Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Třetí řada kriminálního seriálu Hříšná duše se opět vrací do Dorchestru, působiště stárnoucího detektiva Harryho Ambrose. Nový případ, který se zprvu jeví jako běžná autonehoda, se detektivovi zarývá hlouběji a hlouběji pod kůži a vystaví ho dosud největší životní zkoušce. Přeživší autonehody Jamie Burns (v podání Matta Bomera, držitele Zlatého glóbu za roli ve filmu Stejná srdce, 2014) skrývá mnohá tajemství, jež může Harry odhalit jen tak, že bude jednat na vlastní pěst, často v rozporu s běžnými policejními postupy, a držet si Jamieho co nejblíže u těla. Tím se ale dostává na velmi tenký led, který se pod ním může kdykoliv prolomit... (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První dvě série jsem viděl opravdu už kdysi dávno, ale tahle třetí se na ně opravdu ani v nejmenším nechytá. Ačkoliv nový Ambroseův případ začal více než zajímavě, postupně šla kvalita dolů a zhruba v polovině mě to přestalo bavit. Samozřejmě jsem dokoukal do konce, ale žádné překvapení se na konci bohužel nekonalo. Nejslabší série, těžce průměrná, bohužel nepříliš zajímavá. Herci to drží nad vodou, ale jinak moc nevím, co pochválit. Snad bude finále lepší. ()

iz67 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neskutecny kvalitativní sešup proti oběma prvním seriim. Tahle serie by se mohla jmenovat: "Jak Harry Ambrosovi konecne jeblo." (protoze po tech 2 dobrych seriich to tak muselo byt). Nebo jeste lepe: "Kdo se maže s hovnem, tak ten je od hovna." Je to nudný, Harry se chova jako idiot, a pak je tam jeste jeden takovej. Zadna psychologie, jen blabol! ()

Reklama

lemonova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tretia séria predstavovala pre mňa prepad dolu. Nedokázala som pochopiť utrpenie hlavnej postavy, pripadalo mi umelo vykonštruované a nezmyselné. Ostatným hrdinom sa skutočne stalo niečo príšerné a traumatické, on sa však sám rozhodol, že bude v sebe pestovať obeť. To, ako neustále tlačil na svoje okolie, ma iba viac a viac utvrdzovalo v jeho sebestrednosti. Srátka nestal sa pre mňa hrdinom tak ako predtým napríklad Cora. Premena Matta Bomera v poslednej časti však bola pre mňa veľmi presvedčivá, a za niekoľko silných momentov nejdem nižšie. ()

hanagi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začátek vůbec není zlý, jenže pak se to zlomí do nevěrohodného psychologizování, a je po parádě. Otravný, ufňukaný psychopat pořád dokola žadoní o pomoc, zkušený vyšetřovatel z mě neznámých důvodů podléhá stále víc a víc jeho vlivu a ženské osazenstvo je fascinované vrahovým charizmatem. Policie je netečná. A všichni svorně čekají na jeho přiznání. A čekají, a čekají…,a já od půlky čekám, že se to na konec nějak zvedne. Marně. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ježíííšííí, myslela jsem, že se z toho doslova zblázním...NUDOU....Zlatá 2.série a to už mě ani ta moc nebavila...Tady to těžce překombinovali...příliš zfilozofizovali...příliš Nietzscheho...příliš nihilismu...Kdyby zůstali pouze u bipolární poruchy a traumat z dětství, tak by to mohlo být pro mnoho lidí jakousi terapií, ale takhle...Vylezlo z toho jenom to, že jeden přechytralý pozér, kterému nikdo nerozumí a pořád mele o smrti, nakonec když už ji má nadosah, tak umřít nechce, asi jako každý normální člověk...Takže nakonec je to vlastně o hovnu... Za mě 40% ()

Galerie (118)

Reklama

Reklama