Reklama

Reklama

Bylo by téměř nemožné najít dva tak odlišné hrdiny, jako jsou legendární superšpión Lance Sterling a geniální vynálezce Walter Beckett. Agent Lance kultivovaný, elegantní, nonšalantní, prostě naprosto dokonalý za všech okolností. Zatímco Walter… není. Ten je prostě jen geniální. Náročnou universitu vystudoval už v patnácti letech a teď zrovna pracuje na tajných výzkumných projektech pro ještě tajnější vládní službu. To, že se tito dva dají někdy dohromady jako parťáci v akci, by si nedokázal asi představit ani ten největší padouch. Jenže na to dojde právě teď, kdy je potřeba zachránit svět před jedním takovým, před Kellerem Killianem, zlosynem číslo 1. Walter je totiž vynálezcem biodynamického maskování, které špiónům umožní dokonalý převlek. Či spíše převtělení. A tak se díky tomuto vynálezu Lance promění v statečného, divokého, majestátního a dokonale nenápadného tvora… v holuba. Geniální. Holubi jsou všude, nikdo si jich moc nevšímá a umí létat. Od té chvíle Walter a Lance musí pracovat jako dokonale sehraný tým, jinak se celý svět ocitne ve smrtelném nebezpečí. (CinemArt)

(více)

Videa (14)

Trailer 7

Recenze (133)

Olík 

všechny recenze uživatele

Žádná zvířátka, žádní barevní tvorové……akční jízda sice pro celou rodinu, ale co se týče dětského publika, tak spíše zaměřená na ty starší. Agenti, vychytávky, hejblátka, divoké honičky, holuby…..vlastně svět Michael Baye nakreslený pastelkou. Chápu, i adolescenti potřebují svojí pravidelnou dávku výbuchů, každopádně mne tento svět tak úplně nesedl a infantilně zůstanu u roztomilých zvířátek. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Moc jsem od toho necekal, i kdyz ukazky byly docela solidni a nakonec to byla fakt pecka. Pribehove neco mezi akcnejsim Bondem a infantilnosti typu Spongeboba, ale prekvapive to perfektne slape, neustale spousta hodne stylovy akce, perfektnich foru, u kterejch se clovek fakt zasmeje a suprovej soundtrack. Jediny, co by stalo jeste za doladeni, je trochu slabsi animace, ale nic hroznyho. Klidne bych si dal pokracovani. Slabsich 5*. ()

Reklama

balcazar 

všechny recenze uživatele

V prvých minútach som si myslel, že sledujem len ďalší priemerný animák, ktorý sa tvári originálne. Potom však dostal grády, premena agenta Lanca na holuba tomu neublížila, ale pomohla, spojenie s ďalšími holubmi bolo vtipné a šťavu tomu dodali bláznivé technologické výmysly a vychytávky čudného génia Waltera. V konečnom dôsledku veľmi vydarený film. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele

Celkom šmrncovný animák s problematickou zápletkou (Vážne je týpek s robo-rukou vo svete kde fungujú tisíce špiónskych zariadení od výmyslu sveta tak neuveriteľnou záležitesťou, že sa stane najvýznamnejší špión sveta tak rýchlo štvancom) ?? To sa už ale na animovanú rozprávku pozerám asi príliš kriticky, neviem. Ale v podstate mi to vŕtalo hlavou dosť dlho na to, aby som to nespomenul. Inak ma celkom mrzel dosť popisný scenár. Vážne nemám rád keď je to cítiť na každom kroku a ešte tak výrazne. Scenáristické balíčky, aby každý porozumel všetkému na sto percent sú mi vážne proti srsti. No a tých sú Spies in Disguise plní. Žiaľ. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Pozeral som teraz v posledných dňoch sériu Shrek s osemročnou dcérkou a keď porovnám kadenciu humoru so Špiónmi, tak veru tento "novší" kúsok vyhráva na plnej čiare. Dostal som sa k tomu neskôr, keďže kinopremiéru nám pokazil dva roky dozadu Covid, ale neľutujem. Super animácia, skvelé gagy, výborné postavy, bavili sme sa s dcérkou vysoko vysoko obaja. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (6)

  • Jedná se o poslední film vydaný společností Blue Sky Studios. (petr.koca)
  • Hotelový rezort v Mexiku, ktorý sa vo filme objaví, je reálnou destináciou a tento plážový komplex nájdete pod názvom Blue Bay Hotel and Resort Grand Esmeralda. Rovnako ako vo filme, tak aj v skutočnosti sa nachádza v mexickom Playa del Carmen. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama