Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když je roku 2016 zvolen novým prezidentem USA Donald Trump, začnou se Ally vracet staré fóbie s klauny a se svojí partnerkou Ivy se bojí, že přijdou o svého adoptovaného syna Oze... (TV Prima)

Recenze (27)

Sancoo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ze začátku jsem byl skeptický, poté co jsem se dozvěděl, že hlavním tématem budou volby, pro mě nic neříkající téma (v USA velmi ožehavé). Alespoň ti klauni by to mohli zachránit, pořád v to doufám, jelikož po shlédnutí první epizody jsem tolik nadšený nebyl. Původní kouzlo AHS, které mě k seriálu přivedlo je už dávno pryč (né možná náhodou po odchodu Jessicy) .Sarah Paulson ječí jako o život víc než dříve, bohužel jiný už to nebude, takže zbytečný si na to stěžovat. Tahounem této série bude jednoznačně Evan a Billie v roli chůvy, ale težko soudit dle jedné epizody. Rozhodně velké plus za hudbu, která se mi libila, scény s klauny na které hlavně sázím a malé cameo Twistyho. Doufám, že se tato série rozjede dříve, než to bylo u Roanoke, tam si to nechali až na úplný konec. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda sedmé sezóny byla sice lepší než mnohé díly předchozí řady, to ale není žádná pochvala, to je krutá realita. Ať jsem hledal, jak jsem hledal, kromě krátkého vstupu Twistyho jsem horor nenašel a Sarah Poulson jsem musel všech šest předchozích sérií doslova přetrpět a nejsem si jistý, jestli to zvládnu i posedmé. Štvala mě tady fakt příšerně. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lesbický manželský pár Ivy a Ally vychovávajú syna Ozzieho. Ivy sa psychicky zrúti potom, ako Donald Trump vyhrá voľby a musí vyhľadač, tak ako väčšina Američanov, pomoc psychiatra, doktora Rudyho Vincenta. Mimo iných fóbií trpí Ally strachom z klaunov, ktorí ju čoskoro po voľbách začnú prenasledovať. Kai a Winter, tentokrát pár muža a ženy, uzatvorí spolu po voľbách dohodu. Winter zareaguje na inzerát, ktorý dali Ivy a Ally a stane sa opatrovateľkou Ozzieho a donúti ho pozerať na Dark webe násilné scény. Kai vyprovokuje k útoku Hispáncov, zatiaľ čo Winter tento útok zaznamená na mobil. Susedia Ally a Ivy, manželský pár Changových je zavraždený a Ozzie tvrdí, že za útok sú zodpovedný klauni. Policajný šerif však lesbickému páru oznámi, že to vyzerá ako vražda a následná samovražda. A bolo to obáv liberálnych fašistov, ako budú štáty emerické po víťazstve Trumpolíny vyzerať...Inak sotva priemerný úvod, napriek obľúbeným hercom sklamanie. ()

applause 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, co jsem čekala, teasery vypadaly dobře, úvodní znělka psycho, jak má být. Téma super. Když zvolily Trumpa, tak jsem si říkala, že by to mohlo být další téma AHS a heleme se. Jak se to prolíná s těmi klauny, tak by to mohlo být zajímavé. Je jich tam možná, ale trochu moc. Sarah hraje zase hysterku a Evan nějakého miglého psychouše. Jsem zvědavá, jak se to celé vyvine dál. Zvlášt postava Kaie a ti klauni. Zatím za mě průměr. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Právě parta šílených vraždících klaunů, duo A. Pill a B. Lourd, výtečné řemeslné zpracování a patřičná hororová a zvrácená atmosféra jsou důvody proč novou řadu nadále sledovat i při scenáristické rozplizlosti, místy pomalému tempu a nezajímavých dialozích. Pořád se jedná o nadprůměrnou hororovou zábavu, jen každý předchozí pilotní díl AHS byl uhrančivější a nechal jsem se jím snáz zaháčkovat. Více v mých prvních dojmech na webu Fandíme Seriálům. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama