který postrádá jakékoliv koule. I přesto ale opakuji, pořád se jedná o fajn trhlou zábavu, s několika vynikajícími scénami, s osvědčeným, sympatickým a hlavně funkčním obsazením, takže i tentokrát ano, pobavilo, potěšilo. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (18)

  • Cynthiin (Nawell Madani) hudební videoklip, jehož útržky se objevují v průběhu filmu a který je přehrán v plné délce v závěru filmu před titulky, je parodií na virální hudební videoklip rumunské skupiny Sandu Ciorba k písni „Pe Cimpoi“. (kukkik)
  • Autoři scénáře se při psaní inspirovali skandálem, který se odehrál v červnu v roce 2015. Tehdy hackeři napadli webové stránky Ashley Madison, které mají neoficiální nálepku „pro nevěrné manžele“, ukradli z nich data a vypustili je do světa. Tím odhalili řadu nevěrníků, mezi nimiž nechyběli i vlivní lidé, majitelé velkých společností nebo známí politici. (asdfasdf)

Reklama

Reklama