Reklama

Reklama

House of the Dead

  • Německo House of the Dead (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skupina teeanagerů je přivedena kapitánem Kirkem (Jürgen Prochnow) na opuštěný ostrov. Zde se má konat velká party. Bohužel zde čekají pouze hladové zombie. Naštěstí se ukáže, že kapitán Kirk je blázen do zbraní a ani druhá strana tak nebude zcela bezbranná. Boj proti nemrtvým může začít... Filmová verze oblíbené videohry s originálními scénami ze hry. (Pohrobek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (206)

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

Peechovina jak mraky ;]] Bohuzel/Bohudik jsem gamesou, podle ktere to je nenakazen, ale myslim, ze dobry film poznam a tento to neni ani v nejmensim ;]]] Ale abych taky neco pochvalil - Jurgen si udelal na Uweho cas, a kdyz byl na scene dalo se na to kupodivu i divat - preci jen charisma nema kazdy, ze Damone? ;]] Taktez plavecke vykony zucastnenych nemrtvych by musel pochvalit i Thorpe, ale jinak hnus zpomalenych super zaberu a nudna radoby umelecka vyvrazdovacka a la Hard-Boiled - nuda k uzoufani. Doufam, ze se nedockame pokracovani, to by se na to musel snad prijit podivat i Fulci...... ;]]]] ()

HellFire odpad!

všechny recenze uživatele

Uwe musel jeste urcite zaplatit, aby mu nekdo tuhle sracku vydal. Jinak si nedovedu vysvetlit, ze uz po precteni scenare ho nevykopali z5 do Nemecka. Snad v pulce zaberu jde videt mikrofon a cely film je spise spatna pohadka nez nedej boze horor. Pri scene, kdy vsichni s drsnyma ksichtama postupuji a kosi hordy zombie sem nevedel, jestli se mam smat nebo plakat. Ubohost, se ktreou jen ztratite hodinu a pul sveho zivota. ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Tak tento film je u mňa absolútny víťaz, ale v poste o najhorší film aký som kedy videl. Ach Uwe Uwe. Uwe Boll je väčšie monštrum ako všetky jeho filmové monštrá dohromady. Neviem aké mal detstvo, ale ... nechajme to tak, škoda písania. Na film som sa díval s otvorenými ústami a pokyvoval som hlavou neveriac vlastným očiam ani ušiam, čo sa to tam deje. Vo filme je síce dosť akcie aj zábavy, ruky nohy hlavy, všetko lieta v povetrí ale to nestačí. Len márne som hľadal niečo také ako je: dej, herci, scenár, réžia, logika, pointa, ..... Hodnotenie odpad síce nedávam, ale tu som o tom vážne rozmýšlal. Uf uf ... 5%. ()

runner85 odpad!

všechny recenze uživatele

Preboha ! Na čo som sa to ja zase len dal, tento film som si vlastne zapal len kvôli herečke Erice Durance a jej zvodným krivkám, to že ako bonus tu budú krivky aj Sonya Salomaa som nečakal, vlastne tú herečku ani nepoznám, ale berem to ako malý bonbónik a zvyšok filmu je otras ... úplne by stačilo ak by obe slečny pobehovali na hore bez ako začal začiatok filmu a pozabíjali tam pár Zombie ,.. možno by to bolo aspoň na jednu hviezdu ... možno ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Dnes mám „Uweho chvilku“, takže začnu zkráceně od začátku. HotD je můj první „video kontakt“ s Bollovým fušováním do filmařiny, na který jsme narazil pomocí trailerů na DVD. A oproti mnoha zdejším uživatelům jsem se relativně i pobavil. Každý kdo tak nějak sleduje film, jež je založen čistě na video hře a věrně kopíruje její koncept a ke všemu se s Bollovým filmem nikdy před tím nesetkal (podobný názor jako Hitman_47) dělá možná předčasně brutální závěry nebo jen ze „setrvačnosti“ k Uweho pozdější tvorbě solí odpad za odpadem! Možná chyba, možná ne, ale pro mě jednoznačně „nejlepší“ Uweho film a snad jediný koukatelný!!! Slušné tempo, brutálně drsný soundtrack, který drží akční gore masakry vcelku pokupě, první hrátky a experimenty s kamerou a pěkné, leč neohrabané obsazení mě nutí vysolit 2 hvězdy. Což je pro Uweho až nad hlavu… ()

Galerie (17)

Zajímavosti (13)

  • Film sa odohráva pred udalosťami z prvej videohry "House of the Dead". (matt6)
  • Snímek se umístil na 35. místě v žebříčku nejhorších filmů všech dob sestaveném čtenáři časopisu "Empire". (orkadimenza)
  • Salish, meno postavy hranej Clintom Howardom, je taktiež názov indiánskeho kmeňa z oblasti pacifického severozápadu USA. (beso74)

Související novinky

Další evoluce HALO?

Další evoluce HALO?

12.06.2005

Vy všichni kdo jste trávili dlouhé hodiny palbou do odporných emzáků ve famózní pařbičce od Microsoftu, máte nový smysl života! A sice držení palců, nebo radši pěstí, aby vaše milované HALO: COMBAT… (více)

Reklama

Reklama