Reklama

Reklama

V nemilosrdném světě politických stratégů je Elizabeth Sloaneová (Jessica Chastain) nejvyhledávanější a nejpůsobivější lobbistkou z celého Washingtonu. Elizabeth, která je proslulá jak svou mazaností, tak i skvělými výsledky, je vždy poháněna touhou zvítězit za každou cenu. Když se však postaví doposud nejsilnějšímu oponentovi své kariéry, zjistí, že vítězství může přijít příliš draho. (HBO Europe)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (288)

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Od začátku jsem tušil, že toto bude ten typ filmu který se rozjede kulometným ratata tempem aby potom trošku zatwistoval, následně šlo všechno jakože do hajzlu, aby se to nakonec velkolepě odtwistovalo a divák jakože čučel jak byli ti scénáristi pořád o krok napřed.. A taky, že jo.. Tohle už mě moc nebere.. Lobbistická dannyho parťačka mravně silná jako hoši z foglarovek, zase jednou převeze svině na nejvyšších místech-jen tak, protože je to správný.... Dejte mi svátek ()

Kaluž 

všechny recenze uživatele

Takový ten vděčný film o vnitřně rozbitém člověku, který je tak moc v prdeli, že vlastní morální příčetnost plně podřídí kariérnímu postupu. Na takové svině je vždycky radost koukat. Ten patetický proslov v závěru si tvůrci klidně mohli odpustit, ale jinak to byla slušně napsaná jízda plná známých tváří. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Fantastická Jessica Chastain - tak jako už několikrát před tím u jejích starších rolí, i zde mi byl dopřán velký požitek z jejího herectví. Nejenom díky ní mi to uteklo jako nic, ačkoli to má přes dvě hodiny - až mi bylo na konci skoro líto, že už toho víc nebude (závěrečné rozuzlení je zde navíc zcela skvostné, byť možná lehce předvídatelné). ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Keď nejaký náš producent pozeral Miss Sloane a uvažoval o tom, či ho hodiť do multiplexov, tak sa pristihol pri tom, že je tak blbý, že vôbec nechápe dej a tak nebude otravovať ani širšiu verejnosť. No prvá hodina môže mnohých odradiť, ale keď sa začnú vyťahovať karty na stôl a keď v závere sú vytiahnuté tie najväčšie esá, tak mnohí pôjdu do kolien. Škoda, že nie v kine...Je tu pekelne prepracovaný politický thriller a zároveň tak aj trochu rozprávka, ale to myslím v tom najlepšom zmysle slova. Jessica je tu brutálne bitchy, čo je umocnené ešte tou jej prehadzovacou červenou ofinou. Po tomto a chytaní Usamu sa dostáva do mojej top trojky súčasných "in" herečiek. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Zbrojařské firmy si na zisky jen tak šáhnout nenechají a lobbisti jsou rafinované lišky podšité. Film ze zákulisí velké politiky a velkého byznysu nabídne pár zajímavých triků, jak ovlinit veřejné mínění i politiky. Snímek má slušně cynickou optiku. Ale nudilo mě to, asi proto, že neznáme ani špetku citového zázemí hrdinů, jen jejich jednání v určité situaci. MÓDNÍ OKÉNKO: Hlavní hrdinka nosí naprosto přesné profesionální kostýmky, které jsou chladné, tlumených barev a přitom zároveň sexy (čemuž samozřejmě nahrává perfektní postava J. Chastain). ()

Galerie (63)

Zajímavosti (7)

  • Jessica Chastain (Elizabeth Sloane) strávila v príprave na film mnoho času so skutočnými lobistami z D.C. (zajo91)

Reklama

Reklama