Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marek "Pluto" Janeček, bubeník známé kapely a majitel alternativního rockového prostoru, je nalezen zastřelený. Osmiletý chlapec Šimon je jediný očitý svědek, ale nemluví. Je to ze strachu z vraha, nebo díky tomu, že je autista? Jsou tu jisté náznaky, že zavražděnému delší dobu dýchal na záda známý developer a chtěl od něho jeho nemovitost odkoupit za každou cenu. V rockovém klubu nejsou úplnou vzácností drogy. Byly příčinou jeho smrti právě ty? Nebo pochází pachatel z blízkého okolí oběti a malý Šimon mlčí z mnohem osobnějších důvodů? Na scéně se objeví i otec kriminalistky Jany, díky kterému měla od začátku problémy se Strouhalem. Jak Jana zvládne pracovní setkání se známým advokátem, se kterým je navíc v konfliktu? (TV Nova)

(více)

Recenze (5)

sorrow odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Major Strouhal vede profesionálně pražský elitní vyšetřovací tým, přijede na místo činu k ohledání mrtvoly, na místě leží zastřelený muž, který byl střelen do srdce, nikde v blízkosti se nenachází ani vražedná zbraň, ani nábojnice a major Strouhal pokládá patoložce Malině otázku: „Mohla to být sebevražda?“. Ne Martine, nemohla to být sebevražda, jedině, že by se Pluto zastřelil, pak někam odnesl revolver schovat a pak se vrátil a zase si lehl na místo, kde byl zastřelen. Téhle tuposti postav fakt ani nejde věřit… Podobně hloupě se Špecialisté ptají toho táty, proč jeho kluk nebyl ve škole a on jim odpoví, protože jsou prázdniny. Ty výslechy, to je úplné kriminalistické porno, kdy zcela nepochopitelně vyslýchanému vždy všechno o případu vyžvaní, kdy přesně toto by dělat neměli (např. jakou zbraní byl Pluto zastřelen apod.). Nechci prozrazovat vraha, ale bál jsem se, že to byl právě on a tím byla zase celá epizoda totálně pohřbena. Jaký by byl motiv té vraždy? Asi žádný. Ti scénáristé Valéria Schulczová, Ulf Tschauder v čele s režisérem Róbertem Švedou mají opravdu fantazii… Aktuálních 18 % asi této "kvalitě" odpovídá. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Božínku. A kdyby tam běhal mimozemšťan, mohl být vrahem mimozemšťan. Jako proč? Proč to udělal/-a? (Když bez spoilerů jde těžko vysvětlit stupiditu tohoto dílu.) Všechno jako by z klobouku kouzelníka Pokustóna tvůrci tahali, každou scénu - povahy postav každou chvíli jiné, motivace fakt děsivé, vyšetřování ještě hloupější a nereálnější než jindy. Fakt by to mohl být dobrá parodie, pokud tvůrci ještě trochu přitlačí. ()

Reklama

Reklama