Reklama

Reklama

The Escape

Trailer

Obsahy(1)

Mezi léty 2001 a 2002 přišla společnost BMW s novým modelem reklamy na své vozy, když na internetu uveřejnila celkem osm filmů, jejichž vytvoření se zhostil stejný počet věhlasných režisérů. Krátké akční snímky spojovala postava řidiče (Clive Owen) a samozřejmě nejnovějších modelů BMW. V roce 2016 firma oslovila Neilla Blomkampa, aby v rámci propagace sedmé generace vozů BMW řady 5 navázal na zmíněnou tradici. Tentokrát je tajemný řidič najat, aby bezpečně odvezl lidský klon (Dakota Fanning) z ilegální genetické laboratoře. (J.Connor)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

Gemini 

všechny recenze uživatele

A je to tu - po patnácti letech je "BávoDrajvr" zpátky. A ačkoliv toho Clive Owen v mezidobí prožil a natočil hromadu, nutno říct, že vypadá mnohem zachovaleji než Dakota Fanning, které je o víc než polovinu méně. A není to tím, že zmíněná dcera přehnaně patriotických rodičů tu má roli skejťáckohoumlesácké Leeloo;) Partnerem Řidiče je samozřejmě "Nové Bávo", a to nejen vypadá, ale i hraje velmi slušně:) Trochu problém jsem měl s tím, že Blomkamp poněkud zbytečně sahá do sci-fi žánru, ale OK, je to jeho parketa, a politika The Hire byla vždy taková ta "ať je po jeho". Trochu větší problém už je v tom, že jako přestřelkový klip je The Escape velmi dobrý, ale jako honičkový klip už naráží právě na Blomkampovu nezkušenost na tomto poli. Naháněčky a kličkované postrádají kus energie a "drajvu", které ty nejlepší kusy ze série The Hire měly na rozdávání. Ale zase je to vyvažované tím hezky nasnímaným ratatabum okolo. Takže výsledek bude slušných 70%. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

[S03] Ja som s výnimkou Ticker doteraz nevidel z The Hire nikdy ani časť, tak som sa to teraz snažil hodnotiť z pohľadu tých rokov. Ritchieho bullshit, ktorý tú ľudia hromadne 5*-kovali, musel byť klišé trapas už vtedy. Hrozne som na konci za Madonnu hanbil. Dobrá akcia vo vysokorozpočtovej akčnej reklame od BMW, mala byť snáď samozrejmosťou. Vrcholy Wong a Iñuarittu, ktorí dokázali zo svojho rukopisu dať do tých pár minút úplne všetko. Scott tiež, aj keď on má zas iný rukopis. :D A Blomkampova časť nemá rukopis žiadny. Preto zrážam hviezdu, pričom emócie fungovali. ()

Reklama

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Je tomu už nějaká doba, co jsem viděl původní sérii The Hire... po tolika letech se vrací na scénu, ale v né moc zrovna zajímavém světle. V porovnáním s The Star, kratším kusu z před patnácti let... Guy Richie tehdy odvedl velepráci, ne že by Blomkamp neudělal dobrou práci, ale The Escape je spíše o prezentaci nového Bavoráku, který je zdá se zevnitř tichý, zvenku burácivý, neprůstřelný a pohodlný... Ale dál? Clive nám akorát trošku zvrásněl, ale jinak dobrý... ()

Satan 

všechny recenze uživatele

Po letech pokračování BMW série kraťasů. Stejně jako předtím i tady tvůrce otiskl něco ze svého rukopisu, ale každopádně hlavní je souboj Owen vs. Bernthal, který má koule a baví. Škoda jen, že honička na dálnici mohla být delší a plnokrevnější. Carnahanův nebo Ritchieho příspěvek zůstane nepřekonán. ()

classic 

všechny recenze uživatele

Blomkamp nakrútil akúsi REKLAMU na autá od značky BMW, kde Clive Owen spolu s Dakotou, chvíľu aj so Shaneom, zo seriálu The Walking Dead, čiže s Jonom Bernthalom, sedia v špičkovom autíčku, aspoň za milión euríkov, pričom Owen šoféruje, zakrátko na to povie Bernthalovi : „Kámo, výstup si, pokiaľ mám dobrú náladu... ! ” Shane je strašne nasratý, aby sa vzápätí začala zbesilá naháňačka, ako zo série - Rýchlo a Zbesilo, či poprípade, keď drtím na play - ku GTA 5, tak vtedy to vyzerá, takýmto podobným obrazom, fakt, nekontrolujem sa. Samozrejme, okrem neho, sa pripoja iní, podobní, ako on. Sú extrémne húževnatí, ale je im to PRD platné, lebo majú zdatného súpera. Tých 11 minút, je naozaj intenzívnych, vzrušujúcich, až pokým nedôjdu bezpečne do prístavu, tu je šarmantná Vera Farmiga. Celkom zručne zrežírovaná reklama, rozmýšľam, že si zaobstarám bmw - čko ? ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama