Reklama

Reklama

Návrat oživlých mrtvol 2

  • Česko Návrat živé smrti 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Pokračování kultovní zombie komedie začína převozem barelů s mrtvolami a plynem, které známe z prvního dílu, kdy se armádě podaří ztratit 3 barely. Dva se najdou, ale jeden se zatoulá do jednoho městečka, do stoky vedle hřbitova, kam se náhodou dostanou zvědaví kluci, kteří barel otevřou a zombie mánie může začít... (sheen)

Videa (1)

Trailer

Recenze (109)

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Poprvé viděno na VHS z TV Nova a dneska už je to moje srdcovka, jako dítě jsem to miloval a pořád to tak je. Tenhle díl jsem viděl první než první díl, už to neni tak dobrý jako jednička, je to spíš víc komedie než horor, ale pořád je to klasika, masky zombies jsou tady víc propracovanější a soundtrack taky neni špatnej, jsem rád že se do filmu vrátili herci z prvního dílu - James Karen a Thom Mathews jsou dobrá dvojka, bez nich by tenhle díl nebyla taková prdel. Prostě moje srdcovka, tak dávám pět hvězdiček ;) ()

Daryl.Dixon 

všechny recenze uživatele

Hlavní postavy, no to byla partička dementů, u níž ani nechápu, proč před zombíky, lačnícími po mozcích, utíkali, protože u nich by si neměli na čem pochutnat. Jinak výrazně slabší, než jednička. Moment, který mě pobavil, byl raut zombíků ve zverimexu, i když scéna spíše připomínala boj v hračkářství o plyšáky. Celkově ale tak 45%. ()

Reklama

Nin 

všechny recenze uživatele

Oproti takřka geniálnímu prvnímu Return of the Living Dead spíš jen lehce nadprůměrná zombie komedie. Tentokrát se barel se zombíkem a nakažlivým plynem dostane do jednoho maloměsta, kde se proti - jak už tomu tak bývá zvykem v téhle sérii - takřka nesmrtelným, slušně rychlým a docela ukecaným zombíkům postaví super vychytralej klučina, jeho trochu protivná sestra, mladej opravář, ne tak docela nevinnej páreček, vykradač hrobů a především dobře trhlej doktůrek. Čili v tomto šíleném a na nic si nehrajícím filmu plných hlášek je o docela slušnou zábavu postaráno ;) (6/10) ()

VanBradley89 

všechny recenze uživatele

Jednička mě bavila. Tohle místama taky. Sledování mi, ale kazili neskutečně uječený postavy. Hlavně ta zrzka a ten starej vykradač hrobů. Jak ten mi lezl krkem ( ale to i ten malej kluk ) Což o to chvílema to bylo hodně vtipné, zasmál jsem se, ale v první polovině jsem měl tendenci to vypnout a to opakovaně. Nakonec jsem to nevzdal a dokoukal. No a stejně to nebylo nic moc. Jsem zvědavej na zbylé tři díly. ()

molcan2 

všechny recenze uživatele

Návrat živých mŕtvych II je prakticky to isté, čo prvý film, traja chlapci nájdu sud a rozhodnú sa ho premiešať bez toho, aby vedeli, čo je v ňom, a nakoniec vypustia plyn, ktorý spôsobí, že mŕtvi ožijú. Toto pokračovanie som ešte nevidel a môžem povedať, že ma dosť sklamalo, v prvom filme je komédia urobená prirodzeným spôsobom, tu je to veľmi nútené a vtipných scén je málo. Thom Matthews a James Karen sa v pokračovaní vracajú a hrajú nové postavy, vo filme sú ešte ďalšie postavy, ktoré sú dosť otravné. Film má niekoľko zábavných scén, mŕtvy vstávajúci na cintoríne za zvuku rockovej hudby je úžasný, dokonca je tu zombie ako odkaz na Michaela Jacksona kvôli piesni Thriller. Celkovo to nie je hrozný film, ale je to dosť veľké sklamanie. ()

Galerie (106)

Zajímavosti (14)

  • Pokoj Jesseho je ten stejný jako Billyho. Byl pouze přeskládán nábytek a změněny plakáty. (HellFire)
  • Brian Peck si jako jediný zahrál v prvních třech dílech série. V prvním díle v roli Scuze a v ostatních dvou jako zombie. (HellFire)
  • Fiktivní město, kde se film odehrává se jmenuje Westvale. (HellFire)

Reklama

Reklama