Reklama

Reklama

He's Out There

  • USA Scarecrow (pracovní název)

Rodina se chystá na výlet na svoji chatu, která stojí u jezera v opuštěné krajině. Otec (Justin Bruening) má ale ještě pracovní povinnosti, takže matka (Yvonne Strahovski) bude muset vyrazit se svými malými dcerkami napřed. Když dorazí na chatu, tak se seznámí s místním správcem a zdá se, že je vše v naprostém pořádku. Děvčata si spokojeně hrají, matka vybaluje a otec už je na cestě. Jenže z dálky je pozoruje John, který má úplně jiné úmysly. Podaří se otci nebo správci překazit jeho vražedný plán? (PROCESOR)

(více)

Recenze (80)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Proklatě originální rozjezd - mámí, dédý, dvě princezny a strašidelný dům ve strašidelném lese, tedy horror jak se patří, jen pro otylé... pardon otrlé nátury. Aspoň tohle jsem si ironicky říkal ca první půlhodinu. Ale zatímco jsem už byl smířený s dalším zástupcem páchnoucí žumpy rodinného středoproudového kvazihorroru s ječícími dětičkami a matkou-bojovnicí, nabral děj postupně grády a vyklubal se z něho vcelku nadprůměrně nervydrásající kousek. Jistě, nervydrásající kousek s nervydrásajícím ječením dětiček a otravným archetypem matky-bojovnice. Ale zároveň i se slušnou dávkou napětí, s pohlednou sekernickou prací i několika jinými brutalitkami a se dvěma pěknými momenty s mobilním telefonem v hlavní roli. Tři a půl, ale rodinné scénky mi přeci jen do horroru neštymují. Malé bezvýznamné plus pak za několikasekundovou Yvonnu ve spodním prádle. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Klasická home invasion se vším, co k ní patří. Dokonce (až na pár nelogičností) to není ani blbé, šílenec má nějaký motiv (narozdíl od The Strangers, he), dokonce ani děcka tu nejsou tak otravná. Má to napětí, dívat se na to dá, akorát ten úvod (půl hodina) je celkem nudný a pak je tam pár scén celkem nelogických a konec mě taky docela zklamal (klasika), ale jinak to celkem jde. Zase to ve svém žánru nic nového nepřináší, ale 3* si to zaslouží určitě. ()

Reklama

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Fakt nechci být zlá, fakt ne...ale budu. Číst kritiku a kecy ohledně absence energie a filmařskýho nadšení od tak tragickýho "rejžiséra" jako je J*A*S*M, kterej tu má zcela nepochopitelně dvě sračky smrdící odpadem, kterej jsem dosud nedala jen z kolegiální úcty (napravím to) to je moc. Kubíku mrkni se na ty dvě kolosální píčoviny cos zplodil a možná Ti dojde, že zrovna ty můžeš maximálně držet hubu, protože máš asi tolik talentu jako použitej tampon. A pokud se chce někdo Kubíka zastat a vmést mi do tváře, že já taky kritizuju filmy a na rozdíl od Kubíka jsem nic nenatočila tak ať držím hubu, mám argument - Radši nenatočit nic a nedělat si ostudu, než jít celoCSFDově za kokota s brakem, kterýmu mrdnu anglickej název i když jsem čech, protože to je přece hustý pyčo. Ne, neni. Plus ještě dodatek pro Kubíka a pár dalších uživatelů (čti dementů) - Nadávat dvěma malým holkám, že řvou, když venku v noci v lese obchází maník v creepy masce a se sekyrou, co je chce sejmout, to může buď někdo, kdo nemá děti a nebo absolutní debil. V jejich věku by jste seděli v posranejch kalhotech uprostřed místnosti a volali maminku s tatínkem se soplem u rypáku. Holky naopak hrály skvěle, to co měly hrát - K smrti vystrašený holčičky. Zabiják byl odpornej, postavy se jednou chovaly celkem logisticky a film měl vše, co nemají filmy Kubíka, takže atmosféru, napětí, práci s kamerou, herecký výrony a tak dále. A nebojte, nejsem na Kubíka zlá, jen proto, že se mu tenhle film nelíbil. Mě už se svejma sečtělejma komentářema sere dlouho a u lidí, u kterých prokazatelně vím, že sami uměj píču, to prostě tolerovat nebudu. Muck ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod měsícem na chatě u jezera, chtělo by se napsat. Ale tentokrát to příjemně dodržuje tradice klasických slasherů a je to dostatečně intenzivní na to, aby byly fandové subžánru spokojeni. V ohrožení matka s dcerkama a v baráku žádná střelní zbraň. Jenom kuchyňský nůž, versus novodobý Jason se sekyrou. Vidět to “v realitě” v Praze v úterý večer, nejspíš dám snobské tři. Na Sitges FF v záplavě současných hororů, ve kterých se jejich tvůrci neustále snaží o něco duchaplné a převratné (a vychází to jednomu z tisíce) dávám respectful 4*. [Sitges FF] ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„MAMI? CO JE TO?…“ /// Yvonne Strahovski mám rád. I když film stojí za starou píču, baví mě na ni koukat. Tady vyráží na dámskou jízdu. Dámskou…no, bere dcerky na chalupu. A jak už to tak (v hororech) bejvá, není to žádná zahrádkářská kolonie, ale lesy… jezero… a (samozřejmě) nezvaná návštěva. Klasika. ½ hoďky úvod a jdeme na věc. Ta „věc“ je takovej ten standart, ve kterým vám (jí) jde vo kejhák. Nic víc, ale ani míň. Parchanti pištěj a svejma (dětskejma) nápadama serou… což je u hororu asi v pořádku. Moc mrtvejch nečekejte (což je škoda). Ale to u „Home Invasion“ tak je. Prostě… nic víc. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) V lese se pohybuju podle špagátu. 2.) Jedu na chatu (a nechcu se podívat na tatu). 3.) Věřím (trapně), že několik tesů sekerou způsobí smrt. 4.) Thx za titule „mindhunter29“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Písnička, která hraje na konci filmu, je „Hey Boy In The Pines“ od Public Domain. (Duoscop)

Reklama

Reklama