Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Třetí řada kriminálního seriálu Hříšná duše se opět vrací do Dorchestru, působiště stárnoucího detektiva Harryho Ambrose. Nový případ, který se zprvu jeví jako běžná autonehoda, se detektivovi zarývá hlouběji a hlouběji pod kůži a vystaví ho dosud největší životní zkoušce. Přeživší autonehody Jamie Burns (v podání Matta Bomera, držitele Zlatého glóbu za roli ve filmu Stejná srdce, 2014) skrývá mnohá tajemství, jež může Harry odhalit jen tak, že bude jednat na vlastní pěst, často v rozporu s běžnými policejními postupy, a držet si Jamieho co nejblíže u těla. Tím se ale dostává na velmi tenký led, který se pod ním může kdykoliv prolomit... (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmmm, tak se nakonec mé průměrné hodnocení třetí sezóny udrželo na třech hvězdičkách; podle těch nepříjemných pocitů, které ve mně stále přetrvávají, bych si na takový výsledek nevsadil. Třetí řadu považuji za velmi nepovedenou, přestože to tak zpočátku nevypadalo, v závěru už ale scénář otevřeně koketoval s odpadem a tvůrci mi dokázali zprotivit i postavu Harryho Ambrose, který, jak doufám, po tomhle už nastoupí do zasloužené penze. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

je hodně seriálů u kterých jde s přibývajícími sériemi kvalita dolů.Tak razantní skok jako u Sinner jsem ale dlouho neviděl.Zatímco první dvě série byly hodně nadprůměrné detektivky,u kterých jsem se těšil na každou další epizodu a každý rozkrytý kousek tajemna,u té třetí se to neděje.Ta je totiž jen pouhým stínem svých starších příbuzných.Nejspíš by ráda byla nějakou psychologickou sondou,ale v reálu je to pouze nuda.Pullmana jsem chválil za to,jak se ve druhé sérii v téhle roli našel,ovšem tady působí jako by ho to už ani nebavilo.Nejen že kupí chybu na chybu a dělá divná rozhodnutí,ale i ty emoce jsem měl problém mu věřit.Být tohle první řada,na tu další bych už rozhodně nekoukal...40% ()

Reklama

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ježíííšííí, myslela jsem, že se z toho doslova zblázním...NUDOU....Zlatá 2.série a to už mě ani ta moc nebavila...Tady to těžce překombinovali...příliš zfilozofizovali...příliš Nietzscheho...příliš nihilismu...Kdyby zůstali pouze u bipolární poruchy a traumat z dětství, tak by to mohlo být pro mnoho lidí jakousi terapií, ale takhle...Vylezlo z toho jenom to, že jeden přechytralý pozér, kterému nikdo nerozumí a pořád mele o smrti, nakonec když už ji má nadosah, tak umřít nechce, asi jako každý normální člověk...Takže nakonec je to vlastně o hovnu... Za mě 40% ()

Hemlock 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jestliže první řada byla excelentní, druhá průměrná, tak třetí je zklamáním. Atmosféru podkopává zbytečné filozofické tlachání, hlavní zlosyn se celou dobu tváří, jako by měl v řiti klín a do této doby sympatický detektiv se vinou housera v každém záběru motá jako by měl křivici. Slabé dvě hvězdice a smutných 30%. ()

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele

Rozeberu tady zatím jen třetí sérii tohoto skvostu, která se jmenuje Jamie, protože jsem dlouho neviděla nic, co by mi tak vlezlo pod kůži. Jamie je profesor na střední škole, obyčejný chlap, který má ženu a syna na cestě. Jednoho dne se u něj ale objeví kamarád z vysoké, kterého rozhodně nečekal a po nepodařené společné večeři při autonehodě kamarád umírá. My sledujeme celou dobu halucinace Jamieho, kdy se mu jeho kamarád zjevuje a vraždí jeho okolí. Proč se dozvídáme postupně s každým dílem. Tahle série je psychologickou hrou, ve které má hlavní slovo Nietzsche a jeho nadčlověk - Übermensch. Postupně se dostáváme na kloub podivnému chování Jamieho a jeho myšlenkám, ale zároveň pozorujeme příběh detektiva, který ho sleduje, ale stává se i jeho přítelem. Skvělé herecké obsazení tomuhle počinu dává už jen plusové body nahoru. V hlavních rolích známý Bill Pulmann, Matt Bomer a Jessica Hecht. V neposlední řadě je zde zmínka i o Jungovi . ()

Galerie (118)

Reklama

Reklama