Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V centru Prahy je vykradeno zlatnictví, jeden z prodavačů je vážně raněn. Lupiči jsou na útěku, unesou tramvaj s cestujícími, mezi kterými je i policejní šéf Vondráček. Podaří se mu společně s jeho týmem situaci zachránit? (TV Nova)

Zajímavosti (6)

  • Spoiler: Policista Jan (Marek Adamczyk) sdělil kolegům, že Pavla (David Prachař) vysadil u tramvaje číslo 18 ve směru Vozovna Pankrác. Pavel však nastoupil na Náměstí Bratří Synků ve směru do centra. Když tramvaj po chvíli přijede k policejnímu zátarasu, lze si povšimnout, že dojela do stejného místa, ve kterém nastupoval Pavel, tramvaj tedy mezitím jen objela blok. (Martin_L)
  • Spoiler: Aby natáčení této epizody neomezilo tramvajovou dopravu, využívali tvůrci části kolejové sítě, na kterých nejezdí pravidelné linky. Lupiči nastoupili do tramvaje na vratném trojúhelníku v ulici U Zvonařky, kriminalista Pavel Vondráček (David Prachař) na Náměstí bratří Synků. Scéna s popelářským vozem se odehrála v přilehlé ulici Na Zámecké a závěrečné dopadení pachatelů v obratišti Hloubětín u křižovatky Poděbradské a Průmyslové ulice. (Martin_L)

Reklama

Reklama