Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tully vypraví příběh Marly (Charlize Theron), matky tří dětí, které její bratr (Mark Duplass) pořídí chůvu. Přes počáteční nedůvěru si Marla k pozorné, nepředvídatelné a mladé chůvě Tully (Mackenzie Davis) vytvoří silné pouto. (Bontonfilm)

Videa (8)

Trailer 6

Recenze (107)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Charlize Theron bol a je jediný dôvod prečo som to doto išiel. Popravde veľa som nečakal a ani som toho veľa nedostal. Charlize odviedla výborný výkon ako vždy, ale celé to nedokáže uniesť, pretože príbeh, ak sa vôbec o nejakom dá hovoriť je dosť nevýrazný. Oceňujem premenu Charlize, pribrala solídne, ale inak nemám čo pochváliť. Trailer ma celkom navnadil, zdalo sa mi to celkom zaujímavé, ale film je pomerne nudný, ničím neprekvapí akoby nevedl o čom chce vlastne rozprávať. 60%. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Reitman v té lepší fromě...víc než kdy jindy tady hodně záleží na tom jestli si člověk něčím podobným prošel a jeho zkušenostech.Hodně věcí tu např.svobodný dvacátník těžko docení.Charlize je každopádně výborná a závěr to celé (což mimochodem není komedie,ale místy celkem nekompromisní drama) posouvá ještě někam dál,což sem vůbec nečekal...80% ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Ve chvíli, kdy došlo na první Jonahův "záchvat" v autě, jsem začal mít pocit, že jsem si zvolil špatný film a doufal jsem, že Marlo propadne depresi, v níž syna surově zavraždí, případně dupne na plyn a vezme děti na detailní prohlídku mostního pilíře. Postupně mě film stále víc bavil, přestože se v něm prakticky neustále pečovalo o děti, ke kterým jsem nikdy neměl kladný vztah. Snímek nebyl nijak světoborný a hodnotil bych ho maximálně třemi hvězdičkami, ale jednu jsem musel přidat Charlize Theron za její výkon i za přinesenou oběť. Což o to, nabrat ta kila mohla být docela zábava, ale dostávat je dolů... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Moc jsem nevěděla, co od toho mám čekat. Na Charlize Theron v hlavní roli jsem se docela těšila, i když zrovna nepatří mezi mé oblíbené herečky, bohužel spíše mezi ty neoblíbené, ale tady mi tolik nevadila. Profil ženy v domácnosti, která se psychicky hroutí z každého dne ztrávený s dětmi, se kterými je 24h denně. To se mi líbilo, trošku to ukázalo, co všechno ženy dávají do výchovy a starání se o děti a zároveň chtějí před manželem vypadat, že je vše ok a vše zvládají, i když opak je pravdou. Noční chůva mě trošku zmátla, nevěděla jsem co očekávat a některé scény mě až šokovaly, konec vše vysvětlí, ale to se mi vůbec nelíbilo. Nechápala jsem tu náhlou psychickou poruchu, kdy si Charlize představovala samu sebe v mladí, bylo to zvláštní. Je pravda, že film to alespoň trochu oživilo, ale mě to tam prostě nesedlo. Je to film, na který se již znovu nikdy nepodívám, protože mě nezaujal natolik jako jiná dramata. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Ten zvrat jsem znal, tak nevím, jestli bych ho odhadl - ale spíš by mě něco tak pitomého ani nenapadlo. I když je fakt, že scéna sexu by mi asi přišla hodně mimo. Platí, co píše tolik lidí - první akt je perfektní, odpozorované scény mateřské deprese působivé, ale jakmile se to pokusí o něčem být, tak to imploduje ke klišé tezím o rodinném životě, za které by se nemusela stydět Ulice. A o tom konečném zvratu fakt nejde napsat dost ošklivých věcí. 2 a 1/2 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • Celosvětová premiéra proběhla 23. ledna 2018 na filmovém festivalu Sundance. (ČSFD)
  • V květnu 2017 získala distribuční práva na film společnost Focus Features a stanovila datum uvedení do kin na 20. dubna 2018, avšak v březnu 2018 bylo datum posunuto na 4. května 2018. (griph)
  • Charlize Theron kvôli roli pribrala zhruba 22 kíl. Jej deti si o nej mysleli, že je naozaj tehotná. (Astonko)

Reklama

Reklama