Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam Decker (Dolph Lundgren) své ideály dávno ztratil a svůj poslední den na bojišti státního školství tráví dozorem nad těmi největšími výtržníky, kteří za trest zůstali po škole. Školní budova se má ale brzy stát bojištěm skutečným. Dobře organizovaná skupina zabijáků vyzbrojená zbraněmi a výbušninami vtrhne do školy v domnění, že je prázdná, a hodlá si v ní udělat základnu pro svou pečlivě naplánovanou loupež. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (131)

Shit 

všechny recenze uživatele

No tak až takovej masakr jsem nečekal a hlavně ne od Dolpha Lundgrena, ten sice má spoustu špatnejch filmů, ale vždycky se na to dá koukat a je tam nějaká dobrá akce, jenže tohle je trapárna první kategorie.A Dolph jako učitel s minulostí vojáka je spíš pro zasmání, ale on bohužel neni to nejhorší, co tenhle film potkalo, k tomu e hrdě hlásí scéna, kdy vozíčkáře honí nějakej drsnej týpek na motorce a prostě ho nemůže chytit a vozíčkář ho nakonec ultimátní zatáčkovou vochcávkou dostane, prostě neskutečná debilita a fakani co maj samopal je taky pěknej kousek tvůrců. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ta jedna hvězdička je pouze z mého dřívějšího mladistvého obdivu k představiteli čím dál víc děsnějších filmů,Dolphu Lundgrenovy,jinak to je zralí na čistý odpad.Lundgren sice točil béčka už dřív,ale jeho tvorba z posledních let upadla bohužel nejvíc ze všech bývalých svalovců do největšího podprůměru.Sledování tohoto "masakru" je opravdu masakr.O ději se tu nemá cenu vůbec zmiňovat.Demence toho filmu už přesáhla všechny meze.Jedna věc mi ale z toho filmu utkvěla,protože to se nevidí ani v žádném špatném televizním filmu.Mluvím o přestřelkách.Mě zbraně sice moc neříkaj,ale jsem přesvedčený o tom,že když proti sobě stojí dva lidé na pět metrů a vystřílý proti sobě celý zásobník,tak by se podle mě aspoň jednou měli trefit.Tady se to odehrává prakticky celý film,kdy po sobě jak školáci!!!! :-),tak teroristé!!!! :-),střílejí z pár metrů o sto šest,ale nikdy,nikdo,nikoho netrefí 8D!Děsný!!!! ()

Reklama

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Jeden extrémní megaspoiler! Banda naprosto tupých americko-maďarských(!) zločinců s výzbrojí hodnou celé čety přepadne americkou SŠ, vníž je identicky tupá skupinka študáků poškoláků. Celé osazenstvo je ale nutné do posledního študáka povraždit (včetně kripla na nitrovozíku a nabouchané dívky náhodou-budu-rodit-zrovna-teď), aby mohla tato vrcholně nebezpečná zločinecká buňka skrz sklepení tamní SŠ vlézt do kanálu, nad kterým přesně o půlnoci zaparkuje opancéřovaná kára vezoucí půl tuny heráku, hlídaná dvěma strážci (ti jsou ale hladce odrovnáni skrz vanu obrněnce několika přesně vedenými výstřely 9mm pistolí). No naštěstí banda neskutečně iritujících študáků poškoláků se pod vedením Dolpha Lundgrena (bývalého mariňáka, nyní učitele TV a dějepisu) dokáže proměnit v borce likvidující zločince umným zacházením s lukem, devítkama a mp5. Nejextrémnějším týpek je ale ten na vozejku, protože dokáže ujet idiotovi, co se školní chodbou řítí na chopperu! Nejdrsnější hláška: "já jsem těhotná, nezabíjejte prosím mé dítě" a "vydržte pane učiteli, já ty šmejdy zabiju!", také mě zaujala hláška od pana učitele k jednomu z študáků: "spočítej si náboje" (taky mu ale mohl dodat, že je jich v té devítce asi třicet, jak jsem napočítal). Nejvíc krutá hláška je ale až ke konci, kdy jeden z náctiletých hrdinů v záchvatu euforie že to dobře dopadlo všem oznamuje, že "Jsem otec! Jsem otec!" (což mi dodává sílu - pokud skórovalo takovýhle ucho, můžu snad i já). No jinak, za mnohonásobnou expolozi vrtulníku sestřeleného -jak jinak- devítkou by to mělo být nominováno minimálně na oskara. Jen mi řekněte, jak to zhodnotit. Ale co, Dolph to zmáknul, študáků zařvalo jen několik, takže nakonec všichni nasadili pravý americký úsměvy a hotovka. Dávám 2/10 za to, že jsem se pekelně zasmál. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Stejně jako ostatní tady i já jsem chtěl dát alespoň 1* za účast Dolpha, ale prostě nostalgie musí pryč! Tohle je skutečně garbage s velikým G. Prostě ani pro ten jeden deštivý večer se nevyplatí tohle dát do DVD přehrávače. Výjimku udělají snad jen zanícení Lundgrenisté. Už jen ten začátek, kdy Dolph zachraňuje děti v Bosně, aby se pak o deset let později proměnil v učitele dějepisu a tělocviku je natolik pitomý, že to dokouká jen ten, kdo u TV usne. ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Pěkná parodie...aha, ona to parodie nebyla, ale mě to celkem pobavilo. Úplně normální střední škola - jeden učitel - úplnou náhodou je to bývalý voják, a po škole zůstane pár týpku s jednou těhotnou slečnou, po chodbě se řítí student na vozíčku - prostě nudné všední odpoledne.... a pak to už konečně vypukne - střílí tu úplně všichni a taky všichni mají velký problém s mířením, ale to nevadí, protože zabijáci vypadají a chovají jako chovanci ústavu pro choromyslné..zase jeden z béčkových filmů, který byl tak zoufale blbý, že mě nenechal ani usnout. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (3)

  • Snímek byl nominován na cenu Directors Guild of Canada v kategorii nejlepší zvuk (Mark Beck, Jonas Kuhnemann a Wayne Swingle). (Terva)
  • Scenár bol napísaný už v roku 1993. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa od 15. júla do 12. augusta 2002 na strednej škole Sira Johna A. MacDonalda v meste Hamilton, Kanada. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama