Reklama

Reklama

Tell Me How I Die

Trailer

Obsahy(1)

Farmaceutická společnost provádí výzkum nové psychedelické drogy, která člověku umožní znovu prožít jakoukoliv vybranou životní událost tak, jak se reálně odehrála. Přímo ve výzkumném zařízení následně probíhá klinický test na skupině dobrovolníků. Přihlásí se i mladá studentka Anna (Virginia Gardner), která po aplikaci drogy obdrží děsivou vizi ohledně budoucnosti, v které všichni zúčastnění zemřou. Úmrtí skutečně přibývají a dosud přeživší zjišťují, že zde existuje někdo, kdo ví o jejich osudu naprosto vše. Podaří se jim zvrátit nevyhnutelné? (Psychor)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (41)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Tak veľmi rád by som tejto variácií na "Zvratný osud" udelil lepšie hodnotenie ako je priemer, avšak bohužiaľ nemám na výber, len ju napriek snahe o spackanie niečoho originálnejšieho, ukotviť na úrovni slabšieho priemeru. Pekne natočené, dokonca sa objaví pár (2) zaujímavých mordovačiek, no je toho málo, pričom celkovo to na mňa miestami vďaka neustálemu kláboseniu pôsobilo akosi nudne. Škoda, vďaka myšlienke neustále opakujúcej sa "budúcnosti" sa z tohto počinu dalo vymlátiť viac - 45% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký horor „Tell Me How I Die“ není vyloženě originální, ale to příliš nevadí. E to takový celkem příjemný mainstream, kde vám nebudou vadit herci, naopak budete s nimi prožívat další a další minuty v očekávání toho, jak to vlastně celé dopadne. Dovedu si tak představit, že film diváka nezklame, stejně jako si dovedu představit, že diváka ani vyloženě nenadchne. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabé a hororovo mdlé. Škoda, pretože námet, kde sú ľudia niekde zavretí a niečo ich naháňa mám celkom rád. Samozrejme lepšie ak je tam nejaká pridaná hodnota, nejaký zaujímavý scifi alebo mysteriózny prvok. Tak ako aj v tomto prípade, no žiaľ ponúknutý potenciál v tomto smere sa nepodarilo ani zďaleka využiť. Pritom tu bolo všetko potrebné - ponuré prostredie samoty výskumného centra, zima, tajomný zabijak... Úvod a počiatočné budovanie atmosféry ešte ušlo, ale veľmi rýchlo sa mi prestalo páčiť kam sa scenár začal uberať. Nakoniec to všetko skĺzlo len do nezaujímavej banality a slabého slasheru. Nestačí to ani na priemer. 40/100 ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkný začátek a docela zaděláno na slušný horor s dobře vypadajícím vizuálem. Několik desítek lidí se rozhodne za peníze podstoupit zkoušky léků a jsou uzavření ve výzkumném zařízení, Postupně začínají mít vize a vidiny budoucích úmrtí. Problém je, že po celou dobu to působí příliš neuvěřitelně, nelogický a iritujících věcí je moc. Mordy přestávají být zajímavé a celá zápletka začíná nudit, čemuž neprospívá ani délka filmu......5/10 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Bezduchá spotřební nízkorozpočtová vyvražďovačka s partou nesympatických degenů v hlavních rolích, bez vtipu, bez nadsázky, bez napětí, i když s víceméně zajímavou zápletkou. Ovšem něčím se z vyvražďovačkového průměru přece jen vymyká, a to jistým rádoby vousatým záprtkem s mongoloidním obličejem, teplajznickým hlasem i účesem a uvědomělým výrazem třídního předsedy SSM (= Svaz socialistické mládeže, pro později narozené). Fakt nechápu, proč někdo tyhle tragikomické typy vybírá do takovýchhle filmů. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama