Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratři Loganovi žijí v úplném zapadákově, nemají peníze, nemají práci a na krku mají rodinnou tradici smolařů a looserů, která na jejich jméně sedí už téměř sto let. Jméno Logan je v tomhle kraji synonymem pro prohru. Říká se, že bratři Loganovi jsou idioti. Jimmy Logan se rozhodne otočit konečně kolo štěstí a ukrást 14 milionů dolarů během největšího a nejslavnějšího automobilového závodu v Americe. To je slušná suma peněz, a proto potřebuje do party svého bráchu s jednou rukou, musí dostat z vězení místního odborníka na loupeže všeho druhu, odborníka na počítače a všechny ty internety a další pomocníky. Vypadá to jako naprosto šílený nápad, ale výhodou natvrdlých lupičů je, že si všichni myslí, že jsou... natvrdlí. (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (373)

H34D 

všechny recenze uživatele

Což o to, plán Loganových parťáků má své téměř-geniální perličky, ale jeho "překvapivé" zvraty působí jaksi uměle - nedokážou vzbudit ten patřičný wow efekt. Ani sympatičtí herci a sem tam nějaká ta úsměvná jednohubka ze života rednecků na západě nemění nic na tom, že po spuštění závěrečných titulků nezůstane v divákovi žádný hmatatelný zážitek... 6/10 ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Asi by nebylo dobré jít na Loganovy parťáky s tím, že dostanete Dannyho parťáky ve vidláckém stylu, s tím jsem ale ani nepočítal. Na druhou stranu nějaký ten styl by nový Soderbergh mít mohl. Vlastně asi jakýkoliv. Je tu sice pár sympaticky bizarních humorných momentů, ale ke komedii mají Loganovi parťáci daleko. Máme tu loupež, její vcelku bezproblémové plánování a provedení ovšem fanoušky heist movies asi moc nenadchne. Dojde tu i na nějaké to drama, kdy se hrdinové musí vyrovnávat s tím, že jejich životy jsi v hajzlu a lepší už to asi nebude. Ale ani v tomhle směru nedostáváme nic světoborného nebo extra zajímavého. A nakonec z toho vyleze film, který je sice plný hvězd, ovšem vyloženě bavit nedokáže v žádné své podobě. Nudit naštěstí taky ne. ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Trpí to podobnou dysfunkčností humoru a obskůrností postav jako BURN AFTER READING. Zoufale nevtipná 2-hodinová vidlácká taškařice, na níž nejzajímavější je melír a rádoby jižanský přízvuk Daniela Craiga, kterýmu tahle role asi přišla jako příjemný vysvobození z bondovský rutiny, ale moc prostoru se předvést mu teda script neumožnil. Moc nechápu, co Soderbergha zaujalo na scénáři, že měl motivaci točit 4. variaci svý loupežnický trilogie, ale budiž, jako režisér/kameraman je pořád nápaditý a není to úplně uzývaná řemeslničina. Ale bohužel jsme u něj tohle již viděli v mnohem lepším a hlavně zábavnějším provedení. Výkřik do tmy. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Svérázný heist. Soderbergh má ulítlé charaktery (jen by mohly být s ohledem na tak kvalitní obsazení propracovanější) a potřebné vtipy, ale záměrně nestaví scény komediálně. Mohl by vyprávění zkoncentrovat na nejnutnější události a charaktery, ale i tak si libuje v odbočkách a bezpředmětných konverzacích o písničkách, řadící páce u auta a jméně Sylvia. Více než experimentování se mi však nejvíce zamlouvala prostřední, zlodějská část, kde má film konečně konzistentní tempo a švih. Soundtrack našlapanější než v Baby Driver. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Celá ta loupež byla na partu vesnických balíků až příliš sofistikovaná, ale to je tak jediné, co můžu filmu vyčíst. Soderbergh sice ničím nepřekvapil a naservíroval klasickou loupežárnu mixlou útěkovkou, ale díky celkem solidnímu vypravěčskému tempu se na to koukalo dobře a kupodivu mě bavilo i ústřední herecké duo Driver-Tatum, které za normálních okolností moc nevidím. Pokud jde o komediálníé rovinu, tak ani tady se člověk nenasměje, ale takový ten pohodový pocit je tu všudypřítomný a to mě ba. 80% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (11)

  • Ve filmu několikrát zazní píseň „Take Me Home, Country Roads“ od Johna Denvera. (BMW12)
  • Ve scénách v baru si je možné všimnout neonového banneru Pilsner Urquell. (Punkey)

Reklama

Reklama