Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když si budete chtít prvně zasexovat a ještě nejste úplně dospělí, asi byste to neměli troubit do světa, ani na ty internety. Nikdy totiž nevíte, kdo se o tom dozví a jak s touhle informací naloží. Ve všech směrech odvážná komedie Kazišuci může v tomhle směru působit jako ideální odstrašující případ. V té záměr svých dětí odhalí jejich rodiče, kteří se v důsledku toho vydají na válečnou stezku, jejímž cílem je jediné – zachování panenství svých dcer za každou cenu. Že reagují přehnaně, se ani nemůžete divit. Mitchell (John Cena) ještě nepochopil, že je jeho dcera skoro dospělá. Lisa (Leslie Mann) nemá partnera, a tak se na svou holčičku až nezdravě fixuje. A Hunter (Ike Barinholtz) se o svou Sam nikdy moc nestaral a teď by to chtěl dohnat. O „sexuální dohodě“, která jejich děti během téhož večera zbaví stigmatu panenství, se dozví z jejich náhodně zachycené komunikace na internetu. A protože dcery právě odjely na maturitní ples a oni se jim nemůžou dovolat a sex jim zakázat, vydají se za nimi do víru nočního maloměsta, aby je našli a řekli jim, že mají ještě dost času. Kdyby na začátku téhle pouti tušili, co je čeká, možná by nakonec skousli nejen ten sex, ale třeba i nějaké to neplánované těhotenství. Cesta do pekel totiž může totiž být dlážděná nejen dobrými úmysly, ale i nepravděpodobnými náhodami, komickými nehodami a pocitem, že je stejně všechno marné. (Cinemart)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (224)

tom.nosek 

všechny recenze uživatele

Je to hrozná blbost a kvalitativně obecně by to bylo spíše na dvě hvězdy. Nicméně film se tak i prezentuje a tedy nelze od něj čekat, že to bude jeden z těch oduševnělých filmů. Chytrý humor ve filmu prakticky neexistuje - spoléhá se na jednoduchý konverzační humor. Na druhou stranu musím uznat, že v Blockers není až tak moc fyzického humoru, který často filmy shodí do propadliště dějin. Herecké výkony jsou spíše průměrné, za zmínku stojí pouze John Cena, kterému opravdu fandím, aby se z něj stal druhý Rock. Blockers tedy mohu doporučit jako oddychovku všem, kteří chtějí něco na vypnutí a odpočinek a kterým nevadí jednoduchý námět, dialogy, příběh i humor. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Dle všeho jsem očekával nekorektní, přisprostlou jízdu, kde se místo náctiletých parchantů tentokrát odvážou jejich rodiče a bude to dospělácká prdel k popukání. Samozřejmě se ale tak nestalo a místo toho je Blockers jen další nesoudnou rodinnou moralizační agitkou, představují další úžasné, opečovávající, chápavé a tolerantní americké rodiče, se svými úžasnými, respektujícími, poslušnými a intelektuálně vyspělými ratolestmi. Fakt nevím, na co si ti amíci pořád hrajou a koho se snaží přesvědčovat o dokonalosti amerických rodin a jejich nenapadnutelných hodnot, když všichni stejně ví, co vesměs to je za bandu zhýčkaných, primitivních hovad. Když si chcou ale takhle naivně sami sobě lhát, ať si lžou, mě je z té jejich falešné propagandy ale jen upřímně blivno. K filmu. Nejhorší, co se může komedii stát je, když není vtipná, chybí v ní humor a zábavné momenty. Pak už to není komedie, že? A to se právě stalo této (ne)komedii, neboť ani jedním z výše jmenovaných prvků prostě nedisponuje. Zápletka je pak hloupá, naivní, triviální a především plná trapných klišé, bez spádu a bez nápadu, a posledních zhruba deset minut musí svým moralizačním tónem vyždímat i toho nejobrněnějšího flegmouše, to je prostě zvratek monumentálních rozměrů. Třešničku tomu všemu zde pak nasazují herci, kdy musím jednak zmínit všechny představitele teen rolí, které nemohu označit za nic jiného, než za tlupu skutečně neuvěřitelně nesympatických a nevýrazných ksichtů, katastrofální casting, a jednak musím zmínit i představitele rodičů, což je tedy taky „výkvět“, John Cena by se na komediální a rodinné taškařice měl vážně vybodnout, Leslie Mann je peklo!!! a Ike Barinholtz tu sice jako přicmrndávač funguje asi nejlépe, ale rozhodně ani on nic nezachraňuje. Tenhle nezábavný blábol je zkrátka vážně ztráta času a rozhodně jedna z nej trapností roku. ()

Reklama

hroubek 

všechny recenze uživatele

Trailer na tento film mě vyděsil svým fyzickým humorem, a taky tím, že to bylo dost trapné a divné. Pak jsem si přečetl pár recenzí, které film vystavovaly mnohem lepší světle. Tak jsem si řekl, že to zkusím. Kazišuci nejsou špatný film, to je potřeba říci hned na začátku. Sám nevím jak se to stalo, ale ve filmu funguje z větší části humor, normální scény a i nějaké emoce. Rozhodně film nabízí věci, které bych po traileru nečekal. Režisérka Kay Cannon odvedla slušnou práci a má cit pro slovní vtipy a různé dialogové výměny. Po herecké stránce je to pohoda, ale čekal jsem trochu více. Leslie Mann mám dost rád, ale zde se skoro celý film chová dost nesympaticky. John Cena není nějaký extra herec, ale svoje si v pohodě odehraje. Nejvíce mě však překvapil Ike Barinholtz, jehož jsem snad poprvé viděl v normální roli, a zde byl jednoznačně nejlepší postava. Dobře mě pobavilo i dívčí trio, které bylo dobře obsazené. Kazišuci jsou neurážející komedie, kterou nemám potřebu vidět, znovu, ale rozhodně mě neurazila a nezklamala. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Kdyby měla Lady Bird tři hubatější ségry, vypadalo by to asi nějak takhle. Tyhle slečny jsou možná o trochu méně oduševnělé, jinak ale dření podobná témata jako Gerwig, akorát sítem hrubozrné komedie. Poselství o tom, že i holky můžou nezávazně šukat, tedy řeknou naplno, aby to došlo úplně každýmu, ale nemůžete jim to mít za zlý. Hlavně je teda i ve slabších místech drží rodiče, u jejichž eskapád jsem se možná smál víc, než by se na press projekci slušelo. Možná jen ubrat na těch popkulurních hintech, i když k urputnosti "cool rodičů" to vlastně sedělo. How do you do, fellow kids! 70% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Nebylo to vůbec tak špatné, jak by to mohlo podle výsledku vypadat. Bez mučení přiznávám, že jsem se často smál a hodně dobře bavil, problém byl v tom, že mou se dobrou náladu snažili tvůrci každou chvíli zabít nějakou zoufalou trapností nebo pochybnou snahou o humor. Nebýt těchto úletů čtyři hvězdičky by byly jisté, protože podle mě nešlo o typickou teenagerovskou komedii, pološílení rodiče tomu dali nový rozměr. Bavil jsem se- 3*+. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Pôvodne mali byť hlavné postavy traja otcovia. (Astonko)
  • V pokoji jedné z dívek si lze na dveřích všimnout plakátu k filmu Láska nebeská (2003). (Kudly4)
  • Při záverečných titulcích hraje píseň „Good as Hell“ od zpěvačky Lizzo. (Quentin10)

Reklama

Reklama