Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbeh elitných policajtov Nora a Maxa, ktorí sa postavili proti sebe, pokračuje. Bývalá veliteľka policajnej jednotky Zora Ballová (Kamila Magálová) je stále na dôchodku a Maxo dostane nového prísneho šéfa. Do vyšetrovania sa mu navyše pletie kolegyňa Hana (Zuzana Kanócz) z finančného, ktorá používa nekonvenčné metódy... Noro (Ján Koleník) sa po odchode z polície stal Slančíkovou pravou rukou a stojí na opačnej strane zákona. S Maxom ho opäť spojí prípad explózie v hale, v ktorej sa nájde nelegálny tovar a zopár mŕtvol. Maxo z čiernych obchodov podozrieva Slančíka (Jiří Bartoška) a chce ho konečne dostať, no teraz na jeho strane stojí skúsený Noro, ktorý prácu polície až príliš dobre pozná. Snaží sa chrániť nielen Slančíka, ale aj Lenu (Rebeka Poláková) a malého Danka, no situáciu mu komplikuje Slančíkov obľúbenec, tajomný Riky. (TV JOJ)

(více)

Recenze (5)

jjemi 

všechny recenze uživatele

Konečně seriál, který má tempo, složitější, ne zcela předvídatelnou zápletku,pod povrchem kypí emoce. Maštalír uzrál a stejně jako v Čáře je hlavním tahounem. Koleník je zatím mdlý - buď si scénarista neví rady nebo ... Těším se na další díly. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím trochu zmatené, nepřehledné a bere si to spíš to horší z první řady, která začala daleko fantastičtěji. Vyprávění místy nezáživné, ale hvězdy dávám za naději, že se to rozjede do svého potenciálu. Koneckonců posledních patnáct minut bylo hodně dobrých a vtáhlo do děje. ()

Reklama

Reklama