Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si budete chtít prvně zasexovat a ještě nejste úplně dospělí, asi byste to neměli troubit do světa, ani na ty internety. Nikdy totiž nevíte, kdo se o tom dozví a jak s touhle informací naloží. Ve všech směrech odvážná komedie Kazišuci může v tomhle směru působit jako ideální odstrašující případ. V té záměr svých dětí odhalí jejich rodiče, kteří se v důsledku toho vydají na válečnou stezku, jejímž cílem je jediné – zachování panenství svých dcer za každou cenu. Že reagují přehnaně, se ani nemůžete divit. Mitchell (John Cena) ještě nepochopil, že je jeho dcera skoro dospělá. Lisa (Leslie Mann) nemá partnera, a tak se na svou holčičku až nezdravě fixuje. A Hunter (Ike Barinholtz) se o svou Sam nikdy moc nestaral a teď by to chtěl dohnat. O „sexuální dohodě“, která jejich děti během téhož večera zbaví stigmatu panenství, se dozví z jejich náhodně zachycené komunikace na internetu. A protože dcery právě odjely na maturitní ples a oni se jim nemůžou dovolat a sex jim zakázat, vydají se za nimi do víru nočního maloměsta, aby je našli a řekli jim, že mají ještě dost času. Kdyby na začátku téhle pouti tušili, co je čeká, možná by nakonec skousli nejen ten sex, ale třeba i nějaké to neplánované těhotenství. Cesta do pekel totiž může totiž být dlážděná nejen dobrými úmysly, ale i nepravděpodobnými náhodami, komickými nehodami a pocitem, že je stejně všechno marné. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (224)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zdejší hodnocení bych vůbec nebral na zřetel. Asi se v něm našla banda lidí, kteří neměli náladu na komedii v době, kdy si pustili komedie. Kazišuci jsou totiž super. Jasně, jsou nekorektní už svojí podstatou. Kdo z čerstvě zletilých by chtěl mít rodiče, kteří je na maturiťáku budou šmírovat a snažit se o to, aby nedošlo k pohlavnímu styku. A když už se to dozví, tak který dítě by se s nimi bavilo. Jasně, uznávám, že tohle je na hlavu...ale všechno to kolem? To je jedna velká prdel. A doufám, že John Cena dostane víc takových rolí. Viděl jsem v něm totiž komediálně akční postavu současnosti, která mi tu po Arnoldovi sakra chybí. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Na první pohled klasická teenagerovská komedie, ve které holky chtějí přijít o panenství, je ve skutečnosti něčím mnohem, mnohem víc. Příběh je fakt obyčejný, ale funguje - Chystá se velkolepý maturitní ples, kde si tři nejlepší kamarádky chtějí poprvé užít sex, než odjedou na vejšku, ale pronásledují je jejich rodiče, kteří tomu chtějí zabránit. Samozřejmě tedy dojde i na nějaké sprosťárny a dokonce i pár nechutných vtípků. Jenže (Cock)Blockers jsou parádní v tom, jak snad každá postava (hlavní i vedlejší) je nějakým způsobem zajímavá a velmi často originální. Jsou tu určité detaily, díky kterým jsou postavy zajímavější a zábavnější (např. jeden kluk je trochu zženštilý milovník modifikovaných lehkých drog). Tenhle film se až neuvěřitelně vyhýbá různým klišé (holky i kluci nakonec mají různé pohledy na sex, není to klasické "nadržený kluk" versus "romantická holka") a celkově jde o skvělou zábavu. I v takhle ohraném žánru tu máme najednou něco trochu jiného, ale stále pekelně zábavného. A taky jsem moc rád, že John Cena, kterého znám z různých rozhovorů a videí jako neuvěřitelně vtipného týpka, tu konečně mohl naplno rozjet svůj komediální talent. Super. (8/10) ()

Reklama

Doomedx 

všechny recenze uživatele

Ehhh ale jo, bylo to koukatelné, samozřejmě pár pasáží úplně zbytečných a příběh je velmi jednoduchý. Herecké obsazeni bylo takové různorodé na jednu stranu tu máme půvabnou L. Mann a G. Adlon (pride girl), no a na druhé straně jsou už hůře obsazené mužské role jako Miles Robbins nebo v hlavní roli John Cena. 50%, dávám za hudební podkres a konkretně song Love Myself od Hailee Steinfeld. ()

Mimomisu 

všechny recenze uživatele

Tri, ale spis mozna kvuli tematu. Zaroven silne tri za otoceni skatulek, prekvapivy vyvoj postav (to je tak, kdyz od filmu moc necekate mozna). Kdyby to vynechalo fekalni momenty, byl by vysledek o dost dospelejsi, protoze to vlastne funguje o dost lip i bez humoru na prvni a uprimne jsem se parkrat zasmal. EDIT: ted jsem si to po sobe precetl a ty ctyri jsou v pohode...sice s odrenyma usima, ale hlavne za presah(?) ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ako oddychovka, od ktorej človek nič nečaká, celkom fajn. Bolo to síce o kus lepšie ako väčšina súčasnej teenage komediálnej produkcie made in USA, ale tak či tak žiadne terno. Škoda, že tu nebolo viac takého kvalitnejšieho humoru s dôvtipom, sarkazmom a dvojzmyslami, a miesto toho sme tu mali okrem spomínaného aj prehliadku lacných "vtipov" (a ako bonus idiotskú grc-scénku v aute). Čo sa týka hereckého obsadenia rodičovského osadenia, tak trojica Leslie Mann, John Cena a Ike Barinholtz celkom bavili a potiahli ten film aspoň ako tak k priemeru. Ale tak, dalo sa :) Pre menej náročného diváka to môže byť dokonca aj silný nadpriemer. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • V čase 47:30 na párty u jezera, kdy se baví o koláčku z drog, stojí v pozadí mladík s kelímkem dnem vzhůru. (A7X92)
  • Pôvodne mali byť hlavné postavy traja otcovia. (Astonko)
  • V pokoji jedné z dívek si lze na dveřích všimnout plakátu k filmu Láska nebeská (2003). (Kudly4)

Reklama

Reklama