Reklama

Reklama

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série Tento seriál měl příjemnou schopnost docela zaujmout hned v závěru prvního dílu a myslím, že své publikem si jistě rychle našel. Jde spíš sice o cílovku, ale i tak považujii The Exorcist za průměrný hororový seriál, který stojí za zmínku a pozornost. Postavy jsou naštěstí velmi sympatické, občas se zde vyskytují trochu hlušší místa, například když přišlo na scénu zasedání příslušníků církve, tak moje pozornost kapku klesla, to je ale prostě součást minisérií, které potřebují vatu, než nám vyzradí celý konec. Dočkali jsme se i pár zvratů, které byly sice trochu předvídatelné, ale posloužily svému účelu. Víc než tři velmi slušné hvězdy tomu dát asi nemohu, protože si myslím, že z toho mohlo být vytřískáno ještě o něco víc. Chápu, že je to v tomto žánru jistě těžké a tak si ještě nějaké hvězdy schovám na druhou sérii a budu jí nedočkavě vyhlížet. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní seriál. Chytlo nás to s přítelkyní od prvního dílu a jen jsme čekali na další. Úplně bych to nenazval hororovým seriálem, ale spíše takový thriller/krimi ze zvláštního a netypického prostředí. Děj je zajímavý, hlavní hrdinové sympatičtí, vizuál takový komorní, ale přirozený, kontinuální děj, spiknutí, sem tam nějaké překvapení či zvrat. Prostě vše, co má seriál mít, aby to člověka bavilo a čekal na další díl. U nás velká spokojenost. Nyní začínáme druhou sérii. Tak uvidíme, jakou kvalitu bude mít tam. Ale první byla výborná. Howgh! ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriálovy exorcista prekvapil najmä v závere, bolo to fajn. Dlho som tento seriál odkladal a nakoniec sa celkom vydaril. Ale určite som čakal viac. Zaujímavosť že nepatrí pod produkciu hbo ani netflix, a to je fakt zaujímavé. Určite si pozriem aj druhú sériu, na ktorú ale vraví mnoho zdejších expertov že je slabšia. Tak uvidíme. Samozrejme, na legendárny film to nesiahalo ani zďaleka. 3* ()

Sebule 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto skvělý hororový seriál. Ze začátku pěkně temná atmosférická hororová jízda, později už to šlo hrozně do fantasy, ale nevadí mi to. Naprostá úžasná hudba, která tam nádherně pasuje. Herecké výkony velice dobré, za mě se mi nejvíc líbil Alfonso Herrera, který hrál moderního kněze. Možná jeden díl byl slabší, ale jinak za mě skvělá jízda, kde je opravdu hutná a hororová atmosféra. Finále mělo grády, to finální vymítání  bylo perfektní, napínavé, technicky skvěle zvládnuté, až jsem měl z toho husinu. Hodnocení. 8,75/10 ()

NikiVai 

všechny recenze uživatele

První díl byl takový všelijaký, ale řekla jsem si, že dám ještě jeden a uvidím. A viděla jsem parádní seriál u kterého jsem ani nedutala. Bavilo mě snad vše, od hlavních postav, přes prostředí a atmosféru, až po příběh. Úplně hororové to pro mě nebylo, spíš napínavé s občasným mrazením v zátylku. Už se těším na druhou sérii. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (1)

  • V zábere na nohu mŕtvoly je vidno štítok na palci s menom Jane Doe. Jane Doe je všeobecné označenie neidentifikovanej osoby ženského pohlavia. (Kadas97)

Reklama

Reklama