Milovník po přechodu
Ken MarinoScénář:
Jon Zack, Chris SpainKamera:
John BaileyHudba:
Craig WedrenHrají:
Eugenio Derbez, Salma Hayek, Raphael Alejandro, Rob Lowe, Kristen Bell, Mather Zickel, Raquel Welch, Mckenna Grace, Michael Cera, Michaela Watkins, Rob Corddry, Rob Riggle, Rob Huebel, Ford Austin, Brooklyn Rae Silzer, Renée Taylor, Linda Lavin, Anne McDaniels, Omar Chaparro, Eddie J. Fernandez, Vadhir Derbez, Nayah Damasen, Silvia Curiel, Noel Carabaza, Manelly Zepeda, Shaula VegaProducenti:
Eugenio Derbez, Ben OdellStřih:
John DaigleScénografie:
Marcia Hinds, Cindy Coburn (set dekoratér)Kostýmy:
Molly GrundmanPlakáty
Coby neodolatelný seladon městských bazénů měl Maximo (Eugenio Derbez) jediný cíl – klofnout bohatou starší dámu, nechat se vyživovat a vést sladký život. Klaplo to dokonale. Každá zlatá žíla ale někdy vyschne. Vlastní datum vydání právě zařadilo Maxima do kategorie lenivých veteránů, když se jeho velmi stará žena spustí s velmi mladým prodejcem aut a podvedeného Maxima vykopne na ulici. Ze zlaté klece se stěhuje k sestře do obyčejného bytu a ocitá se ve světě lidí, kteří pracují, nakupují, sami si vaří a provádějí další nepředstavitelné věci. Tudy ale cesta nevede. Ještěže existují děti a ty mají spolužačky a ty zase mají starou bohatou babičku. Svět by přecijen mohl být zase spravedlivý a další boj o pohodlný život může začít. Povede se Maximovi oprášit své zašlé umění svůdce a obnoví slávu svých žlutých plavek? Předá tajemství milovníka svému malému synovci?(Bontonfilm)
- Stárnoucí gigolo Maximo má problém, jednoho dne zjistil, že jeho bohatá manželka Peggy, kterou kdysi dávno ulovil v prázdninovém středisku u bazénu, ho prostě vyměnila za nový model. Maximo rázem neví, co bude dělat. Kdysi, když si Peggy bral, podepsal s ní předmanželskou smlouvu, díky které odchází ze své zlaté klece doslova s holým zadkem. V zoufalství Maximo zazvoní u dveří své mladší sestry, Sáry. Sára se svým životem naložila úplně jinak než její povedený bratr. Dnes je architektkou, která ale stále čeká na svou první opravdu velkou zakázku. V tom, aby ji získala, jí v architektonické kanceláři brání její nadřízená. Sára také sama vychovává svého syna Huga. Sářin manžel a Hugův otec nedávno zemřel. Sára je v šoku, když u jejích dveří zazvoní její povedený bratr. Maximo si na Sáru a vůbec celou rodinu ani nevzpomněl. Nicméně Sára nakonec Maxima, který nemá kam jít, vezme k sobě domů. Její podmínka je jasná: Maximo si má urychleně najít práci. Maximo si však svou budoucnost představuje úplně jinak. Je rozhodnut si najít jinou paničku, která ho bude vydržovat. Jenže začíná zjišťovat, že to nebude tak jednoduché, jak si představuje. Jeho dny playboyství už jsou ty tam a bohaté dámy jsou už vesměs obsazeny jinými zlatokopy. Maximo dostal od Sáry za úkol doprovázet svého synovce Huga do školy. A právě před školou Maximo zjistí, že babička Hugovy spolužačky Arden, Celeste, je tou pravou dámou, která by se mohla postarat o Maximovu novou, zlatou klícku. Maximo však obratem také přijde na to, že to nebude nikterak jednoduchá záležitost. Celeste hlídá zlý osobní řidič, který evidentně dokáže odhalit a zmařit každý pokus jakéhokoliv playboye se s jeho bohatou paní seznámit. Maximo se nevzdává, kvůli tlaku své sestry sice nakonec musel začít pracovat, nicméně také pochopil, že jedinou cestou k Celeste je pro něj vztah Huga k malé Arden. Hugo totiž spolužačku neskutečně miluje a byl by rád, kdyby ho právě Arden pozvala na svou narozeninovou oslavu. A tak začne Maximo Huga školit v umění svádění žen. Světe div se, ale i takový nekňuba a trouba, jako je malý Hugo, nakonec pozvání od Arden získá a Maximo je šťastný. Maximo si od svého kamaráda, podobného zlatokopa, jako je Maximo, sežene informace o tom, co má Celeste údajně ráda. S těmito údaji pak Maximo a Hugo vyrazí na Ardeninu oslavu. Zatímco děti se spolu spřátelí, Maximo tvrdě narazí. Rick totiž záměrně Maximovi dodal špatné informace, a tak se Maximovy pokusy získat Celeste setkají s neúspěchem, který se promění v absolutní krach...(TV Prima)
- Čoby neodolateľný seladón mestských bazénov mal Maximo jediný cieľ - zbaliť bohatú staršiu dámu, nechať sa vydržiavať a viesť sladký život. Klaplo to dokonale. Každá zlatá žila, ale niekedy vyschne. Dátum vydania zaradil Maxima do kategórie lenivých veteránov, keď ho jeho veľmi stará žena podvedie s veľmi mladým predajcom áut a vykopne ho na ulicu. Zo zlatej klietky sa sťahuje k sestre do obyčajného bytu a ocitá sa vo svete ľudí, ktorí pracujú, nakupujú, sami si varia a vykonávajú ďalšie nepredstaviteľné veci. Tadiaľ ale cesta nevedie. Ešteže existujú deti a tie majú spolužiačky a tie zasa majú starú bohatú babičku. Svet by predsa len mohol byť zase spravodlivý a ďalší boj o pohodlný život môže začať. Podarí sa Maximovi oprášiť svoje zašlé umenie zvodcu a obnoví slávu svojich žltých plaviek? Odovzdá tajomstvo milovníka svojmu malému synovcovi?(Bontonfilm SK)
- přehled
- ocenění
Photo © Cine Canibal
- V den premiéry film utržil 3,9 milionů amerických dolarů a 12,3 milionů v otevíracím víkendu. Stal se tak druhým nejvýdělečnějším filmem o víkendu promítání své premiéry hned po snímku The Fate of the Furious (2017), který měl premiéru ve stejnou dobu. (PaTeXx)
- Ke konci filmu jde vidět, že babičce Arden upadne umělá ruka. I když má umělé obě, tak na jednom záběru jde vidět, jak pohybuje zápěstím i prsty. (Jimmy15)
- Vo filme si zahrali obaja synovia Eugenia Derbeza (Maximo). Vadhir stvárnil mladého Maxima a José Eduardo sa objavil v malej úlohe čašníka s nápojmi. (m.a.t.o.)
Nevhodný mládeži do 12 let
13.07.2017 Bontonfilm |
---|---|
13.07.2017 Bontonfilm SK |
28.04.2017 Pantelion Films |
22.11.2017 Bontonfilm |
Pepinec
Já mít takovou ségru, tak jsem ten nejšpatnější brácha na světě. Když navíc Salma začla espaňolovat, musel jsem si dát do klína ranec cihel, abych nevystartoval po plátnu. Na americké komedie tohohle typu můžeme plivat jako Jack z Titanicu, ale nakonec jsme stejně všichni rádi, že tu s námi jsou. Já totiž nepotřebuju v kině koukat na hru na něco, mně bohatě stačí vidět, že si někdo užívá to co dělá. Nicméně kdybych mohl Maximovi poradit, tak bych si na jeho místě trošku upravil mířidlo...(29.7.2017)
korbitch22
Pár opravdu povedených vtipů na tunu naprosto nevtipných a trapných. Jedna z těch amerických komedií, která je určená pro tu hloupější nižší střední třídu jak tady, tak v USA. Salma Hayek je sice překrásná, ale pokaždé když mluví tím strašným přízvukem hledáte kolem sebe nějakou Eržiku co čmahňá osmnáctou Startku, u toho kojí, kolem pobíhají dva zanedbaní čmoudi a třetí křičí v kočárku. Další věc je nesnesitelně natažená stopáž a otravná Kristen Bell a řikám to pořád, ale Rob Riggle je kreténský mentál a jeho role mě neskutečným způsobem serou. Každá scéna v jeho podaní je neskutečná trapárna, Kdyby se vynechala ta dětská dějová linka a na humoru se přitvrdilo, možná by ten film měl větší šanci. Párkrát sem se zasmál a taky se zhrozil, že i když Raquel Welch táhne na nějakých osmdesát, asi bych jí po pěti pivech klidně opíchal, něco jako Cher, tolik plastiky, že to prostě svým podivným způsobem stále funguje :D Prostě milovník v přechodu....40%.(21.10.2017)
Maximilianus
Priemerná komédia, ktorá síce nenudila, no predovšetkým nezabávala. Miestami silené a mierne trapné vtipy. Reálne 2 3 lepšie scény. Sympatická postava Rob Lowa, ktorého prítomnosť film osviežila, ako aj postava hlavného protagonistu, no nápad, ktorý bol celkom dobrý nebol vôbec dobre spracovaný a film mal veľa hluchých miest a prehnanňu dlžku. 2* Update (5. 12. 2017): Po druhom letmom vzhliadnutí s Katkou sa mi tento film páči viac, že by som dal aj 3*. Zostávam ale verný 2.(4.1.2018)
cingi.t
Zabavila som sa a to je predsa podstata komédie. Mierne originálnejšie ako priemer tvorby v USA. Jednoduché, vtipné, no na môj vkus príliš dlhé. Na komédie som náročná, pretože sa mi obracia žalúdok z primitívnych vtipov, ale vieme, že dobrej komédií stačí aj 90 minút. Odporúčam pozerať v originále, Salma Hayek je neodolateľná, keď rozpráva po španielsky. Ku koncu som sa modlila k nebesiam, aby to nemalo nejaký stupidný klišovitý koniec, ktorý by pokazil celý film, vďakabohu, bolo to klíše len na 50%. - 3*(4.1.2018)
Likan7
Skvělý trailery a průměrný film. To nejlepší uvidíte právě v trailerech, což není sice moc překvapení, ale i tak to zamrzí. Milovník po přechodu vypadal totiž jako kandidát na skvělou komedii. Ona sice není špatná, úvod je dobrý a dá se říct, že kdekoliv se tvůrci snaží o humor, se trefí do černého. Jenže jak to u komedií bývá, po polovině stopáže se pomalu přepne na vážnější notu, začne se řešit "rodina je nejdůležitější" a "jaké je moje poslání v životě" a Vy pomalu upadáte do letargie. Naštěstí tohle moralizování netrvá dlouho a ve finále je Milovník po přechodu vtipnou jednohubkou, ideálním společníkem na nedělní dopoledne.(4.9.2017)