Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Liberálně vychovaná právnička Lucy je velmi chytrá, výmluvná a osobitá, trhlý poděs, který bojuje za spásu světa a ekologii. Marně brání staré brooklynské divadlo před demoliční četou. To je nakonec zbořeno. Mluvčím společnosti Wade Corporation je elegantní George Wade. A právě on napadne Lucy na ulici kvůli budově Občanského centra. Její argumenty zneužije při interview, ale současně si uvědomí, že dívka je možná právě tím, co potřebuje. Nabídne jí místo právní poradkyně. Lucy nejprve odmítne, ale získá ji slibem, že nezboří Občanské centrum a dá jí na starosti všechny dobročinné akce společnosti. Když ji odvolá ze svatby jejích nejmilejších přátel jen proto, že potřebuje vybrat oblek, Lucy dá výpověď. Podle smlouvy však může odejít pouze tehdy, pokud jí dá výpověď zaměstnavatel… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (164)

Aileena 

všechny recenze uživatele

Milá romantická komedie, postupem času jsem přidala hvězdu. Důvod: Viděla jsem bůhví pokolikáté a stále pobaví a rozesměje. Odreaguji se, a to je to, co po filmu tohoto žánru chci. Bullock mám ráda, Granta zrovna nežeru, ale tahle postava mu zkrátka sedla. Herci i humor jsou otázkou vkusu a názorů a mě tento "balíček" zkrátka sedl. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

První filmový počin Marca Lawrence. Navíc do třetice se Sandrou Bullock, protože napsal obě Slečny Drsňák. Tento film byl natočen mezi oběma díly. A nutno dodat, že pokud někdo čeká opravdovou romantiku bude zklamán. Ve filmech se najde jedna, možná dvě romantické scény, ale víc ani ťuk. Navíc  dlouho není zcela jasné, že Lucy je zamilovaná do Georga. A že by se zamiloval G. Wade? Ten se vyzná ze svých citů až na úplném konci. Takže je to pořád jen o zachraňování New Yorku a taky právě svého šéfa kdykoli je potřeba. To je někdy úsměvné, jindy ne. Je zde příjemně vykreslen N. Y. Mluví se tu o dvojčatech, vidíme ho z jiného pohledu. S. B. mám rád, Hugh Grant mi víc sedí v britských komediích. Celkově je to hodně průměrný film o obyčejné holce, co ke štěstí přišla, nic výjimečného ani na poli úsměvů ani na poli lásky. ()

Reklama

Falcor 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem s tím Hughem ještě neviděl špatný film, stejně tak se Sandrou. A spolu jim ta jejich souhra nepraktického nekňuby s perfektní hipísačkou, sekretářkou, manažérkou, velitelkou dokonale sedne. Navíc má tato romantická komedie i inteligentní náboj a mnoho roztomile komických momentů, příjemných i evropanům. (Že by Ti herci?) ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Sranda Bulldock není má oblíbená herečka a Hugh Grant ve mne nikdy nedokázal vzbudit sympatie ke své osobnosti. Ale i tak pro mě Láska s výstrahou byla příjemně sledovatelnou komedií. Sandře i Hughovi to spolu dobře hraje a film nabízí množství vtipných scének i dialogů. Ale z průměru vybočit nedokáže. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Tady u této komedie jsme se už možná jenom slitovávali, protože chvílema to bylo vtipné chvílema taková typická americká crazy komedie a občas to dokonce ani nebylo vtipné. Třeba pasáž jak Lucy žárlí na Junese nám úplně nezamlouvala a zase bohužel to bylo celkem dost stupidní. Stále převládajíu nás tři velikáni (1. Notting Hill, 2. Láska nebeská 3. Láska přes internet:) Přesto jako úplná oddechovka se to šikne. 60% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Lucy (Sandra Bullock) si objedná čínské jídlo od „pana Wonga“. Ve filmu Zatímco jsi spal (1995) postava Sandry Bullock, také jménem Lucy, říká: „Objednáte si chow mein v hodnotě 10 dolarů od pana Wonga, přinesou vám ho až ke dveřím.“ (veronikajel)
  • Komunitní centrum na Coney Islandu je ve skutečnosti budova Childs Restaurant Building, která měla být pouhý měsíc po uvedení filmu zbourána. K tomu však nedošlo, jelikož Komise pro ochranu památek města New York označila budovu za památku. (veronikajel)
  • Budova, kterou se postava Sandry Bullock a jejích dvou společníků na začátku filmu snažila zachránit, byla kdysi divadlem a nyní je kostelem, který se nachází na 175 St. a Broadway v NYC. Budova byla také použita k natáčení scény indického paláce ve filmu Guru (2002). (veronikajel)

Reklama

Reklama