Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Americko-irsko-britský film, který režisér Tommy O'Haver natočil podle stejnojmenné knihy, vypráví příběh dívenky Elly, která žije v magickém světě, kde jsou všechny děti při narození obdarovány pohádkovou Kmotřičkou. Ella jako dar a zároveň prokletí dostala poslušnost a proto nemůže odmítnout žádný příkaz. Aby se osvobodila a získala vládu nad svým životem, musí přelstít království plné obrů, lidožroutů, zlých nevlastních sester, mluvících knih a zákeřných intrik. Pokud se jí to podaří, možná na své cestě potká lásku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (217)

waits 

všechny recenze uživatele

Za čtyři, obzvlášt rád pozvednu zdejší nelichotivé hodnocení. Příběh moderní Popelky (Elle je aktivistkou za práva obrů, ale nepůsobi to pitomě, jak by se dalo očekávat) , která musela každého poslechnout (upozornuji, že jde o film pro děti!:)) věrně pohádková atmosféra a sympatičtí přihrávači (Palin, Elwes, Driver,Klum. Dancy). Anne Hathaway je velmi, velmi roztomilá a dívat se na ní je vysloveným potěšením, bonbonkem navíc, který mě úplně dostal, je parádní cover queenovské Somebody To Love, kde to Anna parádně rozjede! ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Máte rádi příběhy o tajemných stvořeních, obrech, dracích, lidožroutech, elfech a oživlých předmětech? Vše začalo chybou potrhlé víly .…. Úvod slibuje mnohé, dar poslušnosti je dar nedar, ale žít se sním dá. Jen se to nesmí profláknout. Bohužel této moderní pohádce chybí víc humoru, který by odlehčil atmosféru plnou intrik či šikany (?), ze kterých nemám dobrý pocit. V dětech vyvolává pocit neštěstí a ve mně trapnosti. Zakletá Popelka tak bojuje láskou proti kouzlům, což není nic nového, bohužel ani extra vtipného. Na své si přijdou hlavně všichni, kteří ocení neštěstí druhého. PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ * Co uvidíme (možná) příště? O zakletém Topolovi. Nebohý chasník musel mluvit pravdu. Vše prokoukne zlý skřet Jyrka a začnou se dít věci! Příběh plný lásky, nebezpečí a boje proti pravdomluvnosti uvidíme již na podzim! ()

Reklama

JajinkaBec 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je hrozná blbost, ale musím se přiznat, že docela příjemná blbost :-) Na páteční večer, kdy už toho má člověk po týdnu tak akorát dost, je to příjemná, usměvavá podívaná, která urazí nejspíš jenom zarputilé obhájce klasických pohádek. Sice jsem málem mlátila hlavou o zeď, kdykoli se na scéně objevil princův fanclub, ale ty tři hvězdičky si to určitě zaslouží - za Hugha Dancyho (ne, do fanclubu se ale nepřidávám), za hada a za závěrečné taneční a pěvecké číslo, u kterého jsem se prostě musela přiblble usmívat. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Submisivita v najčistejšej forme. Áno je to blbosť, ale so zemiakovým šalátom, poriadne vypečeným rezňom a pár poldecákmi sa na Vianoce dokážem kukať aj na podobné hlúposti. Dokonca sa na tom dokážem aj celkom slušne zabaviť. Nečakajte nejaké extra výkony či predražené exteriéry. Ono sa to v rozprávkach viac menej ani neočakáva. No sympatická Annka stojí aspoň za letmé pozretie. So scenárom sa u podobných snímkov neradno zahrávať. Všetko klape tak ako má a človek sa necháva opiť rožkom. Škoda, že sa na podobné jednorázové filmy nerobia pornoparódie. Už samotný námet k tomu dáva nekonečný potenciál. ()

Rami 

všechny recenze uživatele

Celkově to je vševykrádající brak, ve kterém vše skončí tak jak má. krásná Ella, krásný princ - vlastně vše co je dobré je krásné nebo vesele ulítlé. Vše, co je špatné je hnusné a infantilní. Šílený klišé. :-( Stejné jako všechny ty Deníky princezny a podobné bláboly, kde se vše točí okolo hlavní hrdinky. Přiznávám, občas jsem se i trochu pousmál a tak dávám 1 hvězdičku. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (5)

  • Název města Lamia, kde princ Char žije, je latinské označení pro čarodějnici nebo upíra. (Teres)
  • Pisničky, které zpívá Ella, nazpívala všechny sama její představitelka Anne Hathaway. (Teres)
  • Na večírku obrů zpívá Ella (Anne Hathaway) píseň „Somebody To Love“ od skupiny Queen. (hrumsrt)

Reklama

Reklama