Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Coby neodolatelný seladon městských bazénů měl Maximo (Eugenio Derbez) jediný cíl – klofnout bohatou starší dámu, nechat se vyživovat a vést sladký život. Klaplo to dokonale. Každá zlatá žíla ale někdy vyschne. Vlastní datum vydání právě zařadilo Maxima do kategorie lenivých veteránů, když se jeho velmi stará žena spustí s velmi mladým prodejcem aut a podvedeného Maxima vykopne na ulici. Ze zlaté klece se stěhuje k sestře do obyčejného bytu a ocitá se ve světě lidí, kteří pracují, nakupují, sami si vaří a provádějí další nepředstavitelné věci. Tudy ale cesta nevede. Ještěže existují děti a ty mají spolužačky a ty zase mají starou bohatou babičku. Svět by přecijen mohl být zase spravedlivý a další boj o pohodlný život může začít. Povede se Maximovi oprášit své zašlé umění svůdce a obnoví slávu svých žlutých plavek? Předá tajemství milovníka svému malému synovci? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (142)

silentname 

všechny recenze uživatele

Poznáte filmy, ktoré sa stanu oveľa lepšími, než ich trailer? Myslím, že do tejto kategórie by som zaradil film "How To Be A Latin Lover." Z traileru to na mňa pôsobilo ako ohromná trápnosť a gýč, no keď som mal možnosť film vidieť, tak nielenže tu máme dobrý film, na ktorom sa zabavil, no reálne mám pocit, že je v ňom aj dostatok šarmu, ktorý človeka dokáže udržať pri pozornosti. A hoci to má dosť všedný príbeh a je tu kopec vecí, ktoré sa dokážu odhadnúť, nakoľko je tá dejová línia načrtnutá veľmi všedne a klasicky, tak postavy to dokážu relatívne slušne pretlačiť dopredu a spraviť z toho zábavný zážitok. Je to budúca komediálna klasika? Nemyslím si, že by som mohol ísť až tak ďaleko, ale podobne ako napríklad "Office Christmas Party" prekonal film moje očakávania o niekoľko levelov a reálne ma aj dobre pobavil. Áno, sú tu aj blbé a nemiestne fóry, no nemyslím si, že film je nejako výrazne urážlivý, nechutný alebo nevkusný. Myslím si, že keď človek videl pred dvoma rokmi film "Vacation", tak to bola skutočná ukážka hnusu a nevkusu. Ak chcete ľahkú komédiu s dobrými gagmi, myslím, že si film užijete. Za seba hovorím, že stojí za to si ho pozrieť aspoň raz. Zvážte si a čeknite si ho. Hodnotenie: B ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Takže co dodat? Dost vtipů bylo odhalenu už v traileru, ale nebojte budou i jiné. Je to úplně pohodová komedie a žádný jiný ambice než pobavit tento film nemá. Casting toho dílka se velmi povedl. Všemu samozřejmě kralují Hayeková a Derbez, ale i ostatní stojí za shlédnutí. Zejména bych vyzdvihl ještě Bellovou a Lowa. Ken Marino se režii věnuje čím dál víc a jde mu to. Dobrá komedie. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Na americkej scéne komédií je už naozaj ťažké nájsť nejaký originálny námet, kde by ten humor nebol až tak veľmi plytký a úboho teatrálny. How to Be a Latin Lover bolo napriek všetkým klišé a schematickosti celkom vydarené a v porovnaní s inými súčasnými komédiami to bol nadpriemer. Totiž, viacero scén a taktiež dialógov bolo skutočne vtipných a aj celý námet mal v sebe kus originality, ktorá tak nevyhnutne chýba väčšine americkej komediálnej tvorby. Eugenio Derbez sa predviedol v celkom dobrom svetle, inak mi svojim hereckým prejavom pripomína dosť Russella Branda, akurát v takom latino prevedení :) ()

Capri2016 

všechny recenze uživatele

Latino lover - to som proste musela vidiet. Zaciatok filmu velmi vtipna satira, druha polovica filmu - skor rodinny film. Ale bavila som sa cely film a toto je film, ktory si kedykolvek mozem pozriet znova. 3 hviezdy znacia tak 70% hodnotenie. Vtipne, mile ale keby bolo viac zapletok - film by mohol vyniknut. Takto len pobavil. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Hledat zlato v klínech dam, jejichž dech musíte každé ráno kontrolovat zrcátkem, sice ubírá na důstojnosti, ale zase si na jejich narozeniny můžete dát McLaren.. Škoda, že slibně nastartovaná rodinná komedie bez nabízejících se gerontofilních nechutností ala Sandler či Schneider ve své poslední třetině až příliš zabředla do žánrových šablon. Prakticky sám ji utáhl Eugenio Derbez, který vypadá jako mexický Billy Bob Thornton a hrou těla a mimických svalů připomněl ty nejlepší komediální výstupy Jamese Woodse. Tímto přeji jeho Maximovi neutuchající sexuální odvahu a svěžest, aby se nemusela podávat závět a tužka s gumou.. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (6)

  • Až 89% diváků v otevíracím víkendu bylo hispánského původu. (PaTeXx)
  • V den premiéry film utržil 3,9 milionů amerických dolarů a 12,3 milionů v otevíracím víkendu. Stal se tak druhým nejvýdělečnějším filmem o víkendu promítání své premiéry hned po snímku The Fate of the Furious (2017), který měl premiéru ve stejnou dobu. (PaTeXx)
  • Film vydělal 61,9 milionů amerických dolarů, přestože rozpočet činil pouze 10 milionů amerických dolarů. (PaTeXx)

Reklama

Reklama