Reklama

Reklama

Bylo by téměř nemožné najít dva tak odlišné hrdiny, jako jsou legendární superšpión Lance Sterling a geniální vynálezce Walter Beckett. Agent Lance kultivovaný, elegantní, nonšalantní, prostě naprosto dokonalý za všech okolností. Zatímco Walter… není. Ten je prostě jen geniální. Náročnou universitu vystudoval už v patnácti letech a teď zrovna pracuje na tajných výzkumných projektech pro ještě tajnější vládní službu. To, že se tito dva dají někdy dohromady jako parťáci v akci, by si nedokázal asi představit ani ten největší padouch. Jenže na to dojde právě teď, kdy je potřeba zachránit svět před jedním takovým, před Kellerem Killianem, zlosynem číslo 1. Walter je totiž vynálezcem biodynamického maskování, které špiónům umožní dokonalý převlek. Či spíše převtělení. A tak se díky tomuto vynálezu Lance promění v statečného, divokého, majestátního a dokonale nenápadného tvora… v holuba. Geniální. Holubi jsou všude, nikdo si jich moc nevšímá a umí létat. Od té chvíle Walter a Lance musí pracovat jako dokonale sehraný tým, jinak se celý svět ocitne ve smrtelném nebezpečí. (Cinemart)

(více)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (133)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Niečo tomu chýbalo, ale nakoniec sa to dostalo na silný nadpriemer. A to je dnes pri animákoch dosť vzácne. Postavy by nám mohli niekoho pripomínať, asi divákov neprekvapí, že boli v origináli nahovorené Willom Smithom a Tomom Hollandom, pretože ich vzhľad a grimasy tomu zodpovedajú. Scenár sa radšej sústredí na zábavu pre deti, nenápadných či sarkastických vtipov pre dospelých je tu len zopár. Vzhľadom k veľkému počtu postáv a celkom svižnej akcii nie je rozprávka vhodná pre tých najmenších. Spies in Disguise sa hodí pre trochu staršie deti, pretože film je dosť nabitý akciou a malým divákom orientáciu veľmi neuľahčuje, navyše možno nechcete vysvetľovať svojim ratolestiam, čo je to kloaka. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Špióni v převleku je přesně ten typ animáku, jež je mířen spíše pro mladší publikum a staršího diváka, který už pár filmů v životě viděl, absolutně vůbec ale vůbec nepřekvapí a 10 minut předem přesně odhadne, kam se film bude ubírat. Přesto je to mnohem koukatelnější animák než 90% produkce, včetně disneypixarovek typu Frozen a Toy Story 4. A o to víc mě hrozně mrzí, že originální náměty v kinech prohučí a diváci přijdou opět jen na ty výše zmíněné. Podruhé je u toho Tom Holland (světlá výjimka Pixaru Frčíme profičelo nejen kvůli Koroně) a tak nějak čekám, že se nějakou dobu v animáku neobjeví. Podobně jako Will Smith, jež je tu nepřekvapivě výborný, ale stále se mu nedaří konstantě přinášet pouze kinohity. Ale abych jenom nesmutnil nad dalším propadákem pohrobků z Foxu (nyní Disneyho), koukněte na to. Hezky to uteče, animace je povedená, výborný původní dabing a nemáte při nakoukávání s dětmi pocit, že si chcete prostřelit hlavu jako u jiných žánrovek. ()

Reklama

TaNya_ 

všechny recenze uživatele

Naprostý průměr. V poslední době jsem si od animáků navykla očekávat i něco víc než jen vtipy cílené na děti a jednoduchý příběh. Bohužel tady se mi ničeho víc nedostalo. Na začátku jsem si ještě říkala, že ten otravný arogantní agent trochu vypadá a hodně mluví jak Will Smith. No nebylo to milé překvapení si to jméno přečíst v úvodních titulcích. Asi můj nejneoblíbenější herec vůbec. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

V tomto animáku od „Blue Sky“ nehľadajte žiadne veľké morálne ponaučenie (nič nového nie je pod svetlom). Podobne nečakajte prevratný a v každej stope originálny príbeh. Tvorcom išlo o pobavenie diváka, očariť ich pokročilými technickými efektmi a skvelými špiónskymi hračkami. A to sa im v podstate podarilo. Trošku však postrácam vtipnejšie hlášky. Ale aj tak dávam „štyri“ s kľudným odporúčaním jak pre mladých, tak aj pre veľkých divákov. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Pixar nás rozmlsal. Každým animákem se posouvá, snaží se neustrnout a nevyrábět pouhé variace stokrát viděného. Tím nechci říct, že by některá z těch variací nemohla být vtipná, nebo jinak povedená. Ale je fakt, že s každým dalším takovým animákem, se budete bavit míň a dobrý vizuál vám připadne jako standard... . Což je případ Špionů. Pár dobrých nápadů tam je, pár dobrých frků taky, většinou to nenudí, ale za rok si nebudu pamatovat, že jsem to viděl. Resp. pokud bych se chtěl podívat na akční animák, sáhl bych raději po Já padouch, nebo Úžasňákových. Na druhou stranu...líbilo se mi to víc, než poslední Raubíř Ralf, nebo Ledové království 2. Je to svižné a postavy jsou sympatické, takže sice nejsem nadšený, ale určitě ne ani zklamaný. Přesto nechápu, proč je někdo ochoten vysolit přes 100 milionů USD za další nepříliš originální animák. PS: po druhém shlédnutí lepší. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (6)

  • První animovaný film společnosti Chernin Entertainment. (ČSFD)
  • Jedná se o poslední film vydaný společností Blue Sky Studios. (petr.koca)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno