Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Coby neodolatelný seladon městských bazénů měl Maximo (Eugenio Derbez) jediný cíl – klofnout bohatou starší dámu, nechat se vyživovat a vést sladký život. Klaplo to dokonale. Každá zlatá žíla ale někdy vyschne. Vlastní datum vydání právě zařadilo Maxima do kategorie lenivých veteránů, když se jeho velmi stará žena spustí s velmi mladým prodejcem aut a podvedeného Maxima vykopne na ulici. Ze zlaté klece se stěhuje k sestře do obyčejného bytu a ocitá se ve světě lidí, kteří pracují, nakupují, sami si vaří a provádějí další nepředstavitelné věci. Tudy ale cesta nevede. Ještěže existují děti a ty mají spolužačky a ty zase mají starou bohatou babičku. Svět by přecijen mohl být zase spravedlivý a další boj o pohodlný život může začít. Povede se Maximovi oprášit své zašlé umění svůdce a obnoví slávu svých žlutých plavek? Předá tajemství milovníka svému malému synovci? (Bontonfilm)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (142)

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Jajajajaja mamacita Salmita je pořád kus a ten její latino temperament se mnou dělal divy :-) Je fajn vidět, že latino power už je v rámci USA natolik silný, že se ta špánina stává naprostou samozřejmostí i v čistě emerickejch filmech, protože slyšet ji z úst mé dávné sexy bohyně, bylo prostě....no jak to říct...přímo orgasmické :-) i ten Donjuán byl vcelku vtipnej, prostě bezva letní praštěná jednohubka. Olééé ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Tuhle svěží letní komedii doporučuju všem seladonům, kterejm táhne na padesátku a nechce se jim moc makat. Stačí si vyhlédnout tak o 30 let starší bohatou paničku, kerá má dobré srdce. Ovšem dobré srdce nestačí, musí ho mít také slabé, jinak se nadřete víc, než zajatec v sovětském gulagu. Tohle docela nevychytal chudák Rob Lowe, kterej si našel bábu se srdcem jak zvon, kerá byla navíc sexuálně vyhládlejší, než zájezd somálců na moravské zabijačce. Hvězdičku navíc dávám za konec, kterej v podstetě neměl žádné zvláštní mravoučné poselství, jak je u amerických komedií většinou zvykem. Já osobně se totiž u komedie chci pobavit, nikoliv mravně ponaučit. Od toho mám koneckonců přítelkyni, která mne neustále napomínala, ať se u toho filmu nechlámu jak debil, že jí to připadá spíš jen tak jakoby úsměvný. Její chyba, měla si k tomu dát pivo jako já :-D ()

Reklama

Likan7 

všechny recenze uživatele

Skvělý trailery a průměrný film. To nejlepší uvidíte právě v trailerech, což není sice moc překvapení, ale i tak to zamrzí. Milovník po přechodu vypadal totiž jako kandidát na skvělou komedii. Ona sice není špatná, úvod je dobrý a dá se říct, že kdekoliv se tvůrci snaží o humor, se trefí do černého. Jenže jak to u komedií bývá, po polovině stopáže se pomalu přepne na vážnější notu, začne se řešit "rodina je nejdůležitější" a "jaké je moje poslání v životě" a Vy pomalu upadáte do letargie. Naštěstí tohle moralizování netrvá dlouho a ve finále je Milovník po přechodu vtipnou jednohubkou, ideálním společníkem na nedělní dopoledne. ()

bigmatko 

všechny recenze uživatele

Priemerná komédia, na ktorej neodpadnete od smiechu. Je to skôr iba úsmevné ale treba vyzdvihnúť, že oproti iným americkým komédiám sa tu aspoň všetko netočí okolo alkoholu a drog. Je to priam rodinný film s miernym morálnym posolstvom. Vtipu je tam málo ale napriek tomu je to odychovka, ktorá ničím neurazí. Dve hviezdy iba vdaka tomu, že je tam Salma. Ak film neuvidíte tak o nič neprídete. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Děj mě nepřekvapil snad ani jednou, ale příjemným překvapením byl pro mě Eugenio Derbez, mexický komik s perfektním citem pro vtip, který zvládá polohu sebevědomého nablblého gigola stejně jako odcizeného bratra a strýčka a místy hraje podobně jako Pierre Richard. Ona vůbec celá ta komedie je příjemně francouzského střihu a dobře se na ni dívá, ač není ani trochu převratná. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (6)

  • V den premiéry film utržil 3,9 milionů amerických dolarů a 12,3 milionů v otevíracím víkendu. Stal se tak druhým nejvýdělečnějším filmem o víkendu promítání své premiéry hned po snímku The Fate of the Furious (2017), který měl premiéru ve stejnou dobu. (PaTeXx)
  • Až 89% diváků v otevíracím víkendu bylo hispánského původu. (PaTeXx)
  • Natáčelo se v Santa Claritě a Pasadeně (Kalifornie, USA). (BMW12)

Reklama

Reklama