Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Telefonní úřad ve Springfieldu nemá dostatek čísel, a tak pro některé domácnosti zavede novou předvolbu. To se ale nelíbí Homerovi, který si musí zapamatovat nová čísla, a navíc odhalí i to, že novou předvolbu dostali jen ti chudí občané Springfieldu. Dojde k rebelii, která vyústí až v založení Nového Springfieldu, jehož starostou je zvolen Homer Simpson... (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I'm not sure which one's better. The six is closer to the three, so you got convenience there, but the nine has less to do with Satan, which is a plus in this religious world of ours." ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Springfielďania sú bohužiaľ blbší ako opice a nie sú schopní si zapamätať viac ako desať čísel, a tak nastáva v meste nová doba. Nové predvoľby vedú až k vzbure a mesto sa rozdelí na dve časti. V Novom Sprigfielde sa stane starostom Homer a vy môžete hádať, ktorá časť bude ekonomicky viac prosperovať. Dejová línia s The Who išla trochu mimo mňa, ale finále na Springfieldskom múre je skvelé. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (12)

  • Ve zdi, která rozděluje Springfield, lze zahlédnout velkou kamennou hlavu z epizody Krevní msta (1991). (Duoscop)
  • Bart píše v úvodní znělce na tabuli větu "I will not plant subliminal messagores", v níž jsou zvýrazněna písmena, tvořící jméno Al Gore. Jde o narážku na amerického politika, který v roce 2000 neúspěšně kandidoval na prezidenta USA. (Duoscop)
  • Ve zdi, postavené mezi Springfieldy, je kostra „anděla“ z epizody Líza skeptik (1997). (Winster)

Reklama

Reklama